Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Κυριακή, 29 Ιουλίου 2012 - 01:39

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Είδα κάποια βίντεο και οι ερωτήσεις που θέτετε στη βουλή είναι αξιολογότατες. Ελπίζω να λυθούν αυτά τα θέματα. Ενημερωτικά σας λέω πως είμαι 18 χρόνων και ένα μεγάλο μέρος των νέων της ηλικίας μου είναι ανιστόρητοι και αυτό είναι πραγματικά θλιβερό. Συνεχίστε τη προσπάθεια, οι πράξεις σας λένε πολλά.

Με εκτίμηση,

Μια ψηφοφόρος

Ο δρόμος της Χρυσής Αυγής: Ρομαντισμός και Ρεαλισμός

 

Παρακαλώ να μεταφέρετε τα συγχαρητήριά μου στον Γενικό Γραμματέα κ. Νίκο Μιχαλολιάκο για την προχθεσινή ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Προβλέπω ότι ως νέος ΟΔΥΣΣΕΑΣ θα μας απαλλάξει από πάσης φύσεως λαμόγια και αρπαχτικά που σκαρφάλωσαν εδώ και 38 χρόνια στον σβέρκο μας.

Νίκος Τ., Μεσσηνία

Αιμοδοσία Μετώπου Γυναικών Τ.Ο. Θεσσαλονίκης

 

Επιστήμονας με διδακτορικό στον χώρο της πληροφορικής, πρώην εργαζόμενος για 13 χρόνια, πλέον ετών 32 και άνεργος. Είναι η πρώτη φορά από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου που πολιτικός ή πολιτικό κόμμα είπε παραπάνω από 1 κουβέντα με την οποία συμφώνησα. Να ξέρετε (που το ξέρετε ήδη δηλαδή) ότι έχετε μεγάλο ρεύμα. Παρά τον προφανή πόλεμο που δέχεστε, όσο η παρουσία σας στη βουλή επιτρέπει στον κόσμο να γνωρίσει την αληθινή σας πρόθεση, το ρεύμα όλο και μεγαλώνει. Μια ολόκληρη γενιά που αγαπάει τη χώρα της και θέλει επιτέλους να δει ΕΝΑΝ πολιτικό να λέει 2 πράγματα σωστά έχει βρει τον αντιπρόσωπό του. Μην αλλάξετε ποτέ, ένα βήμα πίσω να κάνετε, κάηκε και η τελευταία μας ελπίδα.

Κων. Χ.

Χρυσή Αυγή: Ο μοναδικός θεσμός που λειτουργεί σε μια χώρα που καταρρέει!

 

Όταν χάνει κάθε πρόσχημα, ο ανθελληνισμός των αριστερούληδων πολιτικών εμφανίζει όλο το μέγεθος της απανθρωπιάς, του κυνισμού, της σαπίλας και της ανήθικης δυσωδίας τους. Χαρακτηριστικά που λαμβάνουν τεράστιες διαστάσεις όταν οι αριστεροί και τα τσιράκια τους «διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους» για το «δικαίωμα» τον λαθρομεταναστών εναντίων των Ελλήνων. Ο εμπαιγμός και η χυδαιότητα τους είναι ολοφάνερα. Όχι μόνο στοχεύει στη γνωστή «σαλαμοποίηση» των Ελλήνων για να διαλύσουν εντελώς τη χώρα αλλά κρατώντας σε αριστερή συνδικαλιστική ομηρία τους εργάτες θέλουν να τους στρέψουν ενάντια σε κάθε τι Ελληνικό.

 Ν. Κ.

 Κουίζ: Τι κοινό έχουν οι αναρχικές καταλήψεις και ο ΣΥΡΙΖΑ;

 

Αίσχος και ντροπή για τον αποκλεισμό της αθλήτριας μας! Ευτυχώς που υπάρχετε και υπάρχει φωνή δικαίου σ’ αυτό το αλητομάζεμα που λέγεται Βουλή - τώρα πια Βουλή των Ανθελλήνων.

Α. Ζ.

Πολλά και βασανιστικά τα ερωτήματα για τον Γεωργιανό φονιά!

 

Ευχαριστούμε όλους τους αριστερούς αλλά και τους αποκαλούμενους κεντροδεξιούς πατριώτες του ελληνικού κοινοβουλίου που μια ακόμη φορά εφάρμοσαν τους νόμους της ηθικής και έννομης τάξης! Με αφορμή τον αποκλεισμό της Ελληνίδας αθλήτριας από τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου, ανακύπτει ακόμη μια φορά ποιά είναι η ταυτότητα των αυτοαποκαλούμενων "σωτήρων" μας! Οι Έλληνες πλέόν είναι ξένοι στην πατρίδα τους, χωρίς δικαιώματα, χωρίς την ελευθερία του λόγου, χωρίς το δικαίωμα να υπερασπίζονται την πατρίδα τους. Τα μοναδικά δικαιώματα του Έλληνα πολίτη εν έτει 2012 είναι να πληρώνει λογαριασμούς, φόρους, να υπομένει κάθε μορφής αδικία και να ανέχεται όλους αυτούς τους «οικονομικούς, κατατρεγμένους μετανάστες», όπως αποκαλούνται από τους "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ», που έχει υποχρέωση να δεχτεί χωρίς να ερωτηθεί και αν τολμήσει να αντιδράσει να θεωρηθεί ρατσιστής, ξενοφοβικός, άσπλαχνος και φασίστας! Σε λίγο θα μας πουν να τους παραχωρήσουμε και τα σπίτια μας, όσοι Έλληνες έχουν ακόμη και δεν τους τα έχουν ληστέψει οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι.

Αλήθεια απο πότε ενοχλεί τόσο πολύ η αλήθεια και η επισήμανσή της και πόσο επικίνδυνο είναι ένα μήνυμα μιας νεαρής αθλήτριας μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης; Δεν φταίνε μόνο οι "δημοκράτες πολιτικοί μας" αλλά οι Έλληνες πολίτες που συνεχίζουν να κωφεύουν και να εθελοτυφλούν μπροστά σε αυτό το οργανωμένο σχέδιο εξάλειψης του Ελληνισμού. Αν δεν ξυπνήσουμε εγκαίρως όλοι, σε λίγο δεν θα έχουμε πατρίδα, αλλά ένα νέο κράτος με πλειοψηφία μουσουλμανική και λίγους Έλληνες που θα αγωνίζονται για την πατρίδα τους!

Συγχαρητήρια μια ακόμη φορά για την άμεση αντίδραση των Ελλήνων εθνικιστών και την υποστήριξη στην Ελληνίδα αθλήτρια που εκπροσωπεί ένα ολόκληρο έθνος σε αυτές τις δύσκολες εποχές. Είμαστε μαζί σας και κάθε μέρα αυξανόμαστε επικίνδυνα!

Με εκτίμηση,

Χ. Ν.

Ο εκφυλισμός των Ολυμπιακών Αγώνων

Κύριε Μιχαλολιάκο, μόλις διάβασα το "Γιατί ΔΕΝ Πανηγύρισα Τον Ιούλιο Εκείνο Του 1974". Άκουσα αλήθειες απο εσάς που ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ! Ίσως γιατί εσείς δεν είστε πολιτικός...είστε ΠΡΩΤΑΕΛΛΗΝΑΣ και ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. Ίσως πάλι γιατι εσείς δεν έχετε σαν κίνητρο το χρήμα, αλλά την αγάπη για την Πατρίδα. Χαίρομαι που επιτέλους ανοικτά και επιτέλους δημόσια ακούγονται αλήθειες που μέχρι τώρα μου διδασκαν μόνο οι γονείς μου. Εύχομαι ο Χριστός και η Παναγία μας να μεσολαβούν για την Ελλάδα μας και να φωτίσουν τους Έλληνες να επιστρέψουν στις Πνευματικές και Πατριωτικές αξίες.

Δ. Γ., Φαρμακοποιός

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην λιτανεία της Εικόνας του Αγίου Παντελεήμονα Αττικής

Σύμφωνα με την με Aριθμ. ΥΠΠΟΤ/ΓΔΑΠΚ/ΔΜΕΕΠ/Γ2/Φ32−Φ56/56729/595/ 15-6-2012 κοινή υπουργική απόφαση των Υπουργείων Οικονομικών και Πολιτισμού, οι εκπαιδευτικοί εξαιρούνται πλέον της απαλλαγής που είχαν έως τώρα στην καταβολή εισιτηρίου εισόδου στα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους. Τους επιτρέπουν την ελεύθερη επίσκεψη, μόνο συνοδεία των μαθητών, λες και ο εκπαιδευτικός δεν πρέπει να κάνει προηγούμενη επίσκεψη προκειμένου να προετοιμάσει τη διδασκαλία του. Δεν φτάνει που έφτασαν τους εκπαιδευτικούς στα όρια της οικονομικής εξαθλίωσης με μισθούς 600 €, τους στερούν και τη δυνατότητα να επισκέπτονται τα μουσεία, αποκόπτοντάς τους από την ιστορία και τον πολιτισμό μας τα οποία έχουν καθήκον να μεταδώσουν στις επόμενες γενιές.

Αλήθεια, ποιόν σκοπό εξυπηρετούν τέτοιες αποφάσεις; Επειδή είναι δύσκολο να πιστέψω ότι στόχος της απαράδεκτης ενέργειας είναι η μείωση του δημόσιου χρέους! Το χτύπημα σε γλώσσα και Ιστορία με σκοπό τον αφελληνισμό, είναι γνωστό.

Παναγιώτης Τ., Δάσκαλος

Μονεμβασιά Λακωνίας

Επιβεβλημένη απάντηση Ιερωνύμου προς Ρεπούση και… ΣΙΑ!

 

Τελικά σε αυτή τη χώρα δικαιώματα έχουν μόνο οι μειονότητες και όσοι εκφράζονται κατά των Ελλήνων. Οι νόμοι τηρούνται μόνο όταν είναι κατά των Ελλήνων και υπέρ των λαθρομεταναστών, το κράτος είναι πρόθυμο να βοηθήσει ακόμα και τις πιο μικρές μειονότητες ξένων στην Ελλάδα εις βάρος των Ελλήνων, στο κάτω κάτω εμείς θα έπρεπε να έχουμε περισσότερα δικαιώματα, αφού εμείς δεινοπαθούμε για να πληρώσουμε τους υπέρογκους φόρους στο Ελληνικό κράτος. Τη στιγμή που ορφανοτροφεία, νοσοκομεία και άλλα σχετικά ιδρύματα αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα σίτισης και άλλων ζωτικών λειτουργιών το κράτος ή μάλλον οι υπουργοί (δηλαδή συγκεκριμένα πρόσωπα) δίνουν τη πολυτέλεια σε λαθρομετανάστες να προσκυνήσουν ομαδικά, να νοσηλευτούν δωρεάν κ.ά.. Απ' ότι φαίνεται όλο το κυβερνόν πολιτικό σύστημα είναι υπηρέτες ξένων αφεντάδων.

Ι. Π.