Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018 - 00:39

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Για ακόμη μια χρονιά δώσαμε το παρόν στο Ιερό Πεδίο των Θερμοπυλών και για ακόμη μια χρονιά ο Αρχηγός μας ήταν σαρωτικός με την ομιλία του και έδωσε σε όλους εμάς κουράγιο για τον Αγώνα που έχουμε μπροστά μας. Δεν έχει σημασία αν τελικά βγούμε νικητές, αλλά ότι έστω και στο ελάχιστο να σταθούμε άξιοι των προγόνων μας. Σε αυτό τον σάπιο κόσμο, είμαστε οι τελευταίοι υπερασπιστές των αξιών και της Πατρίδας. Ζήτω το Έθνος, Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

Π.Π.

Ψευτοδεξιά δήμαρχος Καβάλας: Μακάρι όλη η Ελλάδα να γεμίσει λαθρομετανάστες!

Ένας στους 10 άνεργους πληρώνεται με επίδομα από τον ΟΑΕΔ και όλοι λαθρομετανάστες τσεπώνουν επίδομα από αυτό το ανθελληνικό κράτος. Δεν θα μας τελειώσετε εσείς, εμείς θα σας τελειώσουμε. Έρχονται οι εκλογές και έρχεται και το τέλος σας. Δεν λιμοκτονούμε εμείς μέσα στο ίδιο μας το σπίτι, να μην έχουμε χρήματα να πάρουμε ένα πιάτο φαγητό και εσείς να δίνετε λιχουδιές από κέτερινγκ στους λαθροεισβολείς! Θα πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω και εσείς όλοι ανθέλληνες, προδότες και κλέφτες σας περιμένει η φυλακή!

Ελένη Κ.

Ο Πρετεντέρης βγάζει κυβέρνηση την ΝΔ και πέμπτο (!) κόμμα την Χρυσή Αυγή

Δεν έχει τελειωμό η ανωμαλία και τα φρικιαστικά εγκλήματα που ακούμε καθημερινά εις βάρος ανήλικων παιδιών από λαθρομετανάστες! Και δυστυχώς, δεν συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα αυτά, αλλά σε όλη την Ευρώπη και τα κρύβουν από τους πολίτες! Δεν γλιτώνουμε, η μόνη λύση είναι η άμεση απέλασή τους. Αν αυτό είναι ο πολιτισμός τους να πάνε να τον μεταλαμπαδεύσουν στα παιδιά τους και στις χώρες τους!

Μ.Π.

Συνέντευξη Συναγωνιστή Γεωργίου Γερμενή στην εκπομπή “Επανελλήνισις” - ΒΙΝΤΕΟ