Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012 - 01:27

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Αγαπητοί συναγωνιστές,

Θα ήθελα να κάνω αναφορά για μια παράμετρο της λαθρομετανάστευσης για την οποία ελάχιστα έχουν ακουστεί. Πρόκειται γι'αυτήν του οικονομικού κόστους της λαθρομετανάστευσης.

Πιο συγκεκριμένα:

- 7 δισ. ευρώ μας κοστίζει η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των λαθρομεταναστών. (Βάσει στοιχείων που έδωσε στην δημοσιότητα ο πρώην Υπουργός Υγείας Α.Λοβέρδος τον Φεβρουάριο του 2011)

- 12 δισ. ευρώ υπολογίζεται ότι είναι το συνάλλαγμα που διαρρέει από την Ελλάδα

προς τις χώρες καταγωγής των μεταναστών. (Στοιχεία από Τράπεζα της Ελλάδας)

- 9 δισ. ευρώ ετησίως υπολογίζεται ότι είναι το ύψος των διαφυγόντων φόρων και ασφαλιστικών εισφορών από το παραεμπόριο το οποίο ασκείται σχεδόν αποκλειστικά από μετανάστες παράνομους και μη. (Στοιχεία από Υπουργείο Ανάπτυξης)

Έτσι μόνο το άμεσο οικονομικό κόστος της υπόθεσης λαθρομετανάστευση ανέρχεται ετησίως στο αστρονομικό ποσό των 28 δις ευρώ. Το έμμεσο οικονομικό κόστος (πχ. αυξημένες ανάγκες φύλαξης των συνόρων) δεν μπορεί να υπολογιστεί.

Την ίδια στιγμή βάσει στοιχείων της ΕΛ.ΣΤΑΤ (Ελληνική Στατιστική Αρχή) το έλλειμα του προϋπολογισμού για το 2012 υπολογίζεται στα 24,5 δις ευρώ. Προσοχή μιλάμε για το συνολικό έλλειμα συμπεριλαμβανομένων τόκων και χρεολυσίων και όχι για το πρωτογενές έλλειμα.

Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και μιλάνε πάντα από μόνοι τους. Η λύση είναι μια και προφανής : ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ χωρίς καμία ενδιάμεση λύση του στυλ "κέντρα υποδοχής και κράτησης" και λοιπές κουταμάρες. Όσο για τους ήδη νόμιμους μετανάστες, γι'αυτούς θα πρέπει η άδεια διαμονής να πάει στα 1500 ευρώ ετησίως κατά άτομο από 156 ευρώ που είναι σήμερα. Όποιος πραγματικά θέλει να μείνει στην Ελλάδα θα πρέπει να επωμιστεί και τα ανάλογα βάρη όπως τα επωμίζεται και ο απλός Έλληνας πολίτης μέσω της εξοντωτικής φορολογίας, των χαρατσιών κλπ.

Φυσικά τα παραπάνω δεν πρόκειται να τα κάνει η θολοκουλτουριάρικη αριστεροκεντροδεξιά κυβέρνηση που έχουμε, αλλά μια πραγματική εθνικιστική κυβέρνηση που να νοιάζεται γι'αυτόν τον τόπο. Στις προηγούμενες εκλογές είχαμε 7% στις επόμενες 17%, 27%, 47% κ.ο.κ.

Υπομονή και καλή δύναμη.

Άγγελος Κ.

Αντικατοχική πορεία 2012 (φωτορεπορτάζ)

Αγαπητοί Συμπατριώτες μου,

Μπορούμε να είμαστε η επόμενη κυβέρνηση; Είμαι 24 ετών και ήδη έχω κουραστεί να ακούω ανθελληνικές θέσεις και δηλώσεις,των "Ο θεός να τους κάνει" Ελλήνων των ΝΔ,Συριζα,ΚΚΕ,ΔΗΜΑΡ,ΠΑΣΟΚ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ,Οικολόγοι κλπ.....

Δεν είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να βγάζουν αυτή τη χολή για την ίδια τους την πατρίδα...Είναι πραγματικά απίστευτο...Βγαίνω μονίμως έξω από τα ρούχα μου,δεν  πιστεύω αυτά που ακούν τα αυτιά μου...Πλέον πιστεύω πως πραγματικά υπάρχει σχέδιο σε δράση για τον αφανισμό κάθε Ελληνικού στοιχείου,είναι όλοι ενάντια σε κάθε τι Ελληνικό...

Να σας δώσω ένα παράδειγμα... Πριν μερικές μέρες ένας γνώστος μου με ρωτούσε που ακριβώς μένω,σε ποιο διαμέρισμα...και του απαντώ..εκεί που κυματίζει η Ελληνική Σημαία (διότι την έχω στον ιστό 365 μέρες τον χρόνο) και η απάντηση που πήρα... «Ναζί είσαι και την έχεις κρεμασμένη;Αφού δεν έχουμε κάποια Εθνική εορτή»....

Μιλάμε ο κόσμος τα 'χει παίξει... Μεγαλύτερος ανθέλληνας απο τον ίδιο τον Έλληνα(αυτής  της κατηγορίας) δεν υπάρχει....

Κάθε μέρα πληγώνομαι όλο και περισσότερο,από τους απλούς ανθρώπους μέχρι την πολιτική της εκάστοτε κυβέρνησης και ιδιαίτερα της εξωτερικής πολιτικής που κολουθούμε.

Εύχομαι να είμαστε η επόμενη κυβέρνηση,αυτό χρειάζεται ο τόπος. Να αφυπνιστεί ο απανταχού Ελληνισμός.

Ευελπιστόντας σε ένα καλύτερο αύριο,σας ευχαριστώ που βρίσκεσθε στην Βουλή και εκπροσωπείται όλους εμάς τους πραγματικούς Έλληνες πατριώτες. Με σωστές κινήσεις,θα είμαστε η επόμενη κυβέρνηση,που θα σώσουμε τον Ελληνισμό!

Προσοχή λοιπόν!Να είστε πάντα καλά!

Ε.Π

Στελέχη ΣΥΡΙΖΑ: Για την τραγωδία της Κύπρου ευθύνεται ο ελληνικός ιμπεριαλισμός

Καλησπέρα σας.

Είμαι ακόμα ένας ανώνυμος ψηφοφόρος σας. Παρακολουθώ με προσοχή τον άνισο αγώνα σας με το κράτος, τα ΜΜΕ και τα διαπλεκόμενα και σας γράφω για να σας πω να συνεχίσετε έτσι.

Παρά τον πόλεμο που δέχεστε, σιγά-σιγά και με υπομονή θα καθιερωθείτε στην συνείδηση του λαού ως το μόνο υπεύθυνο και ΕΛΛΗΝΙΚΟ κόμμα. Ο κόσμος έχει αρχίσει να καταλαβαίνει ότι τα ΜΜΕ (όπως και η μεγαλύτερη μερίδα του πολιτικού κόσμου) είναι πουλημένα στα ξένα συμφέροντα και προσπαθεί να βρεί διέξοδο.

Μπράβο σας και συνεχίστε έτσι.

Με εκτίμηση

Ενας οικογενειάρχης

Δίνουν στους μουσουλμάνους το ΟΑΚΑ και το ΣΕΦ για το Ραμαζάνι

Ακούω συνεχώς, μειώσεις μισθών γιατρών και νοσηλευτών, σταμάτημα πληρωμής εφημεριών, κλείσιμο και συγχωνεύσεις νοσοκομείων, ΕΚΑΒ χωρίς μισθούς και μέσα διάσωσης, αδυναμία πληρωμής προμηθευτών, νοσοκομεία χωρίς υλικά και είδη πρώτης ανάγκης, κίνδυνος από τον νέο ιό του κουνουπιού και τόσα άλλα. Από την άλλη όμως βλέπω ότι λεφτά υπάρχουν για την Υγεία. Ορίστε ένα μικρό δείγμα από πρακτικά της Εθνικής Σχολής Υγείας για διεκδίκηση χρημάτων του ΕΣΠΑ από ‘’Σοφούς της Υγείας’’ (σύμφωνα με τον αξέχαστο Λοβέρδο).

Αθήνα 11/07/2012

Αριθμ.Πρωτ: 2076

22. Η Επιτροπή Ερευνών ομόφωνα εγκρίνει την υποβολή της πρότασης υλοποίησης της πράξης με τίτλο «Ανάπτυξη και εφαρμογή προγραμμάτων προσυμπτωματικού ελέγχου για ευάλωτους πληθυσμούς»,  συνολικού προϋπολογισμού 867.400,00 €. Ακόμη αποφασίζει τον ορισμό ως υπεύθυνου της πράξης/ αρμόδιο επικοινωνίας τον Καθηγητή Γ.Κ. για όλη τη διάρκεια του έργου.

Αθήνα 11/07/2012

Αριθμ.Πρωτ: 2077

21. Η Επιτροπή Ερευνών ομόφωνα εγκρίνει την υποβολή της πρότασης υλοποίησης της πράξης με τίτλο «Ανάπτυξη συστήματος αποζημίωσης των προμηθευτών και τιμολόγησης των περιστατικών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στην Ελλάδα», συνολικού προϋπολογισμού 750.500,00 €. Ακόμη αποφασίζει τον ορισμό ως υπεύθυνου της πράξης/ αρμόδιο επικοινωνίας τον Καθηγητή Γ.Κ για όλη τη διάρκεια του έργου.

Αθήνα 11/07/2012

Αριθμ.Πρωτ: 2073

20. Η Επιτροπή Ερευνών ομόφωνα εγκρίνει την υποβολή της πρότασης υλοποίησης της πράξης με τίτλο «Ψηφιακή κοινότητα για άτομα με μαθησιακές δυσκολίες», συνολικού προϋπολογισμού 812.650,00 €. Ακόμη αποφασίζει τον ορισμό ως υπεύθυνου της πράξης/ αρμόδιο επικοινωνίας την Καθηγήτρια Τ.Κ για όλη τη διάρκεια του έργου.

Και για να μη χάνουμε καιρό, ορίστε και μια έγκριση με ημερομηνία 16-07-2012, συνολικού ποσού 600.000€

ΑΘΗΝΑ, 16/07/2012

Α.Π. : 2536

ΘΕΜΑ: Ένταξη της Πράξης "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΦΥ, ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΠΦΥ"

Δεν τους καταλαβαίνω τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Μπορεί η συμμαχία των τριών να μην έχει λεφτά για τη καθημερινότητα και ευπρεπή διαβίωση τους, φροντίζει όμως διακαώς για τη ποιοτική αναβάθμιση τους !!!.

Α.Β.