Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019 - 00:23

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Την Κυριακή οφείλουμε όλοι να είμαστε στο Σύνταγμα, γιατί απ' ότι φαίνεται οδεύουμε προς την απώλεια αυτού του εθνικού μας εδάφους μόλις αποφασίσουν οι φίλοι μας οι Αμερικανοί ότι πρέπει να κλείσουν τα Δαρδανέλια για να εγκλωβίσουν τους Ρώσους. Τότε θα υιοθετήσουν την θέση των Σκοπίων ότι το "Μακεδονικό" έθνος είναι υπό την κυριαρχία του ελληνικού κράτους οπότε θα γίνουμε Συρία και θα δημιουργηθεί η λεγομένη "Μακεδονία του Αιγαίου". Εάν όμως υπάρχει Εθνική Κυβέρνηση, τίποτα από αυτά δεν θα γίνει γιατί απλά δεν θα υπάρχει άλλη Μακεδονία. Αλλά ακόμη και αν χρειαστεί να πολεμήσουμε, θα το κάνουμε όπως μόνο εμείς ξέρουμε και μπορούμε και θα δώσουμε την μάχη ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ με μόνο έπαθλο τον ΑΘΑΝΑΤΟ ΘΑΝΑΤΟ. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Χρήστος Π.

Οι Συναγωνιστές Η. Παναγιώταρος και Χ. Κυριτσόπουλος στην τελετή των Θεοφανίων του παλαιού ημερολογίου στον Πειραιά - Φωτογραφίες

Φακελώνουν τους κατοίκους της Λέσβου που θέλουν να πάνε στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία με άνωθεν εντολές. Είναι οι ίδιοι που κουνάνε σε εμάς το δάχτυλο ότι είμαστε φασίστες, αυτοί που εφαρμόζουν σταλινικές πρακτικές και καταργούν κάθε έννοια ελευθερίας. Για ποια χούντα να μας μιλήσετε κύριοι όταν εσείς οι ίδιοι βαδίζετε στα χνάρια που χάραξε ο πατερούλης σας! Ε, λοιπόν, δίπλα στο όνομά μας να γράφετε και "φασίστας" γιατί και από αριστερά χορτάσαμε και από δημοκρατία! 

Σοφία, Μανταμάδος

Παρεμβάσεις Ευρωβουλευτών Χρυσής Αυγής για λαθρομετανάστευση, επιθέσεις σε Εθνικιστές και τουρκικές προκλήσεις - 4 ΒΙΝΤΕΟ

Μετά και τις δηλώσεις της Χρυσούλας Διαβάτη, η οποία τόνισε πως βλέπει άστεγους Έλληνες και τους ξένους τους έχουμε βολέψει, καταγγέλλοντας έτσι την παράνοια της πολιτικής ορθότητας, περιμένουμε να πέσει επάνω της όλο το μιντιακό κατεστημένο. Περιμένουμε να δούμε και την τελευταία ξεπεσμένη τηλεπερσόνα να κατακρίνει τις δηλώσεις της κυρίας Διαβάτη και περιμένουμε επίσης να πάρει φωτιά το τηλέφωνό της προκειμένου να ανακαλέσει τα όσα είπε, να καταδικάσει τις απόψεις της. Ακόμη και αυτό να γίνει, δεν μπορούν πλέον να μας μπουκώσουν με την "αλήθεια" τους, γιατί βλέπουμε καθημερινά τι γίνεται. Όλοι ξέρουμε και θα το αποδείξουμε στην κάλπη!

Μιχάλης Τ.

Νέα τουρκική πρόκληση: «Θα συνεχίσουμε να προστατεύουμε την “τουρκική μειονότητα” στην Δυτική Θράκη»