Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018 - 01:02

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Ένας μήνας μετά και μάλλον ξεχάστηκε από μερικούς και μερικές η φωτιά με τους 100 νεκρούς στο Μάτι. Οι κομματικοί κλακαδόροι τρέχουν σαν καλοταϊσμένα πρόβατα να σφίξουν το χέρι του ηθικού αυτουργού αυτής της καταστροφής και οι λοιποί κάτοικοι κάθονται στα αυγά τους. Μας χρεοκοπούν, μας κλέβουν, μας σκοτώνουν μέσα στα σπίτια μας και εμείς καθόμαστε και τους βλέπουμε (όσοι επιβιώσουμε). Σε αυτό βασίζονται, στην απάθειά μας και όσο είμαστε απαθείς οι διεφθαρμένοι πολιτικοί θα ξεσαλώνουν εις βάρος μας. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Όποιος δεν σταθεί με πράξεις απέναντί τους τότε είναι μαζί τους και είναι συνένοχος σε όλα αυτά τα κακώς κείμενα που διαλύουν την κοινωνία. Καμία ανοχή στην παρανομία και την ασυδοσία των πολιτικών, καμία προσευχή για κανέναν. Όποιος θέλει να ζήσει σαν άνθρωπος να σηκωθεί από τον καναπέ και να πολεμήσει μαζί μας. Ζήτω ο Αρχηγός!

Ι.Ι.

Πού είναι οι “χρυσαυγίτες”; Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Ο Τσίπρας τάζει επιδόματα και ελαφρύνσεις, ο Μητσοτάκης αξιοκρατία. Ο Αλέξης παίζει με τις λέξεις και ο Κούλης μάλλον ξεχνάει από που προέρχεται. Ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ για να φύγει η ΝΔ (που έκανε πρωτοφανή αίσχη με πολιτικές διώξεις) και τώρα το "αφήγημα" τους είναι να ψηφίσουμε ΝΔ να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ για τα αίσχη που έκανε. Κανείς απ' όλους αυτούς εδώ και δεκαετίες δεν έχει κάτσει στο σκαμνί για να τιμωρηθεί για την ζημιά που προκάλεσε με τις πολιτικές και τις αποφάσεις του στον δημόσιο τομέα. Αν τυχόν δικαστεί και καταδικαστεί κάποιος τότε λειτουργεί το μακρύ χέρι των "δικαστών" και τους απαλλάσσει λόγω υγείας, λόγω βλακείας κ.ο.κ. Αυτή είναι η σύγχρονη καθώς πρέπει δημοκρατία. Ούτε ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν ούτε και ΝΔ, μόνο Χρυσή Αυγή για να σταματήσει επιτέλους αυτό το παραμύθι.

Κυριάκος Π.

Δεν είναι από την Καμπούλ - Είναι από τουρκοεκδήλωση στην Θράκη! Σοκαριστικές εικόνες με αναπαραστάσεις αποκεφαλισμών παρουσία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Δολοφονία ενός νέου από λαθρομετανάστες, που όπως περιγράφουν, απλά πήγαν να τον απειλήσουν, με αιχμηρά αντικείμενα σαν μην συμβαίνει τίποτα. Μια περιοχή καμμένη χωρίς να έχουν αποδοθεί ευθύνες σε κανέναν. Η ανεργία στα ύψη με τις ελληνικές οικογένειες να πεινάνε και όλοι οι ξένοι να ζουν μια χαρά. Ερωτώ λοιπόν τους πολιτικούς: Σπούδασα, υπηρέτησα τη θητεία μου, δουλεύω όπου μπορώ σε δουλειές του ποδαριού και φορολογούμαι, την ίδια ώρα, που οποίος περνάει τα σύνορα παράνομα παίρνει επίδομα, δωρεάν φαγητό και μπορεί να κάνει ότι θέλει, να κλέψει, να βιάσει, να σκοτώσει, να πουλήσει ναρκωτικά χωρίς κανείς να μπορεί να κάνει κάτι για να τα αποτρέψει όλα αυτά. Γιατί λοιπόν αυτή η αδικία; Γιατί να πρέπει να είμαι ενεργός πολίτης σε μια κοινωνία, που με δολοφονεί;

Γιατί να σπουδάσει κάποιος και να δουλεύει για τα ίδια λεφτά που παίρνει οποίος παραβιάζει τα σύνορα της χώρας; Γιατί ορκιζόμαστε όταν παίρνουμε πτυχίο και όταν πάμε στρατό και πόσο μάλλον εσείς γιατί ορκιστήκατε ότι θα κάνετε από τις θέσεις που βρίσκεστε και πληρώνεστε από τα δικά μας λεφτά που μας φορολογείτε; Και πολλά ακόμα γιατί, επειδή ζούμε σε μια κοινωνία δίχως αρχές και αξίες, που δεν θέλει ανθρώπους με οράματα αλλά υπνωτισμένους νέους από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, που θα είναι καταδικασμένη σε λίγα χρόνια να καταστραφεί και να αντικατασταθεί από αλλόφυλους και πιο διαχειρίσιμους ανθρώπους.

Γιώργος Μ.

Εγκληματικότητα παντού: Συνεχείς διαρρήξεις και ληστείες σε όλη την Αττική από συμμορίες αλλοδαπών