Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019 - 00:27

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Διαβάζουμε πως σήμερα θα παρουσίασει ο Μητσοτάκης το πρόγραμμα της ΝΔ για τον τομέα της υγείας. Το ότι η ΝΔ μετά το σκάνδαλο της NOVARTIS, θα μας παρουσιάσει και τις θέσεις της για την υγεία είναι ένα γεγονός που πραγματικά με ξεπερνά... Οι θέσεις ποιες θα είναι ακριβώς; Πώς θα κατακλέψετε και να την βγάλετε καθαρή; Ή πώς θα εξαφανίσετε τα στοιχεία μέσα σε μαύρες τσάντες samsonite; Ή ακόμη καλύτερα πώς θα ξεπλύνετε χρήματα μέσω off shore. Πραγματικά σε οποιαδήποτε χώρα στον κόσμο δεν θα είχαν δικαίωμα λόγου αυτοί που είναι κατηγορούμενοι για παράνομες πληρωμές που αγγίζουν τα 50 εκατ. ευρώ. Πολλώ δε μάλλον να μας κάνουν και συστάσεις.

Ιφιγένεια Ν.

Μαζικές αποδοκιμασίες Πατριωτών κατά Τσακαλώτου στην Δράμα - Προληπτικές προσαγωγές από την κόκκινη Χούντα! ΒΙΝΤΕΟ

Στην Γερμανία το έτος 2018 αυξήθηκαν οι απελάσεις κατά 34% στην Αλγερία, το Μαρόκο και την Τυνησία. Εμείς πάλι εδώ στην Ελλάδα, αντί να τους απελάσουμε γιατί είναι παράνομοι μετανάστες, τους βαφτίζουμε πρόσφυγες τους δίνουμε επιδόματα, στέγη, φαγητό και δουλειές. Και για το εξτραδάκι τους, τους αφήνουμε ανενόχλητους χωρίς να παρεμβαίνει η αστυνομία να κάνουν λαθρεμπόριο και οποιαδήποτε άλλη παράνομη δραστηριότητα εις βάρος της κοινωνίας. Αν βέβαια, θελήσουμε να απελάσουμε κανέναν, είμαστε σίγουροι πως με αυτό το ανθελληνικό κατεστημένο πιο πιθανόν είναι να απελαθούμε εμείς ως Έλληνες παρά αυτοί.

Δημήτρης Τ.

Ηθοποιός στην Αμερική σκηνοθέτησε «ρατσιστική και ομοφοβική επίθεση» εναντίον του για να προωθήσει την καριέρα του!

Ο Τσίπρας παρουσίασε τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων και παραδέχτηκε από το βήμα ότι δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του! Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμενος σε έναν φίλο του και προσπαθώντας να τον πείσει να ψηφίσει το "μπουμπούκι" των αριστερών, ο φίλος του Αλέξη του είπε ότι δεν τον έχει ξαναματακούσει! Το τραγικότερο όλων φυσικά είναι πως όταν επιχείρησε να του δείξει φωτογραφία του υποψήφιου δημάρχου του Σύριζα, ο φίλος του Αλέξη του είπε πως μοιάζει με τον καθηγητή από το Casa de Papel. Ο καθηγητής από την συγκεκριμένη σειρά, είναι ο εγκέφαλος της ληστείας, γεγονός που φαίνεται να κολάκεψε τον Τσίπρα, καθώς τερμάτισε την ομιλία του με ιδιαίτερη υπερηφάνεια γι΄ αυτήν την ομοιότητα λέγοντας πως όταν ο Νάσος τινάξει την μπάνκα στον αέρα δεν θα μοιάζει απλώς με την καθηγητή από την συγκεκριμένη σειρά αλλά θα είναι ακριβώς ο ίδιος. Πρώτη φορά βλέπω κλέφτη να τον λένε κλέφτη και να χαίρεται τόσο πολύ, γιατί αν νομίζετε ότι εννοούσε την εκλογική μπάνκα, τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα. Καθώς υπάρχει σίγουρη εγκεφαλική βλάβη σε όλους εκεί στον Σύριζα που θεωρούν ότι ο "εκλεκτός" τους μπορεί να χτυπήσει τον Δήμο Αθηναίων έχοντας απέναντι του την Χρυσή Αυγή και τον Ηλία Κασιδιάρη.

Ιωάννα Ζ.

Διαβάστε στην “Εμπρός” που κυκλοφορεί: Το τεκμήριο της αθωότητας, η Χρυσή Αυγή και το... “δημοκρατικό τόξο”