Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2018 - 00:44

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

H NΔ δεν θα πρέπει να μιλάει για βρώμικες εκλογές, η ΝΔ είναι ο πρώτος διδάξας στις βρώμικες εκλογές, γιατί οι ευρωεκλογές του 2014 και οι Εθνικές Εκλογές του 2015 ήταν ο ορισμός των βρώμικων εκλογών. Δεν μπορείς ρε Κούλη εσύ και η παράταξή σου να έχετε φυλακίσει με ένα τηλέφωνο βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής, γιατί θέλατε να μας πάτε στο 2 τοις εκατό, όπως έλεγε ο για χρόνια πρόεδρος σας Σαμαράς! Αιδώς κύριοι! Δεν μπορούν οι βρώμικες παρατάξεις να μιλούν για διαφάνεια, κοινώς δεν μπορεί όλο αυτό το σάπιο σύστημα που χτίσατε με επιμέλεια όλα αυτά τα χρόνια να μιλάει για καθαρότητα, είστε όλοι το ίδιο βρώμικοι!

Πέτρος

Θα συνεχίσει την πολιτική των μνημονίων η ΝΔ - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Ο Τσαβούσογλου είναι η απόδειξη ότι η Τουρκία δεν γνωρίζει άλλη γλώσσα από αυτήν της ισχύος. Έτσι και στην συνέντευξη που έδωσε στα ΝΕΑ ερωτώμενος για τις σχέσεις του με την ΗΠΑ, και την σκληρή στάση που κράτησε ο Τράμπ απέναντι στην Τουρκία, ο Τσαβούσογλου έδειξε ένα άλλο πρόσωπο αυτό του φιλήσυχου υποτακτικού τονίζοντας πως «η γλώσσα των απειλών δεν είναι αποδεκτή μεταξύ των συμμάχων». Κοινώς, ο γκρίζος λύκος μας βγήκε κοκκινοσκουφίτσα! Αυτά ας τα βλέπουν οι εδώ κυβερνώντες που το μόνο που κάνουν είναι να υποκλίνονται σε ανθελληνικά πολιτικά σκουπίδια.

Μαρία Τ.

Σαλβίνι: Μετάλλια είναι οι εναντίον μου διώξεις από την κόκκινη χούντα των δικαστών!

Mας έπεισε και η πρώην υπουργός Μακεδονίας - Θράκης στην τελετή παραλαβής-παράδοσης του υπουργείου της που αναφώνησε "Ζήτω η Μακεδονία". Μάλλον θα εννοούσε την Βόρεια Μακεδονία, γιατί θα έπρεπε να ντρέπεται που είναι συνοδοιπόρος με τους ανθέλληνες και τους προδότες. Αν σας ένοιαζε η Μακεδονία κυρά μου, δεν θα δεχόσασταν να βολευτείτε στην νέα σας θέση, στο νέο σας υπουργείο. 

Στέφανος, Σέρρες

Ο Εθνικισμός είναι η νιότη του κόσμου