Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Κυριακή, 21 Ιουλίου 2013 - 01:19

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Με την ανακοίνωση απαγόρευσης της εκδήλωσης στην Καλαμάτα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - για την οποία αρχικά είχε δοθεί άδεια - αντιλαμβανόμαστε τον πανικό του δοσίλογου Σαμαρά και τον τρόμο μπροστά στο ποτάμι των ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ που έχει πλημμυρίσει τη χώρα από την Κύπρο ως την τελευταία πόλη και χωριό της ελληνικής επικράτειας. Δεν έχουν το θάρρος να μας αντιμετωπίσουν και καταφεύγουν σε απαγορεύσεις αντιδημοκρατικές, και βέβαια άνισες, αφού συγκεντρώσεις αναρχοσυριζαίων και κομμουνιστών...επιτρέπονται! Βλέπετε, αυτές δεν πάνε κόντρα στο σύστημα, απλά αποσυντονίζουν τον λαό με τα συνήθη ψέμματα, με σκοπό να αποκλιμακώσουν τις αντιστάσεις.! ΤΡΕΜΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Α.Γ.

Στο στόχαστρο των αμερικανοσιωνιστών η Συρία για να ανακοπεί η προέλαση του Άσαντ

Δεν ήμουν και δεν είμαι οπαδός σας για τον απλούστατο λόγο ότι δεν προσαρμόστηκα ποτέ σε καμιά ιδεολογία, ήθελα πάντα να έχω τις δικές μου αντιλήψεις όπως τις  αντιλαμβάνομαι, ελεύθερα και δίχως δογματισμούς η προκαταλήψεις. Δεν μπορώ όμως να μην συγχαρώ τον Ηλία Κασιδιάρη για την τελευταία του ομιλία στην Βουλή, σχετικά με την άνιση φορολογία. Απλά μεταβιβάστε του τα συγχαρητήρια μου.

Β.Μ. Πλοίαρχος Ε. Ν. (Συνταξ.)

ΝΕΟ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ: 118% αύξηση στο οικιακό τιμολόγιο της ΔΕΗ!

Εκφράζοντας σοβαρές επιφυλάξεις ως προς την ιδεολογική σύνθεση του νέου Ευρωκοινοβουλίου, η Ευρωπαία Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων, C . Mahlstrom, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την αναδυόμενη ιδεολογική ηγεμονία της ξενοφοβίας και του ρατσισμού, η οποία όπως προειδοποίησε, αναμένεται να αποτυπωθεί και στις ευρωεκλογές του 2014. Xαρακτήρισε άκρως αναγκαίους τους μετανάστες, καθώς αντισταθμίζουν την συρρίκνωση των γεννήσεων και το εντεινόμενο χάσμα γενεών μεταξύ των Ευρωπαίων πολιτών.

Δηλαδή οι λαθρομετανάστες είναι άκρως αναγκαίοι για την μίξη των λαών και τον εκφυλισμό των Ευρωπαίων, αντισταθμίζοντας έτσι την υπογεννητικότητα των Ελλήνων. Μπράβο τους!!!

Γιαυτό συναγωνιστές αντιστεκόμαστε μέχρι το τέλος και γι αυτό θα εκλεγούν οι νέοι Ευρωβουλευτές της Χ.Α. Για να πολεμήσουν εκεί πάνω στο βορρά με όπλα τους την ψήφο μας. Θα δώσουμε στο τρισάθλιο πολιτικό κατεστημένο αυτό που φοβούνται. Ερχόμαστε... Ή να πω...ΗΡΘΑΜΕ!!!

Γ.Μ.

Η Χρυσή Αυγή απαιτεί να ανοίξει τώρα ο φάκελος της Κύπρου

Αγαπητοί συναγωνιστές Θα ήθελα να σας μιλήσω για τις φοιτητικές εστίες της Ξάνθης. (Φαντάζομαι όμως πως παντού έτσι θαναι...) Όπως όλοι γνωρίζουμε τα δωμάτια δεν επαρκούν για όλους τους φοιτητές. Δεκτή συνεπώς η επιλογή παιδιών βάση των εισοδημάτων των φορολογούμενων γονέων τους. Όμως αλλοδαποί των οποίων οι οικογένειες δεν δίνουν ούτε δεκάρα στο ελληνικό δημόσιο, τη στιγμή που οι δικοί μας γονείς έχουν κάνει "δαντέλα" τους οικονομικούς τους προϋπολογισμούς, παίρνουν δωμάτια αφήνοντας εκτός ελληνόπουλα! Και μάλιστα είναι πολύ μεγάλος ο αριθμός αυτών. Κάτι τέτοιο είναι απαράδεκτο, αλλά μήπως είναι το μόνο απαράδεκτο που έχουν προκαλέσει οι προδότες της χώρας μας;;;

Α.Φ.

Μεγάλη διανομή τροφίμων και ρούχων στη Πλατεία Αττικής, Τετάρτη 24 Ιουλίου, ώρα 18.00

ΣΤΟΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΕΡΓΕΝΑΚΗ

 Για πού απλώνεις τα πανιά και θες να ταξιδέψης, Γιώργο, φίλε και ξάδελφε, Κρεμαστενέ, Ροδίτη; Για πού ανοίγεις τα φτερά και θέλεις να πετάξης, σαν αετός στα σύννεφα, ήλιε κι αποσπερίτη; Μήπως σε γάμο βιάζεσαι να πιής και να χορέψης; ή μήπως σε καλέσανε φίλοι από την Κρήτη; Γιατί μεσοκαλόκαιρα την Ρόδο μας αφήνεις, τα μπάνια και το ψάρεμα και τουρισμού μαγνήτη; Μα τούτος είχε πυρκαγιά στο νου και στη ψυχή του και στην καρδιά του φώλιαζε δοχείο δυναμίτη. Γοργά τους αποχαιρετά αδέλφια και γονείς του. Προσεύχεται στην Παναγιά, Χριστό και Πανορμίτη. Γεια και χαρά σας φίλοι μου, Ροδίτες, πατριώτες. Φεύγω στην Μεγαλόνησο μ' Έλληνες στρατιώτες. Στην Κύπρο 'κάμαν εισβολή οι Τούρκοι οι αχρείοι, όπου 'ν' και της συζύγου μου οι συγγενείς κι οικείοι. Πρόφαση βρήκαν τα σκυλιά κι οι γκρίζοι τους οι λύκοι, μ' ανατροπή Μακάριου, να κάμουν “νταηλίκι”. Κι εισβάλαν στην Κερύνεια και στην Αμμόχωστό μας.. Σκοτώνουν γυναικόπαιδα, τον άοπλο λαό μας.. Δεν θέλω τ' όμορφο νησί Τούρκοι να βεβηλώσουν, Κόκκινο μισοφέγγαρο στην Κύπρο μας ν' απλώσουν! Δεν θέλω ο Ελληνισμός συρρίκνωση να πάθη από προδότες Έλληνες και ηγετών μας λάθη... Και με της νιότης τον παλμό, που αψηφά κινδύνους τούτος ευθύς ευρέθη σε ζώνες επικινδύνους. Οι Τούρκοι φέρανε στρατό, άρματα και κανόνια κι οι σφαίρες πέφτουνε βροχή, οι όλμοι και τα βόλια. Ρίχνουν κι αλεξιπτωτιστές! Τις πόλεις βομβαρδίζουν! Τα Μοναστήρια κι εκκλησιές και τ' άγια μαγαρίζουν... Καίνε χωριά και σπιτικά. Λεηλατούν! Βιάζουν! Με του Αττίλα μαχαιριά, τα σύνορα αλλάζουν... Την Κύπρο μας διχοτομούν. Κι οι πρόσφυγες χιλιάδες. Χάνουν οι μάνες τα παιδιά, τους συγγενείς και άνδρες.. Λίγοι μονάχα πολεμούν κι αντίσταση προβάλλουν στα στίφη άγριων θεριών που συνεχώς εισβάλλουν. Κι άδικα περιμένουνε βοήθεια να φθάση και εισβολέων τις γραμμές σαν το γυαλί να σπάση. Ούτε τα πλοία έφθασαν. Ούτε τ' αεροπλάνα, αφού η Δύση έπαιξε με τα δικά της πλάνα. Μ' οι πατριώτες πολεμούν, ωσάν τον Λεωνίδα και τέτοια γενναιότητα στις μέρες μας δεν είδα. Μέσα σ' αυτούς κι ο χωριανός. Ο Γιώργος Στεργενάκης που πολεμά τους εισβολείς σαν νέος Σπαρτιάτης. Τρέχει, φωνάζει, πολεμά μαζί με άλλους έξι, μα οι εχθροί τον κύκλωσαν. Δεν μπόρεσε ν' αντέξη. Τον σέρνουνε αιχμάλωτο με άλλους πατριώτες, όπου τους πάνε στην Τουρκιά ρακένδυτους, δεσμώτες. Άλλους ευθύς εσκότωσαν και άλλους φυλακίσαν. Και δύο χιλιάδες απ' αυτούς στα σπίτια δεν γυρίσαν. Ούτε κι ο Γιώργος γύρισε. Ούτε κι αυτός δεν ήρθε... Ούτε και μάθαμε ποτέ ποιά συμφορά τον βρήκε. Ούτε παιδιά του μάθανε. Ούτε κι η σύζυγός του. Ούτε κανένας φίλος του. Ουδέ κανείς γνωστός του. Φεύγουν τα χρόνια κι οι καιροί. Φεύγουν και οι γονείς του. Κι η πίκρα πια απλώθηκε σε φίλους, συγγενείς του. Τί έγιν' ο λεβέντης μας; Πού βρίσκεται χαμένος; Είναι καλά αυτός και ζει; ή είναι...πεθαμένος; Μα ό,τι και να έγινε, καμάρι μας_ναι_είναι. Πατριώτης, Έλλην, ΗΡΩΑΣ κι ΑΘΑΝΑΤΟΣ (!) θα είναι.