Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Κυριακή, 14 Ιουλίου 2013 - 01:21

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Σήμερα δημοσιεύτηκε η προκήρυξη για την πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν προσφορές στην ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΉ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ και στο δικηγορικό γραφείο κάποιου ΜΠΕΡΝΙΤΣΑ! Από το επίθετο κρίνοντας εβραϊκό μοιάζει η ελληνοποιημένο πρώην εβραϊκό!Το συνηθίζουν οι εβραίοι να αλλάζουν επίθετα και ονόματα! Ταυτόχρονα οι φωστήρες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μεγαλοσχήμονες, αφού έχουν μειώσει κατά 40% τους μισθούς προβαίνουν και στην αναδρομική κράτηση από τον Ιανουάριο του 2013 του ποσού που παράνομα θα κρατηθεί λόγω ένταξης στο ενιαίο μισθολόγιο ενώ ακόμη η υπόθεση είναι στα δικαστήρια, γιατί στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΚΑΙ ΟΣΕ είχαν γίνει κρατήσεις από το 2010! Ετσι μας έβαλαν και στο ενιαίο μισθολόγιο αναδρομικά και πρέπει να μας κρατήσουν ακόμη από 800-1500 ευρώ ανάλογα τα χρόνια υπηρεσίας!¨Επειδή αυτό δεν μπορεί να γίνει ούτε σε 6 δόσεις λόγω συρρίκνωσης των μισθών (εγώ με 29 χρόνια ως ΔΕ εισπράττω 750 ευρώ) αποφάσισαν οι φωστήρες εγκάθετοι της προδοτικής συγκυβέρνησης να δώσουν δάνειο στον κάθε εργαζόμενο ανάλογα το ποσό που τους ωφείλουμε και να το παρακρατούν από το μισθό μας σε 18 δόσεις! Τουλάχιστον αυτό είπαν μέχρι στιγμής. Στις 16/07 που θα πληρωθούμε θα δούμε τι θα ισχύσει! Ετσι έναντι των άλλων δημοσίων υπαλλήλων που είναι ενταγμένοι στο ενιαίο μισθολόγιο εμείς θα υστερούμε κατά 25% επιπλέον!"Ορθολογιστικός καταμερισμός" από μια κυβέρνηση που ο συνοδοιπόρος της-το πασοκ-διέλυσε το σιδηρόδρομο από τις μίζες και τα υπέρογκα ποσά των golden boys που συνεχίζουν να απολαμβάνουν, μαζί με τα ταξίδια στο εξωτερικό που έχουν γίνει καθημερινά με επιβάρυνση πολλών χιλιάδων ευρώ! Ερωτούμε τον υπουργό κ.Χρυσοχοϊδη:  Σε ποιά χώρα της Ευρώπης ο σιδηρόδρομος είναι ιδιωτικός; Επί Θάτσερ είχε γίνει και λόγω των πολλών ατυχημάτων έγινε πάλι κρατικός! Πατρίδα σε πουλάνε... Μόνο μια λύση υπάρχει: Η ΑΝΑΤΡΟΠΉ ΚΑΙ Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ! ΙΣΧΥΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ! ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 

ΑΓ.Γ.

Έπεσε το «αντιμνημονιακό» προσωπείο του Σύριζα!

Ο ηγέτης της Μπόκο Χάραμ δικαιολόγησε τη σφαγή 41 μαθητών, επειδή... ελάμβαναν δυτικότροπη εκπαίδευση!!! Aυτό πρέπει να προβληματίσει και να παραδειγματίσει τους ''φιλάνθρωπους'' λαθρολάγνους, που τάσσονται υπέρ της λαίλαπας που πλήττει την Ελλάδα μας, τη λαθρομετανάστευση για δύο κυρίως λόγους. Ο πρώτος είναι πως, σύμφωνα με τα λεγόμενα των ίδιων των Νιγηριανών, η εκπαίδευση του δυτικού τρόπου ζωής αποτελεί γι αυτούς ''αμάρτημα'', που σημαίνει πως άλλο είναι το κίνητρο που φέρνει εδώ τους ''οικονομικούς'' μετανάστες και τ'οποίο δε χρειάζεται μεγάλη φαντασία για να αντιληφθούμε πως είναι η υλοποίηση της Αραβικής Άνοιξης! Δηλαδή ο επεκτατισμός των μουσουλμάνων στην Ευρώπη και η επιβολή της Σαρεία, που είναι η επιβολή του νόμου του κορανίου! Το δεύτερο σημείο που θα πρέπει να επισημανθεί είναι πως ο φανατισμός, ο εθνικισμός και ο φασισμός είναι αποκλειστικό προνόμιο των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, οι οποίοι αγνοούν παντελώς την ορολογία της λέξης ''δημοκρατία'' και όμως έχουν το θράσος να την ποδοπατούν στην παυρίδα που τη γέννησε, την Ελλάδα! Αυτό θα το σταματήσει μόνο η Χρυσή Αυγή, αφού είναι το μοναδικό εθνικιστικό κόμμα της Ελλάδας, που αγωνίζεται ενάντια στα ξένα συμφέροντα που πλήττουν την πατρίδα μας και το Ελληνικό έθνος!

M.Γ. Πολιτικός επιστήμων

Έλληνες Γιατροί: Ο ΕΟΠΥΥ δεν αποζημιώνει την εξέταση για τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού

Μόλις διάβασα την αισχρή πρόταση του Νίμιτς για την ονομασία του κρατιδίου των Σκοπίων. Ομιλεί, λοιπόν, για ΑΝΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Το ερώτημα που προκύπτει αβίαστα είναι: Πώς θα ονομάζεται ο κάτοικος αυτής της χώρας; Μήπως Μακεδόνας της Άνω Μακεδονίας; Ποιος θα τον προσφωνήσει έτσι; Κανείς. Όλοι θα προσφωνούνται ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ. Με λίγα λόγια θα κοπεί το ΑΝΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ από τον τρέχοντα λόγο και θα καταλήξουμε, τελικώς, στο πολυπόθητο (για τους άλλους) όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Εάν το κράτος λεγόταν ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑ θα προσφωνούντο ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ. Εάν λεγόταν ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ θα προσφωνούντο ΒΟΡΕΙΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ και, εάν κάποιος αναρωτιόταν για το ποιοι είναι οι Νοτιομακεδόνες, η απάντηση θα ήταν: οι Έλληνες. Το λέω αυτό για να σας θυμίσω ότι λέμε Βορειοκορεάτες και τους ξεχωρίζουμε τελείως από τους Νοτιοκορεάτες. Λέγαμε παλαιότερα Δυτικογερμανοί και Ανατολικογερμανοί και διαφοροποιούσαμε τον πληθυσμό, το καθεστώς, το πολίτευμα και την ποιότητα των προϊόντων. Το νέο όνομα που προτείνεται ΑΝΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ είναι καταστροφή και, εάν δεν επιμείνουμε να αλλαχτεί τώρα, δεν θα γίνει ποτέ. Δεν περιμένω τίποτε καλό από τους ελληνόφωνους, που μας κυβερνούν. Προσβλέπω στη μαχητική σας γραμμή και στα ατράνταχτα επιχειρήματά σας. Ελπίζοντας ότι βοηθώ την επιχειρηματολογία σας, Σας χαιρετώ

Φιλικά Ι.Σ.

Ρεπούση: «Ο Εθνικισμός είναι υπεύθυνος για το κακό της Χρυσής Αυγής»

Σας χαιρετώ. Θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα "λάθος" που έχετε κάνει σχετικά με τον έρανο στη μάζωξη των μισελλήνων για τον αλήτη ΣΑΚΚΑ. Το κουτί δεν είναι για χρήματα αλλά για ΣΦΑΙΡΕΣ! Ο πατήρ (του υιού του) ΒΟΥΤΣΗΣ και ο πατήρ (της κόρης του) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ γνωρίζουν καλά από τέτοιους ''εράνους''. Ευχαριστώ και συνεχίστε τον αγώνα

Δ.Β. Αξκος (ε.α)

Το μνημόνιο επιβάλλει την σκληρότερη κρίση στην Ελλάδα

Γροθιά στο στομάχι αποτελεί η αποκάλυψη ότι ανήλικα παιδιά ηλικίας μόλις 13 και 14 ετών παρακολουθούν πρόγραμμα αποτοξίνωσης από τα ναρκωτικά, την ώρα που θα έπρεπε να παίζουν με τους φίλους τους, να διαβάζουν τα μαθήματά τους και να απολαμβάνουν τα πιο αθώα χρόνια τους! Μάλιστα, είναι Ελληνόπουλα και μετέχουν σε ομάδα απεξάρτησης της μονάδας "Ατραπός" του ΟΚΑΝΑ. Η ετήσια έκθεση του Ευρωπαϊκού Παρατηρητηρίου για τα Ναρκωτικά είχε επισημάνει ότι η χρήση κάνναβης εξαπλώνεται ραγδαία και στην Ελλάδα, ανέφερε όμως ότι το παρήγορο στοιχείο ήταν η αυξημένη ζήτηση των χρηστών για θεραπεία. Κανείς δεν περίμενε ωστόσο, μεταξύ αυτών που επιδιώκουν την απεξάρτηση να είναι και αμούστακα παιδιά που ξεκινούν τη χρήση χασίς από τα πρώτα γυμνασιακά χρόνια τους! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ; Η ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ; ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΡΕΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ. ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ. 15  ΚΑΙ 16 ΧΡΟΝΩΝ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ, ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΗΡΩΙΝΗΣ. Ένας έμπορος ναρκωτικών, είναι ένας «άνθρωπος» που δεν μπορεί να λογίζεται τίποτα άλλο παρά προδότης του Έθνους και του Λαού. Κανείς δεν πρέπει να εξαναγκάσει τον Έλληνα πολίτη να θρέφει δια βίου ένα τέτοιο απόβρασμα, ούτε να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτός ο «άνθρωπος» να ξαναβρεθεί ελεύθερος, ώστε να ξανα-εγκληματίσει.

Γ.Τ.

Metron Analysis: “Τρίτο κόμμα με ανοδικές τάσεις η Χρυσή Αυγή - ΝΑΙ στην Δημοτική Αστυνομία”