Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2018 - 00:42

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Εκεί στους ΑΝΕΛ μια που αλληλοσφάζονται, τους ευχόμαστε να κλείσουν και την πόρτα και να πετάξουν το κλειδί να ησυχάσουμε μια και καλή με αυτούς! Γιατί κύριοι αν νομίζετε ότι θα πάρετε έστω και μια ψήφο από εμάς τους Έλληνες πατριώτες, είστε πολύ γελασμένοι! Επίσης σας προτείνουμε από ανεξάρτητοι Έλληνες να μετονομαστείτε σε σύριζα της δεξιάς και της πρόοδου...

Φωτεινή Σ.

Ωμή παρέμβαση στην Δικαιοσύνη από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους αριστερούς απογόνους της Στάζι

Κλήθηκε σε απολογία η Δούρου για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι και για τους 100 νεκρούς που άφησε πίσω της. Ξέρουμε τι θα πει η κυρία Δούρου, ότι ακριβώς είπε και για τους νεκρούς στην Μάνδρα, ότι φταίνε οι προηγούμενοι χωρίς καμία ντροπή. Επιτέλους πρέπει να βάλουμε μια τελεία σε όλα τα παραμύθια που μας πουλάνε οι ανευθονουπεύθυνοι, πρέπει επιτέλους να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Και αυτοί για την Μάνδρα, και αυτοί για το Μάτι και αυτοί για την Νοvartis και για όλα τα σκάνδαλα που κόστισαν τις περιουσίες και τις ζωές χιλιάδων Ελλήνων. Επιτέλους να γίνει στην Ελλάδα μια δίκη και να βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου όλο το σάπιο πολιτικό σύστημα.

Τάσος Μ.

Στην Γαλλία πουλάνε... εκκλησίες!

Εδώ στην Ελλάδα βγαίνουν στους δρόμους να διαμαρτυρηθούν για τον κάθε τυχάρπαστο δήθεν επαναστάτη τα αριστερά σούργελα και για πραγματικούς Αγωνιστές που έδωσαν και την ζωή τους ακόμη για την Ελλάδα και για ένα καλύτερο μέλλον αυτής της δόλιας χώρας ούτε κιχ! Έτσι κανένας από αυτούς τους δήθεν αντισυστημικούς δεν θα βρεθεί σε πορεία για τον Παύλο Μελά και την Μακεδονία. Γι΄ αυτούς ο κάθε Ασλάμ είναι πιο σημαντικός. Αυτό που έχω να πω είναι πως ότι επίπεδο έχει ο κάθε άνθρωπος στην ζωή του φαίνεται με ποιους επιλέγει να έχει ως ήρωες. Για εμάς Ήρωας είναι ο Παύλος Μελάς και οι Αγώνες που έδωσε είναι σήμερα πιο επίκαιροι από ποτέ! Μακεδονία μια και ΜΟΝΟ Ελληνική!

Σωτήρης Ν.

Ο Συναγωνιστής Χρήστος Χατζησάββας στην εκπομπή “Εθνικιστική Φωνή” - ΒΙΝΤΕΟ