Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Κυριακή, 26 Αυγούστου 2012 - 01:46

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

(Δεν) Μου έχει κανει τρομερή εντύπωση η σιγή για την επίθεση στο συναγωνιστή Μπούκουρα. Πριν λίγο καιρό έπαιζαν όλα τα κανάλια και ραδιόφωνα τον τσακωμό του με τον Δήμαρχο. Η ΚΕΔΚΕ ζήτησε μέτρα απο τη Βουλή. Τώρα τίποτε, κανείς. Δεν έγινε επίθεση εναντίον Βουλευτού; Μίλησε ο κυβ. εκπρόσωπος; Αρμόδιοι Υπουργοί; Κανάλια; Τίποτε. Πού είναι η καταδίκη στην τρομοκρατία, πού είναι ο αποτροπιασμός για τη βία και όλα τα σχετικά; Αν είχε βρεθεί γκαζάκι ένα τετράγωνο μακρυά απο το γραφείο του Σταϊκούρα ή του Χατζηδάκη θα είχαμε ατελείωτες απευθείας συνδέσεις, καταιγισμό δηλώσεων και αναλύσεις επί αναλύσεων από τους πάντες. Τώρα σιωπή. Βέβαια ο Μπούκουρας πέρασε το καλοκαίρι του προσπαθώντας να βοηθήσει στο σβήσιμο πυρκαγιών και τώρα πρέπει να τιμωρηθεί. Είναι σαφές οτι υπάρχουν Βουλευτές και Βολευτές.

Φοίνικας Δολόπων    
 

Συγχαρητήρια για τον ωραίο ελληνικό αγώνα σας! Είθε ο Θεός να σας έχει καλά. Εσάς και τους συνεργάτες σας.

Πέτρος Κ. / Οικονομολόγος, Ηλιούπολη-Αθήνα       

Η Χρυσή Αυγή δείχνει πως γίνεται προεκλογικός αγώνας με ελάχιστα χρήματα 


«Αγάπησα και τούτη δω πάρα πολύ», μου είπε ένας ναυτικός δείχνοντας τη θάλασσα. Πόσοι και πόσοι δεν την έχουν αγαπήσει και μισήσει συνάμα. Πόσοι και πόσοι θαλασσόλυκοι δεν πλάστηκαν για να την κυριαρχήσουν και στον αγώνα τους να την δαμάσουν, την αγάπησαν. Συγκινητικές οι ιστορίες των ναυτικών για τα ταξίδια τους, τους κινδύνους και τις αγωνίες τους, μεγάλη η Πίστη τους, σπουδαία η Υπομονή τους, σεβαστός ο κόπος τους, πολυπόθητη η Ιθάκη τους.

Ποιός κοινός θνητός είναι ικανός και άξιος να γνωρίσει και να νιώσει τη μεγάλη οικογένεια της θάλασσας, τους απόμαχους αλλά και εν ενεργεία ναυτικούς! Χρησιμοποιώντας τη δύναμη των λέξεων της ελληνικής γλώσσας, βλέποντας τους συνταξιούχους θαλασσόλυκους να μαραζώνουν παρακαλώντας για φάρμακα και πετσοκομμένες συντάξεις, θέλω να πω στους υπεύθυνους ανθέλληνες πολιτικούς ότι οι ναυτικοί πέρασαν από αυτή τη ζωή και υπήρξαν Άντρες, Έλληνες, Παλικάρια, Λύκοι της Θάλασσας και της Ζωής. Κρίμα, ανθέλληνες πολιτικοί ,που περάσατε από αυτή τη ζωή τσαλαπατώντας ιδανικά και αξίες. Κρίμα που δεν υπήρξατε ποτέ Θαλασσόλυκοι. Δυό λόγια μόνο, ένας μικρός φόρος τιμής για τον άγιο κόπο και ιερό αγώνα όλων των ναυτικών και το στέλνω στη Χρυσή Αυγή. Εύχομαι η Χρυσή Αυγή να είναι πάντα κοντά στους Έλληνες ναυτικούς.

Μ. Χ.    

Αγωνιστικό Προσκλητήριο για την Εκδήλωση Μνήμης στο Βίτσι


«Η Ελλάδα είναι ο παράδεισος των ακροαριστερών και των ακροδεξιών που αποφασίζουν να σπουδάσουν την παρανομία και στη συνέχεια να κάνουν το μεταπτυχιακό τους. Άλλος στην κακοποίηση αλλοδαπών, άλλος στις ληστείες τραπεζών». Τάδε έφη, ο κύριος Θανάσης Μαυρίδης στη στήλη του Σιωπητήριο, στο οικονομικό site Capital gr. Αυτό που θα συμβούλευα τον κύριο Μαυρίδη, λαμβάνοντας αφορμή από τον τίτλο της στήλης του, είναι να Σιωπήσει και να ασχολείται μόνο με οικονομικά θέματα, μιας και αρθρογραφεί σε οικονομική εφημερίδα. Γιατί ως γνωστόν, μια από τις κύριες αιτίες οικονομικής καταστροφής της Πατρίδας μας, είναι η εμπλοκή των Οικονομολόγων, αποφοίτων του London school of Economics κυρίου Παπαντωνίου και Αλογοσκούφη, στην πολιτική. Αν λοιπόν ο εγκάθετος κύριος Μαυρίδης δεν είχε μπερδέψει την οικονομία με την πολιτική και όπως λέει ο Λαός «την βούρτσα με το ανδρικό μόριο», θα έβλεπε καθαρά, ότι στο αρθράκι του ταυτίζει – ηθελημένα φυσικά - ανόμοια πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις. Και για να γίνω σαφέστερος προχωρώ:

Αυτός ο τόπος από την μεταπολίτευση και μετά, έχει ταλανιστεί από τις διάφορες επαναστατικές, ακροαριστερές Μαρξιστικές-Λενινιστικές σέκτες, που αναβαπτίζονται Υπέρμαχοι του Προλεταριάτου και της Εργατικής τάξης και στο όνομα της δικαίωσης των απανταχού καταπιεσμένων και αδικημένων, για να καθαγιάσουν τις στυγερές πράξεις τους δίνοντας τους μια χαλκευμένη πολιτική αιτιολογία, δολοφονούν, ληστεύουν και τοποθετούν εκρηκτικούς μηχανισμούς με αθώα θύματα. Έτσι λοιπόν στο όνομα ενός άκρατου παραλογισμού η στυγνή εγκληματική πράξη, αναβαθμίζεται σε επαναστατική και η δολοφονική δράση αυτών των συμμοριών, αναβαθμίζεται σε έμπρακτη κριτική. Πόσο αίμα λοιπόν έχει χυθεί από αυτούς, στο όνομα μιας ανερμάτιστης, ανακόλουθης και αλλοπρόσαλλης ελευθερίας τα τελευταία 40 χρόνια, με τελευταίο θύμα τον συμπολίτη μας στην Πάρο.

Ερχόμαστε τώρα στο άλλο άκρο. Μέχρι στιγμής από την δράση των «ακροδεξιών», δεν έχει υπάρξει νεκρός, δεν έχει καταστραφεί ή φθαρεί Δημόσια ή Ιδιωτική περιουσία και όποτε έχουν υπάρξει εκδηλώσεις βίας – και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά ανά τω Πανελλήνιω - είναι λόγω ανάγκης προστασίας Συμπατριωτών μας που κινδυνεύουν ή απειλούνται από όλους τους παράνομους μετανάστες Αφγανοπαγκιστανοαφρικανικής καταγωγής που οι τελευταίες κυβερνήσεις με την ανικανότητα, αδιαφορία και μαλθακότητα τους, στοίβαξαν στις πόλεις και στις Συνοικίες μας. Και τις περισσότερες φορές οι Έλληνες Εθνικιστές αναλαμβάνουν δράση κατόπιν εκκλήσεων Ελληνων κατοίκων των πολύπαθων συνοικιών, οι οποίοι έχουν πλέον κουραστεί και απογοητευθεί περιμένοντας την επίσημη Αστυνομία να επιτελέσει επιτέλους τον ρόλο της και να τους απαλλάξει από την αλλοδαπή μάστιγα. Όσο για τα δήθεν μαχαιρώματα εναντίον αλλοδαπών και τις επιθέσεις πολλών σε ένα, αυτά πάλι έχουν αποδειχθεί ότι δεν είναι ρατσιστικά (τελικά πρέπει κάποια στιγμή ν’ αναρωτηθούμε τι σημαίνει πραγματικά ρατσισμός) επεισόδια, αλλά ξεκαθαρίσματα λογαριασμών μεταξύ αλλοδαπών και μάλιστα λογαριασμών που αφορούν ναρκωτικά, πορνεία και κλοπιμαία.

Έτσι λοιπόν κύριε Μαυρίδη μην ταυτίζετε την εγκληματική βία και το οδοιπορικό αίματος των ακροαριστερών οργανώσεων με την αρωγή και την προστασία που παρέχουν – δυστυχώς λόγω αδυναμίας της Αστυνομίας – στους Έλληνες Πολίτες οι Έλληνες Εθνικιστές. Ένα το κρατούμενο. Τα χρήματα που «απαλλοτριώνονται» από τις ληστείες που διαπράττουν οι διάφορες «επαναστατικές ομάδες» - εγκληματικές συμμορίες, φίλοι όπως αποδεικνύεται στο Facebook, βουλευτών του κυρίου Τσίπρα, που χρησιμοποιούνται; Μήπως διατίθενται προς όφελος του Λαού, στο όνομα του οποίου υποτίθεται ότι έγιναν αυτές οι πράξεις; Μήπως αγοράζονται τρόφιμα για να διανεμηθούν σε αναξιοπαθούντες Συμπατριώτες μας; Μήπως χρησιμοποιούνται για να δημιουργηθεί τράπεζα αίματος και αιμοπεταλίων; Να σας απαντήσω εγώ; Τίποτα απ’ όλα αυτά. Απλά χρησιμοποιούνται για την αγορά οπλισμού που θα σπείρει περισσότερο θάνατο, για τη δημιουργία κρησφύγετων και φυσικά για την διαβίωση, τις περισσότερες φορές τρυφηλή, των Υπέρμαχων του Διεθνούς προλεταριάτου. Ως γνωστόν τα περισσότερα μέλη της 17 Νοέμβρη ήταν επι σειρά δεκαετιών ανεπάγγελτοι. Πως ζούσαν; Και ζούσαν και καλα. Από τα προιόντα της «επαναστατικής» δράσης τους. Δηλαδή το «απαλλοτροιωμένο» χρήμα. Κοινώς κλοπιμαία.

Από την άλλη οι Έλληνες Εθνικιστές έδειξαν σε όλους τους επαγγελματίες πολιτικούς ηγεμονίσκους και στα επιτελεία τους, πώς διαθέτουν την κομματική επιχορήγηση. Το έδειξαν στο Σύνταγμα, στα Άνω Λιόσια και σε πολλές πόλεις. Γεγονός αναμφισβήτητο. Δύο τα κρατούμενα. Πού είναι οι «επαναστάτες», αυτόκλητοι σωτήρες όταν οι τοπικές κοινωνίες ληστεύονται και τρομοκρατούνται από τους τσιγγάνους, όταν συμμορίες αλλοδαπών κλέβουν, βασανίζουν και κάποιες φορές βιάζουν ανύμπορους γέροντες. Πού βρίσκονται εκείνη την στιγμή οι Υπέρμαχοι της αταξικής κοινωνίας; Όταν η χώρα καίγεται από καταστροφικές πυρκαγιές. Αλλα να μου πεις το να σβήνεις μια φωτιά, δεν είναι πράξη αντάξια του μεγαλειώδους έργου που έχουν αναλάβει οι ταγοί της Κοινωνικής και Ταξικής Ισότητας. Και φυσικά δεν συγκρίνεται σε αίγλη με την εν ψυχρώ εκτέλεση ενός συμπολίτη μας. Μήπως όταν ο Λαός, υπέρ του οποίου κατά φαντασία μάχονται, τους έχει ανάγκη, εκείνοι κοιμούνται μετά από την νυκτερινή οινοποσία σε κάποιο παραλιακό ξενοδοχείο στο Αγκίστρι, ξεκοκκαλίζοντας τα «επαναστατικά» λάφυρα, κοινώς κλοπιμαία, μέχρι να τους τελειώσουν και να αναλάβουν πάλι «επαναστατική» δράση; Αντιθέτως οι Έλληνες Εθνικιστές βρίσκονται παντού και πάντα παρόντες και στην πρώτη γραμμή, απλοί στρατιώτες στην μάχη για την αντιμετώπιση των δεινών που ταλανιζουν την Ελληνική επικράτεια. Τρία τα κρατούμενα. Αλλά ας μην συνεχίσω. Ας τελειώσω με μια έκκληση προς τον κύριο Μαυρίδη. Να πάψει επιτέλους να ταυτίζει και να εξομοιώνει την αιματοβαμένη πρακτική και το καταστροφικό έργο των ανθελλήνων εγκληματιών και των παρανόμων ακροαριστερών συμμοριών με το έργο και τις πρακτικές των Ελλήνων Εθνικιστών, που καθαρά διέπονται από την αγάπη προς την Πατρίδα και τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος τους τίμησε, δίδοντας τους το 7% (μέχρι στιγμής).

Με τιμή, Χαλύβδινη Πυγμή          

Τα μάθατε τα νέα κ. Δένδια; Νέο “ρατσιστικό” έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα 


Καλησπέρα.Είμαι συναγωνιστής από τα Νέα Λιόσια και θα ήθελα να σας πληροφορήσω για κάτι το οποίο έμαθα από την αδερφή μου και αφορά την Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής και Ξάνθης. Η αδερφή μου θα ονομαστεί Αστυφύλακας τον Σεπτέμβριο και ως δόκιμη υπηρέτησε στην Κομοτηνή.Τώρα όμως,όπως πολύ καλά γνωρίζετε η Σχολή Αστυφυλάκων είναι γέματη λαθρομετανάστες και τους Δόκιμους οι οποίοι υπηρέτησαν στην Κομοτηνή και Ξάνθη θα τους πάνε σε άλλες Σχολές. Εκτός από αυτό, ζητάνε από τους Δόκιμους προς το παρόν Αστυφύλακες, να πληρώνουν για τη σίτιση τους εντός της σχολής 8 ευρώ ημερησίως, την ίδια ώρα που οι λαθρομετανάστες τρώνε και πίνουν δωρεάν μέσα στις Σχολές Αστυφυλάκων! Τέλος, θα ήθελα να σας παρακαλέσω να καταβάλετε μια Επίκαιρη Ερώτηση στο κοινοβούλιο και τον αρμόδιο Υπουργό σε σχέση με το παραπάνω θέμα. Ευχαριστώ πολύ. Συνεχίστε δυναμικά. Ζήτω η ΝΙΚΗ!

Άκης
 

Τέτοια κατάντια από υπουργό για να πώ την αλήθεια δεν περίμενα - αναφέρομαι στο video με την αντιπαράθεση του εκπροσώπου τύπου της Χρυσής αυγής με τον υπουργό ΠΡΟΠΟ – να ερωτάται σοβαρά θέματα που αφορούν τον Ελληνικό λαό, και αυτός να να μην απαντά και να μειδειά με διάθεση εμπαιγμού έναντι του βουλευτή σας. Είναι ξεκάθαρος ο ρόλος τους πλέον. Όχι δεξιά της σφαλιάρας, μισέλληνες και προδότες είναι!

Αγαπητοί συναγωνιστές, κρατείστε Θερμοπύλες για όσο μπορείτε, ο λαός βλέπει πλέον και καταλαβαίνει. Η μαζική συνάθροιση των Ελλήνων πατριωτών στις τάξεις τις Χρυσής Αυγής συνεχίζεται και μεγαλώνει! Καλό κουράγιο, ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ.

Η. Μ.    

Σύριζα: “Χρυσαυγίτης πέταξε έξω από τη βουλή τους πακιστανούς!”

Εχουν περάσει 18 χρόνια απο το καιρό που υπηρετούσα τη στρατιωτική μου θητεία. Θυμάμαι τα παράπονα που είχαμε οι περισσότεροι φαντάροι σχετικά με την ποσότητα και την ποιότητα του φαγητού που μας παρείχε ο Ε.Σ,. βέβαια με τη συνδρομή του ελληνικού λαού. Τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ στα ΜΜΠ τα ρεπορτάζ εγκατάστασης λαθρομεταναστών σε στρατιωτικές μονάδες και απορώ: Η κυβέρνηση στην ουσία μετατρέπει σε ξενοδοχεία τις μονάδες αυτές παρέχοντας φαγητό, νοσοκομειακή περίθαλψη δωρεάν...από τη τσέπη τη δική μας βέβαια, τη στιγμή που ο μέσος Έλληνας αγωνιά για το αν αύριο θα έχει εργασία να μπορέσει να φέρει βόλτα τα του σπιτιού του. Είναι αδιανόητο να συμβαίνει αυτό, ζούμε σε μια χώρα όπου οι κυβερνώντες της εδώ και δεκαετίες είναι κατά των ΕΛΛΗΝΩΝ. Έλληνα αν δεν έχεις να πληρώσεις θα σου πάρουν το σπίτι, ξένε έλα στην ΕΛΛΑΔΑ χωρίς τίποτα και όλα θα πάνε καλά...

Σπύρος Δ.      
 

Κάθε μέρα γινόμαστε μάρτυρες διαφόρων περιστατικών όπως και εγώ. Στη νομαρχία Πειραιά και συγκεκριμένα στο τμήμα για τις άδειες οχημάτων (το οποίο βρίσκεται στον Ρέντη) έλαβε χώρα το εξής περιστατικό. Πακιστανός με ελληνική ταυτότητα (η οποία ήταν σε αθλία κατάσταση) και ο οποίος δεν μίλαγε καν ελληνικά πήγε με ομοεθνή του για να κάνουν μεταβίβαση οχήματος. Και αναρωτιέμαι τελικά έχουν τα ίδια δικαιώματα με εμάς που είμαστε Έλληνες πολίτες φορολογούμενοι; Σε άλλα κράτη για να σου δώσουν την αντίστοιχη ταυτότητα ή διαβατήριο ή κάποιο άλλο επίσημο έγγραφο του κράτους σε περνάνε μέχρι και από εξετάσεις.

Φιλικά, Νίκος