Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018 - 00:37

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

"Δύο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα" είναι η παροιμία που μπορεί να χαρακτηρίσει ακριβώς την λογομαχία μεταξύ Λεβέντη και Μπουτάρη στην Θεσσαλονίκη κατά την διάρκεια των δηλώσεων επισήμων μετά την Δοξολογία του Αγίου Δημητρίου. Τραγικές στιγμές πραγματικά και ακόμη πιο τραγικοί πολιτικοί, γιατί ενώ έχουν ξεπουληθεί τα πάντα τους ενδιαφέρει ποιος από τους δύο θα μιλήσει πρώτος. Ούτε ο Λεβέντης μας ενδιαφέρει, ούτε ο Μπουτάρης ούτε ο Μητσοτάκης και κανένας προδότης πολιτικός που ξεπούλησε πρώτα από όλα την όνομα της Μακεδονίας μας αλλά και το βιος μας στους ξένους για να διατηρήσει την καρέκλα του. Μιλήστε τώρα που μπορείτε, γιατί μετά τις εκλογές ελπίζουμε να το ράψετε δια παντός το στόμα σας. Σας σιχαθήκαμε και εσάς και τα ψέμματα σας και τις κούφιες υποσχέσεις σας. Μόνο Χρυσή Αυγή!

Μάγδα Κ.

Η Παναγία βοηθός των Ελλήνων και στο Έπος του 1940

Εμείς μια φορά την 28η Οκτωβρίου γιορτάζουμε το Όχι του Ιωάννη Μεταξά προς τον ξένο κατακτητή, γιορτάζουμε την νίκη του Ελληνικού Στρατού και το Έπος του 1940. Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο αριστεροί και δημοκράτες κατεβαίνουν στις παρελάσεις και γιορτάζουν την Ημέρα των Ελλήνων Εθνικιστών. Τον νικηφόρο Ελληνικό Στρατό τον διαλύσανε οι κυβερνήσεις τους και τον έχουν κάνει έρμαιο του κάθε λαθρομετανάστη. Όσον αφορά το Όχι του Ιωάννη Μεταξά προς τους Ιταλούς, ας αναλογίστουμε λίγο αν η Μέρκελ έλεγε στον Μητσοτάκη ότι θα μπούνε γερμανικά στρατεύματα στην Ελλάδα ο Μητσοτάκης τι θα έλεγε; όχι; Αν έλεγε στον Τσίπρα ο Ζάεφ ότι θα παρελάσει στο κέντρο της Αθήνας ο στρατός των Σκοπιανών, τι θα έλεγε ο Τσίπρας; όχι; Ή ο Ερντογάν ή τέλος πάντων οποιοσδήποτε "ομοϊδεάτης" τους θα έλεγαν όχι; Ή θα ακούγανε το όχι του Ελληνικού λαού έναντι του ξένου εισβολέα; Το απέδειξαν με το δημοψήφισμα και με τα συλαλλητήρια για την Μακεδονία ότι δεν τους ενδιαφέρει η γνώμη της πλειοψηφίας των Ελλήνων. Ας γιορτάσουν λοιπόν οι δημοκράτες και οι αριστεροί το ότι έχουν ακόμη καρέκλα, γιατί μπροστά στα μάτια των Ελλήνων είναι όλοι τους μηδενικά και τα μηδενικά όχι μόνο δεν γράφουν Ιστορία, αλλά είναι ανάξια να την Τιμούν.

Μ.Τ.

28η Οκτωβρίου, Ιωάννης Μεταξάς και Αριστερά - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Oι τούρκοι, είπε ο Κοτζιάς, ότι ήξεραν για την επέκταση της αιγιαλίτιδας και ότι δεν τους το είπε ο ίδιος. Πώς γίνεται ρε προδότες να μην το ήξεραν τα κόμματα της βουλής και να το ήξεραν οι τούρκοι; Ζούμε απίστευτα πράγματα, κανονικά θα πρέπει η Δικαιοσύνη να οδηγήσει στην φυλακή τους άμεσα εμπλεκόμενους και τι κάνουμε γι΄αυτό; Ακούμε το κάθε λαμόγιο να δίνει συνεντεύξεις και να μας λέει ότι ξέρουν οι εχθροί μας το τι σκοπεύουμε να κάνουμε εμείς, πριν να το μάθουμε εμείς!

Ν.Σ.

Γιώργος Φουντούλης - Μανώλης Καπελώνης: ΑΘΑΝΑΤΟΙ! Πέμπτη 1 Νοεμβρίου, Λεωφ. Ηρακλείου 420, 18:30