Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Κυριακή, 24 Ιουνίου 2012 - 02:23

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Η επέλαση των Ελλήνων

Το σύστημα πλέον πανικόβλητο, προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Η Γαρούφω έχει γίνει διασκεδάστρια-ανακουφίστρια από τα προβλήματα της καθημερινότητας με το γέλιο που προσφέρει, θυμίζοντας έντονα Ελένη Λουκά, καθώς τριγυρίζει από κανάλι σε κανάλι. Οι πατριώτες Έλληνες στο διαδίκτυο, απαντούν με στοιχεία στις προκλήσεις των παπαγάλων δημοσιογραφίσκων και σχολιαστών που τα έχουν χαμένα. Οι δημοσκόποι με τις βαθυστόχαστες αναλύσεις τους, έκαναν γαργάρα τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής εκεί που μετράει. Στις νέες ηλικίες και ειδικάστους καινούριους ψηφοφόρους (όσους δεν είχαν ψηφίσει δηλαδή το 2009), όπου κατέγραψε το 23%. Να, λοιπόν, ποια είναι η Ελλάδα που έρχεται.

Τα εγκλήματα του «ΚΚΕ το κόμμα σου χαφιέ» έρχονται στην επιφάνεια. Και πράγματι, αποδεικνύεται ποιοι κατά την διάρκεια του πολυτάραχου για το Έθνος μας, 20ου αιώνα, όχι απλά ήταν συνεργάτες και αβανταδόροι των Γερμανών στην Κατοχή, αλλά και ποιοι συμμάχησαν με όλους τους εχθρούς της Ελλάδας. Τα τόσα χρόνια άγνοιας του κόσμου, από τη συνομωσία των τηλε-παπαγάλων και αρθρο-παπαγάλων της Αριστεράς τελείωσαν. Τώρα όλα τα εγκλήματα του ΚΚΕ μαζί με πρωτοσέλιδα του κομματικού του οργάνου, Ριζοσπάστη που πανηγυρίζουν την Μικρασιατική καταστροφή και τάσσονται σε όλες τις εποχές υπέρ της δημιουργίας κράτους των ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ, κάνουν θραύση στο διαδίκτυο.

Ο πόνος είναι μεγάλος για την άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Γιατί το νταβατζιλίκι του ΚΚΕ, τελείωσε. Οι επί δεκαετίες, καλύτεροι φίλοι του εργοδότη, είναι στο τελευταίο στάδιο, πριν να μπουν μια για πάντα, εκεί που βρίσκεται ο πατερούλης τους (που δεν αποκλείεται να φαγώθηκε από τον… πατριό του κόμματος τους και σφαγέα), δηλαδή στο μαυσωλείο. Οι πραγματικοί Έλληνες, θα ξεμπροστιάσουν σύντομα όλους τους προδότες στη Βουλή. Ο Αντώνης Κομανέτσης Σαμαράς άρχισε τις κωλοτούμπες ήδη, μιας και δεν καταργεί το νόμο Ραγκούση σε αντίθεση με τις προεκλογικές δεσμεύσεις του. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε, πως δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο, αυτός που πριν 20 χρόνια, έδινε ραντεβού στο Σύνταγμα στους Αλβανούς.

Η ΠΡΟΕΛΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

Κ.Μ.

Δημογραφικό: “Χάθηκαν” 1 εκατ. Έλληνες σε μία δεκαετία!

Όλα τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης (που ηδονίζονται στον χαρακτηρισμό τους, ως "τέταρτη εξουσία") έχουν ταχθεί σε έναν ανηλεή πόλεμο σε κάθε τι Ελληνικό, καθώς επίσης και σε όποιον φορέα πρευσβεύει τα Ελληνικά ιδεώδη (όπως η Χρυσή Αυγή), αλλά το χειρότερο από όλα είναι ότι επιτίθενται στο λαό που σας υποστήριξε και σε αυτές τις εκλογές.

Είμαι 25 χρόνων, εργάζομαι και σπουδάζω παράλληλα. Στις προηγούμενες εκλογές, πριν το 2010, είχα ψηφίσει ΚΚΕ, αφενός γιατί πίστευα ότι μπορεί να βελτιώσει την οικονομική μου κατάσταση ως εργάτη, αφετέρου εις μνήμην του αδικοχαμένου πατέρα μου, που ήταν αριστερής ιδεολογίας. Δυστυχώς, επειδή οι πράξεις μιλάνε περισσότερο από τα λόγια, διαπίστωσα ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα απότελει απλώς ένα απόλιθωμα μιας ουτοπικής ιδεολογίας, που το μόνο που κατάφερε ήταν να κάνει πλάτες στο μεγαλύτερο πολιτικό φαγοπότι που στήθηκε εν αγνοία του Ελληνικού λαού (ενός από τους πιο προδομένους λαούς του πλανήτη).
Είναι ντροπή στο σύστημα της κίβδηλης "δημοκρατίας", όπου ζούμε και μας την εφάρμοσαν οι Αμερικάνοι μετά τη στημένη πτώση του Στρατιωτικού Καθεστώτος του Γ. Παπαδόπουλου, να βγαίνει η "κυρία" Κανέλλη (η οποία ζει στην Εκάλη) και οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ, για να μας πούν τι, να διορθώσουμε την ψήφο μας και να μας λένε εκφασισμένους ψηφοφόρους ποιοι; Αυτοί που υμνούν τον Στάλιν, που δολοφόνησε, στέλνοντας στα γκουλάνγκ της Σιβηρίας δεκάδες χιλίαδες Έλληνες. Αυτοί που δήθεν στο όνομα της ελεύθερης έκφρασης και την προάσπιση των δίκιων του εργάτη, κλείνουν εργοστάσια, πανεπιστήμια και λιμάνια με το ΠΑΜΕ τους, με άμεση συνέπεια να προσβάλλουν την χώρα μας στο εξωτερικό και να μην αφήνουν τις παραγωγικές τις δυναμείς να εκφραστούν. Αυτοί που στο όνομα του λαού θέλαν να πάρουν την εξουσία στην μετακατεχόμενη Ελλάδα και μας οδηγήσαν μαζί με δυνάμεις του εξωτερικού σε έναν ανούσιο και αιματηρό εμφύλιο πόλεμο. Αυτοί που μας το παίζουν αριστεροί και έχουν πολυτέλειες, που θα τις ζήλευε κάθε σκληρά εργαζόμενος πολίτης. Αυτοί που είναι τόσο "Έλληνες", που στα πλαίσια της εργατικής αλληλεγγύης στηρίζουν τον ολόενα και αυξανόμενο αριθμό λαθρομεταναστών στη χώρα μας, χωρίς να λογαριάζουν τα δεινά που έχουν επέλθει από την είσοδό τους στη χώρα. Αυτοί που προστατεύουν την Βουλή μαζί με τα ΜΑΤ από το πλήθος των εξαγριωμένων πολιτών, την ημέρα που ψηφίζονταν τα κείμενα της προδοσίας. Αυτοί, που με συνενόηση με τους δημοσιογραφίσκους εκτοξεύουν ό,τι ανυπόστατη αρλούμπα τους κατέβει στο μυαλό, χωρίς να έχουν κανένα έλεγχο από κανέναν. Αυτοί που όποτε μιλάς υπέρ πατρίδας είσαι ναζιστής, φασίστας, ρατσιστής, παρόλο που βλέπεις την πατρίδα ένα βήμα πριν την καταστροφή.

Αλλά ευελπιστώ ότι όλα αυτά θα αλλάξουν με την είσοδο και την επαναεκλογή της Χρυσής Αυγής με το ίδιο ποσοστό και παρόλο τον πόλεμο που δέχεται από τους πολέμιους αυτής της Χώρας. Εύχομαι στα έδρανα της βουλής και εκτός αυτής να ξεμπροστίασετε τις μαριονέτες και προδότες του συστήματος της παγκοσμιοποίησης, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, που αποτελούν το πραγματικό αυγό του φιδιού που έχει εκκολαφτεί εδώ και περιπού 40 χρόνια και έχει δηλητηριάσει τον Ελληνικό λαό με ανηθικότητα, κενές αξίες, αποστροφή για την πατρίδα. Από τα βάθη της Ελληνικής ψυχής μου εύχομαι να παραμείνετε άφθαρτοι, αντικομφορμιστές, αγνοί Έλληνες εθνικιστές έναντια στη σάπια Παγκόσμια Οικονομική Χούντα, που λυμαίνεται όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και όλους τους λαούς του πλανήτη, απλώς η Ελλάδα για αυτούς τους διεστραμμένους πρέπει να παραδοθεί ως το λίκνο όλων των παναθρώπινων αξιών.

Καλό αγώνα για μια περήφανη Ελλάδα και θα ακολουθήσουν σιγά σιγά και άλλοι αφυπνισμένοι Έλληνες.

Ένας αμετανόητος Ελλήνας Εθνικιστής.

Βασίλειος Σ.

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ υπέρ των Τούρκων επεκτατιστών

 

Ήταν αναμενόμενο πως θα συμβεί κάτι τέτοιο. Ο ευσεβής πόθος απέχει πάντα αρκετά από τη πραγματικότητα. Οι άνθρωποι που φοβήθηκαν σύντομα θα γνωρίσουν τον αληθινό φόβο. Η αντίστροφη μέτρηση για την Ελλάδα έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και θαύματα δεν θα γίνουν. Υπάρχουν άνθρωποι που νοιώθουν ασφαλείς να πιστεύουν σε ψέματα. Σε λίγο καιρό θα χτυπιούνται. Θα αγανακτούν, θα κλαίνε, θα παρακαλάνε. Και θα είναι αργά.  Με λίγα λόγια τα χειρότερα έρχονται και θα τα λουστούμε όλοι. Ναι ξέρω αυτό είναι το κακό. Μαζί με τους άλλους θα στενάζουν κι όσοι κατάφεραν να πουν όχι. Αλλά αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας δημοκρατίας που στηρίζεται όχι στην αξιοκρατία αλλά στις καλοστημένες προπαγάνδες και σε ληστρικά εκλογικά συστήματα. Και πάνω από ολα σε ένα λαό που είναι βαθειά αλλοιωμένος συνειδησιακά. Χρειάζεται ψυχραιμία γιατί οι δυνάμεις που αντιστάθηκαν στη προπαγάνδα θέλουν την υποστήριξή σας. Πρέπει να μείνουμε κοντά σε ό,τι ψηφίσαμε όλοι όσοι δεν ψηφίσαμε τους υπαλλήλους που θα διαχειρίζονται άλλη μια φορά τις τύχες μας. Το πιο εύκολο γι΄αυτούς είναι να εξασφαλιστούν με ένα κομμάτι του λαού που είναι σκυμμένο και άβουλο και συγχρόνως να τσακίσουν το ηθικό στους υπόλοιπους που θα πουν ένα "άντε χαθείτε όλοι , λαμόγια''. Το σενάριο φρίκης είναι σε πλήρη εξέλιξη. Και αναγκαστικά δεν μπορούμε να είμαστε αμέτοχοι. Στα επόμενα βήματα που σχεδιάζουν πρέπει κάποιοι να συνεχίσουν να είναι απέναντι.

Κύριοι , σας εμπιστευθήκαμε για να κρατήσετε το σύστημα σε φόβο. Για να ταρακουνήσετε τον βούρκο. Θα μείνουμε πίσω σας , προχωρήστε μπροστά! Πρεπει έστω τα παιδιά μας να χαμογελάσουν.

Μ.Δ.

Απαγορεύεται στο Δημόσιο η πρόσβαση στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής

Φίλοι Συναγωνιστές, το μήνυμα της 17ης Ιουνίου για το κίνημα μας, είναι ξεκάθαρο. Αντέξαμε στους χώρους που ζούμε & εργαζόμαστε χλευασμούς, προπηλακισμούς, εκβιασμούς. Ζούμε πλέον στον «αστερισμό της καθιέρωσης». Μία καθιέρωση που θα έρθει ακολουθώντας τις θέσεις μας. Ναι Συννέληνες, ήρθε η ώρα όλοι μας να μάθουμε το ρόλο της Τράπεζας της Ελλάδος, ήρθε η ώρα να δούμε ποιοι θα θέσουν ζήτημα ΑΟΖ, ήρθε η ώρα να δούμε ποιοι θα ζητήσουν δημοσιονομικό έλεγχο, ήρθε η ώρα να δούμε ποιοι θα  ζητήσουν μείωση των δαπανών των «βολευτών». Αυτά τα ζητήματα για εμένα & για μας είναι αυτονόητα, αφού αυτά τα έχουμε παρουσιάσει στις θέσεις μας, τώρα που η "μπάλα θα πάει σε όλο το γήπεδο" θα φανεί κατά πόσο "ο βασιλιάς (σύστημα) είναι γυμνός".
Καλή συνέχεια στους αγωνιστές εκπροσώπους μας, στην Βουλή. Ολοι μας προσδοκούμε την ανάσταση «νεκρών».

Κ.Β.

Συγκάλυψη αριστερής δολοφονικής επίθεσης από τα ΜΜΕ

Με αφορμή το άθρο σας  ''Ναι είμαστε περήφανοι Χρυσαυγίτες" :

Ναι, όντως κανένας δεν θέλει να νιώθει ότι είναι στο περιθώριο, Κανείς δεν θέλει να αποκόπτεται από τους κύκλους του λόγω τον "διαφορετικών" του πιστεύω. Αλλά...
Δεν μπορούμε με πρόσχημα το να μην μας αντιμετωπίζουν διαφορετικά ή ακόμα και σαν περιθωριακούς, να κρύβουμε την ταυτότητά μας. Στην τελική ΕΜΕΙΣ όλοι δηλώνουμε κάτι ορθό. Ότι είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ. Μπορεί η πολιτική μας παράταξη/σύνδεσμος να έχει συνδεθεί με τα χειρότερα (λόγω προβοκατόρων) και να μας καταδικάζουν για "ακραίες" συμπεριφορές, αλλά είμαστε η μόνη παράταξη που φωνάζουμε και ενεργούμε με γνώμονα το συμφέρον της χώρας και όχι το ατομικό μας. Στην τελική καλύτερα να μας κοιτάζουν με "μισό" μάτι και με φόβο παρά με λύπηση και αηδία, όπως κοιτάζουν όλους τους υπόλοιπους. Στην τελική ο φόβος προέρχεται μόνο απο άτομα που έχουν κάτι να φοβηθούν. Εμείς ΔΕΝ εχουμε κάτι να μας φοβίζει. Υπερασπιζόμαστε την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ και τους ΕΛΛΗΝΕΣ. Με τόλμη και αρετή κατακτούνται πολλά. Με φόβο και με δειλία το μόνο που κατακτούμε είναι μια θέση στην ιστορία σαν σκλάβοι των υπολοίπων. Και οι ΕΛΛΗΝΕΣ μόνο σαν δειλοί δεν έχουν περάσει στην παγκόσμια ιστορία.

Ο πόλεμος που τρώμε είναι μεγάλος. Αλλά κανέναν ΕΛΛΗΝΑ και ΠΟΤΕ δεν τον φόβησε ο πόλεμος για την πατρίδα του. Και όλοι εμείς για αυτόν τον λόγο μαχόμαστε. Για μια ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Οποιος φοβάτε να δείξει ότι είναι Έλληνας ας κάτσει στο πραγματικό περιθώριο,  ας κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια να κοιτάζει την πατρίδα του να κατακρεουργείται απο τα ξένα συμφέροντα και τα λαμόγια που έχουν σαν πραγματικό γνώμονα το συμφέρον τους και τη τσέπη τους.  Η μαχη που δίνουμε δεν είναι μόνο σε μία κάλπη. Η μάχη είναι καθημερινή και εκτός εδράνων της Βουλής. Η μάχη είναι εκεί έξω στον πραγματικό κόσμο. Εκεί που πεινάνε οι Έλληνες. Εκείι που βιάζονται. Εκεί που τους ληστεύουν. Εκεί που πεθαίνουν. Εκεί έξω λοιπόν εμείς συνεχίζουμε να δηλώνουμε ΑΦΟΒΑ ότι είμαστε εκεί για όποιον μας χρειάζεται. Να βοηθήσουμε. Και όταν πέσουν οι μάσκες τότε θα φανούν τα πραγματικά ''Τέρατα". Μέχρι ο κόσμος να ανοίξει τα μάτια του εγώ δεν θα κρύβομαι. Θα δηλώνω παρών σε κάθε πιθανή βοήθεια που θα μου ζητηθεί απο συμπατριώτη μου και ας με έχει στο "περιθώριο"...

Δεν έχω πρόβλημα με την απόκρυψη του ονόματος μου. Ποτέ μου δεν κρύφτηκα και ποτέ δεν θα το κάνω. Όποιος θέλει να με στοχοποιήσει του δίνω και διεύθυνση να περάσει μια βόλτα.

Με εκτίμηση

Μ.Κ.