Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017 - 01:01

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ της νεολαίας του Σύριζα, του ΚΚΕ και γενικότερα της αριστεράς με αυτήν της Χρυσής Αυγής. Για τα υπόλοιπα κόμματα δεν υπάρχει λόγος συζήτησης περί νεολαίας γιατί ο μικρότερος ψηφοφόρος τους είναι 50 χρονών. Βλέπουμε από την μία την νεολαία του Σύριζα να διαδηλώνει για να νομιμοποιηθεί το χασίς, του ΚΚΕ να περιφέρεται σαν φάντασμα του παρελθόντος ως παρτάλια που μέχρι και ένα σύνθημα βαριούνται να φωνάξουν και τέλος οι αναρχικοί που το μόνο που κάνουν είναι να καταστρέφουν την περιουσία των Ελλήνων και να καίνε το Σύμβολο του Έθνους, την Ελληνική Σημαία. Στην αντίπερα όχθη βρίσκεται η νεολαία της Χρυσής Αυγής, η οποία βρίσκεται πάντα στον δρόμο για να μοιράσει μια εφημερίδα, ένα φυλλάδιο πάντα χαμογελαστή και ευπαρουσίαστη, διοργανώνει φεστιβάλ μαχητικών αθλημάτων, ιδεολογικές ομιλίες ενώ αν μπει κανείς στην ιστοσελίδα του Μετώπου Νεολαίας το επίπεδο γραφής της φωνάζει μίλια μακρυά πως αυτοί οι νέοι έχουν Παιδεία, έχουν μόρφωση.

Σωτήρης Κ.

Όχι μόνο στο Π. Φάληρο... Άγαλμα του διαβόλου υπάρχει και στην πλατεία Καραϊσκάκη!

Το επίπεδο ενός πολιτισμού φαίνεται στην τέχνη την οποία δημιουργεί. Σήμερα ο ελληνικός πολιτισμός έχει εκπέσει όχι γιατί δεν δημιουργεί τέχνη, αλλά γιατί νομίζει ότι την παράγει. Από το αισχρό μνημείο των Ποντίων στον Πειραιά μέχρι το πρόσφατο άγαλμα στο Παλαιό Φάληρο όλα αυτά είναι δείγματα κατάρρευσης μιας στείρας πνευματικά κοινωνίας. Η τέχνη εκφράζει την ψυχή της κοινωνίας γι΄ αυτό τον λόγο σήμερα υπάρχει τόσο εκτρωματική τέχνη, γιατί δεν υπάρχει το κατάλληλο εκείνο υπόβαθρο που θα οδηγήσει μια κοινωνία στο απόγειο της, στην ύψιστη εκείνη ακμή της που θα την καταστήσει γεννέτειρα Ιδεών και Αξιών. 

Μ.Τ.

Χατζηνικολάου σε παραλήρημα: “Αντεθνική η... κριτική στον Παυλόπουλο! Άθλιες προκλήσεις Κασιδιάρη”

Εγώ αν χρωστούσα 5.000 ευρώ στην ΔΕΗ θα ήμουν πίσω από της φυλακής τα σίδερα, ο Σύριζα είναι εξουσία και μπορεί να χρωστά σε όποιον του καπνίσει, γιατί έτσι του γουστάρει. Το καλύτερο βέβαια είναι όταν αυτοί οι αλήτες σου λένε ότι η ΔΕΗ πρέπει να μεταπωληθεί σε ξένα επενδυτικά συμφέροντα, γιατί δεν είναι κερδοφόρος οργανισμός. Και πώς να είναι ρε γελοίοι; Αν μόνο το ένα γραφείο σας από τα τόσα που έχετε στην Ελλάδα χρωστάει 5.000; Έχουν διαλύσει τα πάντα...

Λευτέρης

Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους της πλατείας Βικτωρίας για την τραγική κατάσταση στην περιοχή