Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017 - 00:52

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Οι κάτοικοι των Τρικάλων αγκάλιασαν με όλη τους την θέρμη τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής. Βρέθηκα και εγώ εκεί παρά την βροχή και τους παρακρατικούς αλήτες που έκαναν παράνομη αντισυγκέντρωση και είδα το κλίμα. Σαρωτικός ο Αρχηγός με την ομιλία του και ελπίζουμε και στο μέλλον να τον ξαναδούμε, καθώς είναι η μόνη μας ελπίδα.

Πέτρος, Τρίκαλα

Συμβαίνει τώρα: Κοσμοσυρροή στα Τρίκαλα για την ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής - Πρώτες εικόνες

Όταν διαβάζω στις ειδήσεις ότι πήρε άδεια για 48 ώρες ο Κουφοντίνας και ξαφνικά παίρνει και άδεια για να πάει στον γιατρό του ο Ξηρός, διατηρώ της επιφυλάξεις μου. Γιατί δεν μπορεί όλα αυτά να γίνονται στο όνομα της ρημάδας της δημοκρατίας, αλλά στο όνομα της τρομοκρατίας. Και συνωσιομολόγος να μην είσαι, σου βρωμάει σχέδιο τρομοκρατικού χτυπήματος τον επόμενο καιρό από μακριά...

Δημήτρης Ξ., Αθήνα

Τελείωσαν οι τζιχαντιστές στην Συρία: Ο Στρατός του Άσαντ απελευθέρωσε το τελευταίο προπύργιό τους! BINTEO

Χάρηκα που είδα σήμερα στο κέντρο της Αθήνας την Χρυσή Αυγή, βασικά για να είμαι ακριβής χάρηκα που είδα και άλλους Έλληνες πλην από εμένα στο κέντρο της Αθήνας. Είναι μια εικόνα ελπίδας την στιγμή που η καθημερινή εικόνα των Αθηνών δεν θυμίζει σε τίποτα ελληνική ευνομούμενη πόλη. Μπράβο σε όλους τους Συναγωνιστές.

Ανδρέας Λ.

Μεγάλη ενημερωτική δράση Χρυσής Αυγής στην Αθήνα: Τα αδέρφια σας κρατάνε για πάντα τα στενά!