Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Kυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2017 - 00:50

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Kυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Από την αρχή ψήφιζα τα δυο μεγάλα κόμματα, τα δυο μαντριά, τους δυο τράκτορες που μας ρυμουλκούσαν, κάθε φορά που έβγαινα από την κάλπη αυτομάτως είχα μετανιώσει για την απόφαση μου, αισθανόμουν ένα μεγάλο συνειδησιακό κενό στην ψυχή μου που πολλές φορές δεν μπορούσα τα βράδια να κοιμηθώ. Κάτι μέσα μου, μου λέγε ότι η ψήφος που έριξα ήταν άδικη για όλους και ήταν προϊόν της γκλίτσας του τσοπάνη. Για να αποφύγω τον πόλεμο της συνειδησιακής ευθύνης άλλαξα και άρχισα να ψηφίζω μικρά κόμματα. Μα δεν άλλαξε τίποτα, διαπίστωσα ότι αυτά ήταν χειρότερα από τα μεγάλα, μια ομάδα από συμφεροντολόγους, αριβίστες, αρχομανείς έκαναν ένα κόμμα και παράσερναν και ορισμένους αφελείς με απώτερο σκοπό να μπούνε στην βουλή και να κολλήσουν σε ένα από τα μεγάλα κόμματα για να έχουν οφέλη της εξουσίας. Είχα φλομώσει την μούρη μου στις μούτζες. Ήμουν σε αδιέξοδο μέχρι που παρουσιαστήκατε και μπήκατε στην βουλή με απελευθερώσατε, με ηρεμήσατε. Κάθε φορά που βγαίνω από την κάλπη αισθάνομαι χαρούμενος, καθώς έκανα το καθήκον μου. Είμαι πεπεισμένος και σίγουρος ότι έπραξα το σωστό. Για όλα αυτά και για πολλά άλλα θέλω να σας ευχαριστήσω που υπάρχετε. Καλή υγεία σε όλους και καλούς αγώνες.

Γερούλιας

Ανίερη συμμαχία Ισραήλ με τους τζιχαντιστές με στόχο τον περιορισμό του Ιράν

Πανηγύριζαν πριν λίγες ημέρες ότι έχουν καταπολεμήσει την ανεργία και τα αποτελέσματα της Eurostat έρχονται να καταρρίψουν τα ψέμματά τους. Τα υψηλότερα ποσοστά ανεργίας έχουμε στην Ευρώπη. Όχι ότι εμείς που έχουμε δουλειά είμαστε σε καλύτερη μοίρα, γιατί δουλεύουμε ως δούλοι και όχι ως εργαζόμενοι, καθώς το εισόδημά μας με το ζόρι φτάνει για να επιβιώσουμε. Η διαφορά λένε του δούλου με του εργάτη είναι πως ο δούλος δουλεύει για την επιβίωσή του, ενώ ο εργάτης δουλεύει για να δημιουργεί. Να δημιουργεί πέραν της εργασιακής του απασχόλησης στην προσωπική του ζωή, να δημιουργεί ένα σπιτικό, μια οικογένεια. Πείτε εσείς τελικά στην χώρα της ελευθερίας και της δημοκρατίας τι είστε, εργάτες ή δούλοι;

Μ.Τ.

2 Δεκεμβρίου 1945: Μια αλησμόνητη ηρωική αντίσταση στη Χειμάρρα

Καλά εκεί στην ΕΡΤ μας δουλεύουν σίγουρα, σε φέρνει πραγματικά εκτός ορίων η κατάσταση. Εγώ είμαι ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής και έχω να δω κοιβονουλευτική ομάδα και ομιλία του Αρχηγού μας και εγώ δεν θυμάμαι από πότε. Για να μην πω για τις εκδηλώσεις του κινήματος στις Θερμοπύλες και αλλού, τις οποίες κάποια ορφανά του Στάλιν δεν τις προβάλλουν. Και ξαφνικά βλέπω ότι το ανύπαρκτο ΚΚΕ θα προβάλλει όχι ομιλία του Κουτσούμπα σε κοινοβουλευτική ομάδα, όχι εκδήλωση αλλά άκουσον άκουσον ΣΥΝΑΥΛΙΑ συμφωνικής ορχήστρας με έργα σοβιετών συνθετών. Όχι ρε παιδιά ποιος είπε ότι είστε κομμουνιστές δικτάτορες, να τον μαλώσω... Τολμάτε να μιλάτε για πολυφωνία και δημοκρατία βρε αχρείοι και είστε οι χειρότεροι φασίστες που έχει δει ο τόπος.

Έλενα

ΚΚΕΡΤ: Η… επαναστατική συναυλία του ΚΚ€ στην κρατική τηλεόραση!