Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Κυριακή, 17 Ιουνίου 2012 - 01:28

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Η Χρυσή Αυγή σου μαθαίνει πάνω απ' όλα τον εθνικισμό, κάτι που κοντεύαμε όλοι, μαζί και εγώ να ξεχάσουμε. Είμαι Ελληνίδα, είμαι υπεύθυνη να υποστηρίζω την πατρίδα μου. Θέλω να αλλάξει ριζικά όλο το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, θέλω να ξαναγεννηθεί ο χαμένος ελληνικός πολιτισμός, να αναζωπυρωθεί το ελληνικό πνεύμα. Θέλω η κάθε πράξη μου από δω και πέρα να γίνεται προς όφελος του ένδοξου χώματος που πατάω. Θέλω να τιμάω τους προγόνους μου που μου δίδαξαν τι σημαίνει ήθος, περηφάνια και γενναιότητα. Θέλω πίσω τα χαμένα μάρμαρα και τα χαμένα εδάφη, είναι δικά μου, τα δικαιούμαι. Θέλω να πληρώσουν οι προδότες του Ελληνικού Έθνους και τα αλλοδαπά ανήθικα στοιχεία που με απειλούν μέρα με την μέρα όλο και πιο πολύ. Θέλω να με αντιπροσωπεύουν ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ και όχι δοσίλογοι... Θέλω η καινούργια αυγή να είναι ΧΡΥΣΗ!!!!!
Λ.Μ.

ΔΙΑΡΡΗΔΗΝ

Συγχαρητήρια  για το κίνημα σας, τον πρόεδρο σας, τον Ηλία Κασιδιάρη  και τους υπόλοιπους. Είστε οι μόνοι που έχετε το θάρρος  και τα βάζετε με τους αχυράνθρωπους της αριστεράς, αντιστέκεστε στη βία των αριστερών ,τους δημοσιογράφους που μια ζωή χαϊδεύουν  τα αυτιά των πολιτικών και ιδιαίτερα των αριστερών και των συνδικαλιστών και δε μιλάνε ποτέ για τη βία των οπαδών του ΚΚΕ (που χρησιμοποιούν ακόμα και μικρά παιδιά για τους σκοπούς τους), του ΣΥΡΙΖΑ και των λοιπών «αριστερών της  πορδής  με τα λεφτά του μπαμπά». Ελπίζω η δικαιοσύνη (λέμε τώρα) να μην είναι τυφλή.  Δε ξέρω για ψήφους αλλά σίγουρα έχετε κερδίσει  με το σπαθί σας τη συμπάθεια πολλών.
Γιάννης, Σέρρες

Κάποιες τελευταίες οδηγίες για την αυριανή εκλογική διαδικασία


Τί πρέπει να ψηφίσουμε την Κυριακή 17 Ιουνίου, αν θέλουμε να θεωρούμαστε πατριώτες και αν θέλουμε να κοιμόμαστε με ήσυχη συνείδηση; Μα φυσικά, Χρυσή Αυγή!! Η προπαγάνδα των παλαιοκομματικών, αναχρονιστικών και σάπιων μέσων πληροφόρησης, δεν έπιασαν τόπο! Τόσα χρόνια μας κορόιδευαν και εμείς, σαν ευκολόπιστοι και νωχελικοί τους πιστεύαμε! Πλέον ξυπνήσαμε και ψηφίζουμε και για το μέλλον της νέας γενιάς που δεν ψηφίζει ακόμη, αλλά και για το μέλλον της δικής μας γενιάς των 30 και 40, που μας αφαίρεσαν το δικαίωμα στην εργασία, την ανάπτυξη, την εξέλιξη. Το επιχείρημα της "βίας" επίσης δεν πείθει.
Η βία που ασκούνε τόσα χρόνια οι κύριοι με τα κουστούμια και τις γραβάτες πίσω από τις υπουργικές καρέκλες είναι πολύ πιο επώδυνη από μια σφαλιάρα στο κακό κατεστημένο και "απόστημα" που φτιάξανε τόσα χρόνια και πρέπει να σπάσει. Η μείωση μισθών και συντάξεων, η αύξηση φόρων, η αύξηση όλων των υπηρεσιών μας οδήγησαν στην απώλεια της αξιοπρέπειας μας και στην αυτοκτονία πολλών απελπισμένων συμπατριωτών μας! Είμαι 31 χρονών και είναι η πρώτη φορά από τότε που ψηφίζω που νιώθω ότι δεν ψηφίζω μόνο για εμένα αλλά και για την ίδια την πατρίδα και το κοινό καλό.

Με εκτίμηση
Χαρά, εκπαιδευτικός

ΣΥΡΙΖΑ: ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ - ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!

Καλημέρα πατριώτες μας!!! Θα μπορούσα να σας πω πάρα πολλά, θα αρκεστώ μόνο σε ένα! Είμαι 36 χρονών και είναι η πρώτη φορά μετά τον στρατό που  νοιώθω τόσο έντονα το αίσθημα του πατριωτισμού..  Έχετε ξυπνήσει έναν "Κολοκοτρώνη" μέσα μου που θα είναι δίπλα σας σε κάθε αγώνα! Προς το παρόν η ψήφος μου για δεύτερη φορά είναι το μόνο ευχαριστώ που μπορώ να σας δώσω... Συνεχίστε έτσι και κάποια στιγμή όλοι οι πραγματικοί Έλληνες θα είναι στο πλευρό σας, αργά ή γρήγορα!!!
Ε.Κ

Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή με διψήφιο ποσοστό

Είμαι απόστρατος Αξκός του Στρατού Ξηράς και διαμένω στην Αλεξανδρούπολη, λόγω καταγωγής της συζύγου μου. Είναι η 2η φορά που μετά τις 6 Μαΐου κατεβαίνω στην Αθήνα για να ξαναψηφίσω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ειλικρινά δεν σκέφτηκα να υπολογίσω καθόλου το κόστος των εξόδων, προκειμένου να βρεθώ στην εκλογική μου περιφέρεια για να ψηφίσω εκ νέου. Μπράβο σ' όλα τα παιδιά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που προσφέρουν κοινωνικό έργο στις δύσκολες γειτονιές της Αθήνας. Εύχομαι καλή επιτυχία σ' όλους τους υποψήφιους και η νίκη την Κυριακή το βράδυ είναι αναμφισβήτητη και δεδομένη.

Γ.Κ., Απόστρατος ΣΞ

Ξημερώνει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού

Η Δημοκρατική τους χούντα μας σκοτώνει! Σαράντα χρόνια σχεδόν μετά την πτώση του δικτατορικού καθεστώτος, βρισκόμαστε αιχμάλωτοι στην ‘δημοκρατική χούντα’ των δυο -μεγάλων- κομμάτων με μια αναμενόμενη  τραγελαφική κατάληξη για ολόκληρο το Ελληνικό Έθνος. Ρίχνοντας μια διαρκή λάσπη στα μάτια των Ελλήνων, τα δυο αυτά κόμματα σαν ‘Σειρήνες’ στα αυτιά των πολιτών αποπροσανατόλιζαν κάθε σκέψη και διαστρέβλωναν κάθε λογική. Προδότες άνοιξαν τα σύνορα προσπαθώντας να σαπίσουν την χώρα ώστε να οδηγηθεί στην τραγική και αισχρή κατάληξη που αντιμετωπίζουμε σήμερα. Δεν μπορούμε καν να είμαστε μέσα στα ίδια μας τα μαγαζιά χωρίς τον φόβο πως ανά πάσα στιγμή κάποιος αλλοδαπός θα  μπει να μας σκοτώσει χωρίς κανέναν δισταγμό για ελάχιστα ευρώ. Παντού γύρω χιλιάδες αιμοβόρικα λαθραία ‘βαμπίρ’ προσπαθούν να ρουφήξουν την Ελληνική κοινωνία και να μολύνουν το σύστημα. Ένα σάπιο σύστημα που πρώτοι οι δήθεν μεγάλοι έχουν καταστρέψει μη εκτιμώντας κανένα απολύτως Ελληνικό στοιχείο, αντιθέτως μάλιστα προσπαθώντας απροκάλυπτα  με χίλιους δυο τρόπους να καταπατήσουν την κοινωνία και τις αξίες που την περιβάλλουν.

Ήρθε όμως η ώρα… που το Ελληνικό Αίμα αγρυπνεί την συνείδηση όλων μας και μας καλεί για ακόμα μια φορά στην μεγάλη αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου να δώσουμε δυναμικό παρόν ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΕΛΛΑΔA !

Αγγελική

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εναντίον Μέρκελ

Ελληνικό Δημόσιο… Όταν πέρασα χάρηκα γιατί ήξερα πως δεν θα μείνω ποτέ χωρίς δουλειά. Κάθε 15 ημέρες ήξερα πως θα έχω μισθό. Νόμιζα πως έπρεπε να δουλεύω όπως σε ιδιωτική επιχείρηση. Εδώ έκανα μεγάλο λάθος. Με αποκάλεσαν ακόμα και ηλίθια που δούλευα έτσι. Συνέχιζα να δουλεύω όπως έμαθα όμως, γιατί βοηθούσα συνανθρώπους μου. Εγώ ήμουνα ικανοποιημένη και μόνο από το βλέμμα τους. Άλλαξα 5 Διοικητές. Ανθρώπους διαφορετικών πολιτικών ιδεών ο καθένας, και με αρκετά παχυλούς μισθούς. Είδα συναδέλφους μου να αλλάζουν θέσεις σε ένα βράδυ γιατί δεν συμφωνούσαν μαζί τους πολιτικά. Είδα στα χέρια του καθενός από αυτούς τους άσχετους με την διοίκηση του Δημοσίου λίστες με ονόματα συναδέλφων μου για μετακίνηση.  Τους άκουσα να ρωτάνε εργατοπατέρες συνδικαλιστές του χώρου μου τι κόμμα είναι ο καθένας. Αναρωτήθηκα μαζί με συναδέλφους μου σε ποιον βουλευτή να τρέξουμε για να μην μας πειράξουν, ψάχναμε να βρούμε κάποιον κοινό γνωστό για να τους μιλήσει, να πει κάποια καλή κουβέντα. ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ.
Πόσο προσφέρουμε (κάποιοι- όχι όλοι), πόσο δίνουμε την ψυχή μας κάθε μέρα σε όλους τους Έλληνες, πως νιώθουμε ΕΜΕΙΣ, δεν ρωτάει κανείς. Δεν αμφιβάλλω πως υπάρχουν στο Δημόσιο άνθρωποι που ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. Τους βλέπω και εγώ κάθε μέρα. Ξέρετε τι κάνουν αυτοί όμως; ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΟΝΤΑΣ.
Λοιπόν, επειδή ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑ, ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΒΟΥΝΤΑΙ. ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Και σαν εμένα σας πληροφορώ είναι αρκετοί. Γιατί αυτοί γίνανε λίγοι πλέον και εμείς πιο πολλοί.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑΣ ΣΑΣ
N.Δ.

Από Δευτέρα έρχεται αντιλαϊκή καταιγίδα!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, συναγωνιστές, καλημέρα σας!!! Είμαι κι εγώ μία από τις χιλιάδες ψηφοφόρους σας που επιτέλους ξύπνησα και ψηφίζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Από το 1997 που ενηλικιώθηκα και ψηφίζω, νόμιζα ότι στήριζα το σωστό κόμμα. Μεγάλο λάθος! Το μόνο κόμμα που αξίζει και είναι δίπλα στους Έλληνες είστε μόνο εσείς!!! Θερμά συγχαρητήρια σε όλους σας, είναι σίγουρη η νίκη μας στις 17 Ιουνίου, είμαστε μέσα στη Βουλή και αλίμονο στα λαμόγια και στους αλήτες των άλλων κομμάτων που δυστυχώς θα μπουν κι αυτοί στη Βουλή! Είμαι τρομερά εξοργισμένη με την όλη κατάσταση, είμαι 33 χρονών και το μόνο που με κάνει και χαμογελάω είναι το παιδί μου. Έχω σπουδάσει Φιλοσοφική-Παιδαγωγική-Ψυχολογία, γνωρίζω 2 ξένες γλώσσες, λογιστικά προγράμματα, Η/Υ και είμαι άνεργη από το 2010!!! Δεν με παίρνουν πουθενά, άλλοι λένε ότι θέλουν άτομα χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, άλλοι μου λένε ότι τα προσόντα μου είναι πολλά και δεν μπορούν να πληρώνουν παραπάνω... ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!! Σας παρακαλώ, είστε η μόνη μας ελπίδα για να μπορούμε να ξαναρχίσουμε να ονειρευόμαστε το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας! Σταματήστε τους αλήτες τους πολιτικούς που έχουν κατακλέψει τον κόσμο και μας έφτασαν στη φτώχεια και στη μιζέρια, και προπάντων πετάξτε έξω τους βρωμιάρηδες αλλοδαπούς που εισβάλλουν στα σπίτια μας! Που αν τους σκοτώσουμε κιόλας μας λένε και δολοφόνους!!! Μένω στη Παιανία και με το περιστατικό που έγινε είμαστε περισσότερο εξοργισμένοι αλλά και περισσότεροι πλέον στηρίζουν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!! Δεν θα σας κουράσω άλλο, πολλά συγχαρητήρια, καλή δύναμη κι εμείς είμαστε κοντά σας και σας στηρίζουμε! Ό,τι και να σας κάνουν, μη μασάτε! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ποτέ δεν σκύβει το κεφάλι! Σας ευχαριστώ πολύ που υπάρχετε!!!

Με εκτίμηση
Μαίρη