Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018 - 00:24

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Αγαπητοί συναγωνιστές, θα ήθελα να καταγγείλω την προδοτική στάση της Νέας Δημοκρατίας στο Ευρωκοινοβούλιο. Σαν χαμαιλέοντας ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψήφισε κατά του Ούγγρου Βίκτωρ Όρμπαν που θέλει την χώρα του καθαρή από Ισλαμιστές λαθροεισβολείς. Η Μέρκελ, ο Γιούνκερ, ο Μητσοτάκης και όλοι αυτοί που ανήκουν δήθεν στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, τελικά ψήφισαν εναντίον του Όρμπαν που ανήκει στην ίδια με αυτούς τους προδότες πτέρυγα του Ευρωκοινοβουλίου. Ο Μητσοτάκης με την ψήφο του είπε ναι στην αυξανόμενη και εγκληματική λαθρομετανάστευση, με παράλληλη διάλυση των αξιών της Ευρώπης. Ότι δηλαδή πρεσβεύει και ο αριστερός διεθνιστής Τσίπρας. Όχι στην Ευρώπη των λαθρομεταναστών. Ναι στην Ευρώπη των Εθνών, σύνθημα που πρώτη βροντοφώναξε η Χρυσή Αυγή. Ζήτω η Νίκη.

Στα τάρταρα τα ποσοστά του κλεφτοΠασόκ, αλλά για την “φυλλάδα των Συντακτών” είναι στην 3η (!) θέση

Με Τιμή, Γεωργία Κ.Π., Αθήνα

Αγαπητοί Συναγωνιστές, αποστέλλω το κάτωθι μήνυμα προς εσάς διότι είστε η μοναδική ελπίδα του Έθνους για την Σωτηρία της Πατρίδος. Εν συνεχεία θα ήθελα να εστιάσω στο θλιβερό και πανάθλιο φαινόμενο που ταλανίζει χρόνια την ελληνική κοινωνία, αυτό της παραπαιδείας. Ακροαριστεροί, μαρξιστές, πασόκοι ακόμα και φιλοτρομοκράτες εκπαιδευτικοί λυμαίνονται εδώ και δεκαετίες την Ελληνική νεολαία. Με το πρόσχημα των Πανελλαδικών εξετάσεων οι φουκαράδες γονείς με τα χίλια προβλήματα του σιωνιστικού καπιταλισμού σπεύδουν ταχέως προς πάσης φύσεως φροντιστήρια, ιδιαίτερα, καθώς και μεμονωμένους εκπαιδευτικούς για την εξασφάλιση της επιτυχίας στις πανελλαδικές εξετάσεις. Αναλυτικότερα, οι αρχιμπολσεβικοί χαρτογιακάδες καθηγητές αναλαμβάνουν δράση αντεθινικής προπαγάνδας εις βάρος των ανυποψίαστων μαθητών. Ψέμματα, λασπολογία, μαύρη προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής ασφαλώς και πολλά ακόμα νεοταξικά συμπλέγματα περιλαμβάνει αυτό το εμετικό μενού. Δεν χρειάζεται όμως να μεταβούμε και πολύ πίσω στον χρόνο για να το διαπιστώσουμε αυτό. Η Σία Αναγνωστοπούλου, αφού κατέλαβε την εξουσία ο Τσίπρας έκανε λόγο για τον αγώνα που έδωσε η εκπαιδευτική πτέρυγα για την πάταξη της Χρυσής Αυγής στα σχολεία. Προσωπικά, στα δώδεκα χρόνια της εκπαίδευσής μου πολλές φορές οι εκπαιδευτικοί διοχέτευαν αντεθνική αντιεθνικιστική προπαγάνδα σε βάρος των μαθητών, συμπεριλαμβανομένου και εμένα. Είναι πολύ μεγάλο έγκλημα -άτυπο ασφαλώς- όταν διαθέτεις την εξουσία να προπαγανδίζεις στις παιδικές ψυχές. Ενθυμούμαι χαρακτηριστικά με αβυσσαλέα απέχθεια, όντας μαθητής, ο διδάσκων καθηγητής απευθυνόμενος προς εμάς για τον Εθνικό Στρατό και συγκεκριμένα για τις υπηρεσίες περιπόλου, να λέει πως αν ο σκοπός ο οποίος πραγματοποιεί αναγνώριση και δεν ακούσει το σωστό παρασύνθημα, τότε πυροβολεί τον αντίπερα σκοπό και τον σκοτώνει. Εδώ φτάσαμε αγαπητοί Συναγωνιστές, και όμως εδώ. Αισχρή προπαγάνδα χωρίς έλεος, με αποτέλεσμα ετεροχρονικά να είμαστε ένα Έθνος από φοβισμένους και παχύσαρκους υπνοβάτες. Συνοψίζοντας, θα έπρεπε να γίνει μια μεγάλο θέμα στην ελληνική βουλή για τις ευθύνες που έχουν συλλήβδην οι εκπαιδευτικοί σε βάρος της Ελληνικής Νεολαίας.

Με εκτίμηση, Α.Σ.

Στοιχεία που σοκάρουν: 500.000 οι μακροχρόνια άνεργοι στην Ελλάδα των Μνημονίων

Mισό εκατομμύριο μακροχρόνια άνεργοι στην Ελλάδα. Όσοι εργάζονται από την άλλη δουλεύουν 10ωρα και 12ωρα και αμείβονται με ψίχουλα και έχουμε καταντήσει να ζούμε για να δουλεύουμε αντί να ζούμε για να δημιουργούμε. Είμαστε όχι απλά ξένοι στην ίδια μας την Πατρίδα, αλλά δούλοι στην ίδια μας την Πατρίδα. Μέχρι και οι είλωτες στην ολιγαρχική Σπάρτη είχαν καλύτερη αντιμετώπιση από ότι έχουμε εμείς από την μεταπολιτευτική... δημοκρατία. 

Κώστας Σ.

Η ανακατάληψη του Ιντλίμπ σηματοδοτεί το ναυάγιο των σχεδίων της Άγκυρας στην Βόρεια Συρία