Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Kυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019 - 00:32

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Kυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Πανηγυρίζουν για ακόμη μια φορά οι Σκοπιανοί, γιατί σε προκήρυξη της ΕΥΠ μεταξύ των προσόντων που απαιτούνται για πρόσληψη είναι και τα σλάβικα, τα οποία όμως αναφέρονται ως "μακεδονική γλώσσα". Βέβαια... ο Μέγας Αλέξανδρος είναι γνωστό ότι μιλούσε νοτιοσλάβικα σύμφωνα με το ανθελληνικό κατεστημένο! Όλοι τους πανηγυρίζουν όταν το σύνολο των Ελλήνων δεν μπορεί να χωνέψει την προδοσία που έχει τελεσθεί εις βάρος της Ιστορίας της Μακεδονίας. Διαβάσαμε επίσης ότι ο Τσίπρας το σκέφτεται για πρόωρες εκλογές, να είναι σίγουρος ότι όλοι εμείς οι πραγματικοί Μακεδόνες τις περιμένουμε πώς και πώς. Τα δεσμά που δεν λύνονται κόβονται. Χρυσή Αυγή για να πάρουμε πίσω την Μακεδονία μας.

Χρήστος Π.

«Βόμβα» Τσουκάτου: «Μου ζήτησαν από το ΠΑΣΟΚ να γυρίσω ξανά στο κόμμα»!

Μόνο την Παρασκευή σημειώθηκαν 39 εναέριες παραβιάσεις από τουρκικά μαχητικά στο Αιγαίο. Συνολικά οκτώ τουρκικά αεροσκάφη εκ των οποίων τα τέσσερα οπλισμένα προχώρησαν σε 23 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου, ενώ άλλες 16 έκανε ένα CN-235. Κοινώς, μας έδειξαν για ακόμη μια φορά οι τούρκοι πως έχουν γραμμένες στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τις συνδιασκέψεις με την ελληνική πλευρά, και δεν λογαριάζουν κανένα πολιτικό κόστος συνεχίζοντας να διεκδικούν γεωπολιτικά την ισχύ τους στο Αιγαίο. Και πώς να μην συνεχίζουν την στιγμή που η Ελλάδα κάνει τα στραβά μάτια. Και πώς να μην συνεχίζουν την στιγμή που η κυβέρνηση υποχώρησε σε ένα κρατίδιο όπως αυτό των Σκοπίων; Σου λέει, εμείς είμαστε ολόκληρη Τουρκία, δεν θα μας δώσουν το Αιγαίο;

Γιώργος Α.

Γ. Λαγός: Φιμώνετε την Χρυσή Αυγή, γιατί δεν θέλετε απαντήσεις στις συκοφαντίες! ΒΙΝΤΕΟ

Ψηφίστε Κούλη πρόβατα! Ψηφίστε Κούλη γιατί νομίζετε ότι θα έρθει άσπρη μέρα στο πορτοφόλι σας. Και γιατί αναφέρομαι στο πορτοφόλι σας; Γιατί για να ψηφίσετε Κούλη δεν σας ενδιαφέρει τίποτα άλλο παρά μόνο αυτό! Και τι έρχεται στο πορτοφόλι σας; Κούρεμα και άλλο κούρεμα! Αυτό τουλάχιστον παραδέχτηκε ο ο βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Κουκοδήμος, πως αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το κόμμα του κερδίσει τις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει σε νέο μνημόνιο! Άρα; Και την Συμφωνία των Πρεσπών θα τηρήσουν τα γαλάζια παιδιά και μνημόνιο και εμείς τα νοήμονα όντα με την απορία θα μείνουμε γιατί λέγονται αξιωματική αντιπολίτευση και όχι συγκυβέρνηση, γιατί καμία απολύτως διαφορά δεν βρίσκουμε με τον Σύριζα. Για την ακρίβεια καμία απολύτως διαφορά δεν βρίσκουμε με όλα αυτά τα πολιτικά ρετάλια της μεταπολίτευσης. Έλληνα ξύπνα και ψήφισε Χρυσή Αυγή για να δούμε επιτέλους μια άσπρη μέρα σ΄ αυτόν τον τόπο!

Μαρίνος Ν.

Ο Συναγωνιστής βουλευτής Επικρατείας Χρήστος Η.Παππάς στην εκπομπή «Εθνικιστική Φωνή» - Βίντεο