Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2012 - 01:41

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Πρίν λίγες μέρες γίναμε μάρτυρες της αποτρόπαιης δολοφονίας ενός συνανθρώπου μας στην Πάρο, κατά την διάρκεια ληστειάς,που όπως αποδείχτηκε έγινε από "κοινωνικούς αγωνιστές" της αριστεράς και της "προόδου". Είναι άλλωστε γνωστή η έμφυτη κλίση ατόμων αυτού του χώρου πρός την παραβατικότητα,όπως είναι γνωστή και η κάλυψη που τούς παρέχουν τα Μ.Μ.Ε, η δικαιοσύνη και γενικότερα το σάπιο σύστημα του νεοελληνικού ψευδοκράτους.Τώρα, και ενώ το αίμα του άτυχου ταξιτζή είναι ακόμα νωπό, βγήκαν τα αγαπημένα παιδιά του καθεστώτος και έκαναν εκδήλωση συμπαράστασης υπέρ του αναρχοκομμουνιστή δολοφόνου Τάσου Θεοφίλου. Οι πολιτικοί απόγονοι των σταλινοτσολιάδων και του Αβραάμ Μπεναρόγια, οι θαυμαστές των Γκουλάγκ, των Κόκκινων Χμέρ και του Τσαουσέσκου, τα ερυθρόμορφα υλιστικά ανθρωποειδή, απέδειξαν οτι η ξευτίλα και η διαστροφή τους δεν έχουν όρια. Απέδειξαν ότι το να είσαι αριστερός και άνθρωπος είναι δύο έννοιες ξένες, εχθρικές και ασύμβατες μεταξύ τους. Το απέδειξαν και παλαιότερα με τις σφαγές στον Μελιγαλά, στο Κιλκίς και σε πολλές άλλες περιοχές του ένδοξου αλλά ταλαιπορημένου τούτου τόπου. Το απέδειξαν όταν πανηγύριζαν για την Μικρασιατική καταστροφή, όταν αρνήθηκαν να πολεμήσουν τον Ιταλό εισβολέα, όταν οργάνωσαν και εκτέλεσαν το παιδομάζωμα κατά την διάρκεια του συμμοριτοπόλεμου. Το αποδεικνύουν καθημερινά με διάφορες δηλώσεις και εκδηλώσεις.

Τα αγαπημένα τσιράκια της Νέας Τάξης, των Ροτσάιλντ και του Σόρος, οι έμισθοι αυτοί πρακτορίσκοι, είναι στην πλειοψηφία τους άτομα με διαταραγμένη ψυχική υγεία, εμάτα κόμπλεξ και ναρκωτικά στο αίμα τους. Είναι γνωστοί τεμπέληδες σαν τον αστέρα του υπονόμου της αριστερής πολυκατοικίας, τον επικεφαλής της ΑΝΤΑΡ-CIA Π. Κωνσταντίνου, ο οποίος παίρνει με την σέσουλα τις κρατικές χορηγίες μέσω των τριών Μ.Κ.Ο. που διατηρεί. Είναι οι γνωστοί δημοσιογραφίσκοι εραστές της πίσω πόρτας. Είναι οι γνωστοί διασκεδαστές της Μυκόνου. Καιρός όλα αυτά τα σάπια και διεστραμμένα μυαλά να περάσουν στο παρελθόν και την αφάνεια. Και θα το κάνουμε γιατί είμαστε το μέλλον της Φυλής και του Αίματος, είμαστε τα Παιδιά με τις Μαύρες Μπλούζες, είμαστε τα Τάγματα Εφόδου, είμαστε η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

Θεόδωρος Χλωρίδης, Μέλος Τ.Ο. Πέλλας

“Επιτυχημένοι Έλληνες του εξωτερικού δεν είναι οι τρόφιμοι στοών και λεσχών...”

H συντάκτης ΟΧΙΑ με βρίσκει καθόλα σύμφωνο στις θέσεις που παρουσιάζει. Οι δυνάστες μας δεν θελουν να εξοντώσουν τον ελληνικό πλυθησμό επειδή απλά ποιοί θα πλήρωναν μετά τα χαράτσια;! (Ιστορία της Τουρκοκρατούμενης Ελλάδας 1453-1821, Κ. Σαθόπουλος ή Σάθας) Λόγω αυτού του γεγονότος οι Έλληνες πάντα αδούλωτοι, φυλάτοντας κυριολεκτικα αυτές τις πύλες, διότι κατοικούν σε αυτη την γωνιά της γής - δεν πιστεύω ότι ειναι τυχαίο - πάντα ένοιωθαν ελεύθεροι. Αυτη άλλωστε είναι και η αιτία των τόσων πολλών αγώνων για την κατάκτησή της, της Ελευθερίας δηλαδή. Ελεύθερο πνεύμα, αδούλωτο, αναζητώντας ΠΑΝΤΑ την πηγή της γνώσης, μιας γνώσης για το γύρω μας και το ποιοί είμαστε τελικά. 

Ευχαριστώ, Χ.
 

Αύγουστος 1922: Η Μικρασιατική καταστροφή

Ονομάζομαι Χρήστος και λόγω της οικονομικής κρίσης και της ανεργίας που πλήττει τη χώρα μας αναγκάστηκα όπως πολλοί αλλοί να εγκαταλείψω την πατρίδα μου πρώς εύρεση εργασίας, μεγάλο λάθος. Έχω δυόμισι μήνες στη Στοκχόλμη της Σουηδίας και οφείλω σαν σωστός Έλληνας πολίτης να σας ενημερώσω για τα εξής, έχω απευθυνθεί στην Ελληνική κοινότητα και σε διάφορους Έλληνες επιχειρηματίες χωρίς κανένα απολύτως αποτέλεσμα, χρησιμοποιούν την Ελλάδα και την Ελληνική κουλτούρα για διαφήμιση αλλά δεν είναι διατεθιμένοι να βοηθήσουν ούτε έναν Έλληνα. Η Ελληνική κοινότητα απαιτεί μηνιαία καταβολή χρημάτων για να σε ενημερώνει για τυχόν θέσεις εργασίας αλλά δεν σου εγγυάται την πρόσληψη, οι δέ Έλληνες επιχειρηματίες ενώ λένε "Συμμεριζόμαστε το πρόβλημα της χώρας μας και νιώθουμε τους συμπατριώτες μας" δεν διατίθενται να προσλάβουν ούτε έναν Έλληνα, αντ'αυτού προσλαμβάνουν Αλβανούς, Ιρανούς, Πακιστανούς οι Άραβες! Χαρακτηριστικά παραδείγματα: diga.se (εταιρία καθαρισμού), Melissa (εστιατόριο), Pirso Food AB (εταιρία διανομής τροφίμων), Faros (εστιατόριο) κτλ.

Το θεωρώ προσβλητικό και προσωπικά λυπηρό να έχουμε τέτοιου είδους αντιμετώπιση απο τους ίδιους τους συμπατριώτες μας στο εξωτερικό και ενώ απολαμβάνουν τα ωφέλη διαφημίζοντας τη χώρα μας και την κουλτούρα μας να μην είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν τους συμπατριώτες τους ούτε στο ελάχιστο, για να μην αναφέρω πώς ούτε κατα διάνοια να καταθέσουν τα χρήματά τους σε Ελληνικούς λογαριασμούς ώστε να βοηθήσουν στη οικονομική ανάκαμψη της ίδιας τους της χώρας. Αυτή τη στιγμή λυπών βρίσκομαι σε ξένη χώρα χωρίς περαιτερω πόρους για να παραμείνω και είμαι αναγκασμένος να ζητήσω απο τη μητέρα μου (συνταξιούχος) να μου κάνει το εισιτήριο της επιστροφής και να συνεχίσει να μου παρέχει τροφή και στέγη.

Ευχαριστώ
Χρήστος


Θέλω να σας ενημερώσω ότι διάβασα το άρθρο στην εφημερίδα Independent την ίδια ημέρα που δημοσιέυτηκε, μια και είμαι κάτοικος Αγγλίας, και έστειλα e-mail το ίδιο βράδυ στην εν λόγω κυρία (http://www.penny-red.com/), ζητώντας εξηγήσεις και στοιχεία για τα προσβλητικά λεγόμενα της δίοτι, αν δεν το γνωρίζετε, ανάμεσα στα άλλα αναφέρει (ή μάλλον δηλώνει) ότι απειλήσατε ανάπηρους!, ότι η αστυνομία σας καλύπτει για τις δολοφονίες (πληθυντικός παρακαλώ) μεταναστών (το παράνομος δεν υπάρχει καν στο λεξιλόγιο της), ότι οι πρόσφυγες (sic) φοβούνται για τα παιδία τους και ότι παρελαύνετε με σβάστικες μπροστά στο κοινοβούλιο. Εδώ και δύο ημέρες δεν έχω λάβει απάντηση φυσικά από την κατ'αλλα λαλίστατη Penny. Προς την ίδια την εφημερίδα δεν γίνεται νομικά να γίνει οτιδήποτε εναντίον της μάλλον, δίοτι το 'άρθρο' ειναι στην κατηγορία 'Απόψεις' και η ίδια απλώς αρθρογραφεί και δεν εργάζεται για αυτούς. Φυσικά η εφημερίδα έχει κάνει ολόκληρη αφιέρωση σε ξεχωριστή στήλη και παραθέτει την 'άποψη' της κυρίας σε ολοσέλιδο με διαφορετική απόχρωση κίολλας από τις άλλες 'Απόψεις', οι οποίες κατα κόρον ασχολούνται με εσωτερικά ζητήματα της Βρετανίας και όχι με εσωτερικά άλλου κυρίαρχου; Κράτους. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι το Σύστημα έχει λυσσάξει και αυτό φαίνεται και από την ίδρυση της 'νέας εθνικιστικής κίνησης' που ανακοίνωσε περίτρανα το Βήμα. Κλασσικά πράγματα. Συνεχίστε.

Κωνσταντίνος Δ.

Ν.Μίχος στην Ιστιαία: Έξω από τη λαϊκή αγορά οι παράνομοι αλλοδαποί


Ευχάριστη έκπληξη το πολύ σωστό το άρθρο σας "Επιτυχημένοι Έλληνες του εξωτερικού δεν είναι οι τρόφιμοι στοών και λεσχών...” της 1/9/2012 σχετικά με την τοποθέτηση του Βουλευτή Επικρατείας κ. Παππά, στον οποίον οφείλονται συγχαρητήρια. Πώς τους ξεχωρίζει όμως κανείς αυτούς τους "χαρισματικούς" ανθρώπους; Πρώτο κριτήριο είναι αν ανέρχονται αστραπιαία στην κορυφή από πλευράς αξιωμάτων και θέσεων σε πανεπιστήμια, σε τράπεζες, σε υπουργεία, σε ερευνητικά ιδρύματα και ΜΚΟ. Δεύτερο κριτήριο είναι αν τους προβάλλουν διαρκώς η τηλεόραση και ο τύπος. Τρίτο κριτήριο είναι η στενή σχέση που έχουν με τα πολιτικά κόμματα (δεξιά ή αριστερά δεν παίζει ρόλο).

Εύγε στη ΧΑ που φέρνει στο προσκήνιο και το θέμα αυτό, διότι υπάρχουν πολλοί άξιοι Έλληνες του εξωτερικού που τελικά επέστεψαν στην πατρίδα από νοσταλγία ή για οικογενειακούς λόγους. Οι Έλληνες αυτοί δίνουν τη δική τους μάχη κάθε μέρα για να επιβιώσουν σε ένα αναξιοκρατικό περιάλλον και αγωνιούν για το μέλλον της χώρας μας.

Ε.