Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019 - 00:35

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Aς πληροφορήσει κάποιος την Λοϊζου να φάει μεγάλη μπουκιά, αλλά μεγάλο λόγο να μην πει. Όπως παραδείγματος χάριν η δήλωση της πως μπορεί να γουστάρει να βλέπει αστυνομικούς να καίγονται και τις μολότοφ, αλλά αύριο μεθαύριο όταν θα βγει να κάνει τον προεκλογικό της αγώνα και θα πέφτει το γιουχάισμα σύννεφο, οι αστυνομικοί θα είναι που θα την προστατέψουν από τους αγανακτισμένους Έλληνες. Επίσης, και εγώ αν ήμουν εξουσία ό,τι γούσταρα θα έγραφα, να σας δω κυρία μου τώρα που θα πιάσετε πάτο πόσο άνετη θα είστε και τι θα λέτε. Απορώ πώς γίνεται να μην επεμβαίνει εισαγγελέας όταν γίνονται τέτοιες δηλώσεις.

Γιάννης Μ.

Ο Γαβρόγλου “συζητάει” με το φιλοσκοπιανό Ουράνιο Τόξο την εισαγωγή της «μακεδονικής γλώσσας» στο ΠΑ.ΜΑΚ!

Έτσι να ακούει ο Σκοπιανός και το τσιράκι του μέσα στην Βουλή «Η Μακεδονία είναι Ελληνική», μπράβο στην Χρυσή Αυγή. Μόνο η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται στο ξεπούλημα, όλοι οι υπόλοιποι κατέβασαν τα κεφάλια και πενθούν λες και η Μακεδονία πέθανε. Άλλοι πάλι πιο «πολιτισμένοι» σέβονται την συμφωνία. Ουστ, κοπρόσκυλα, δεν θα ησυχάσουμε μέχρι να ακουστεί σε όλη την Οικουμένη ότι η συμφωνία είναι προδοσία και πως η μόνη Μακεδονία είναι εδώ και είναι Ελληνική. Χρυσή Αυγή μέχρι το τέλος!

Σοφία Β.

Παρεμβάσεις Ευρωβουλευτών Χρυσής Αυγής για Τουρκία, πρώτη κατοικία και αριστερή προπαγάνδα - 6 ΒΙΝΤΕΟ

Με αφορμή το τραγικό γεγονός στην Νέα Ζηλανδία, οι τουρκοπροσκυνημένοι δημοσιογράφοι δεν δίστασαν να μας παρουσιάσουν την άποψη του Σουλτάνου. Να μας τον παρουσιάσουν σαν βαρύμαγκα που απαντάει στην τρομοκρατία. Κουκουλώνοντας έτσι όχι μόνο την ακραία ανθελληνική πολιτική του, αλλά και την ίδια του την τρομοκρατική δράση ως χορηγού των τζιχαντιστών. Έτσι μας είπαν ότι ο Ερντογάν έδωσε οργισμένη απάντηση στον μακελάρη η οποία τι ακριβώς λέει; Ότι αποκαλεί την Κωνσταντινούπολη  "ινστανμπούλ" και ότι η Αγιά Σοφιά όσο υπάρχουν τούρκοι δεν θα ξαναγίνει εκκλησία. Αυτά να τα τρίψετε στην μούρη όσων μας λένε για ειρηνικές συνυπάρξεις και τουρκοφιλίες, όπως να τρίψετε στην μούρη και τα προσκυνήματα στον Αλλάχ έξω από την Αγιά Σοφιά, και μην ξεχάσετε να τους εντάξετε και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς όπως βλέπω... τηρούν όλες τις προδιαγραφές για ένα κράτος-τρομοκράτη έναντι άλλων εθνοτήτων και θρησκειών. Συλλυπητήρια Ευρώπη, καλωσήρθες μεσαίωνα!

Πέτρος Η.

ΕΛΑΜ: Η Τουρκία τρομάζει από την άνοδο των Εθνικιστικών δυνάμεων στην Ευρώπη