Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2012 - 01:31

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τη Χρυσή Αυγή που υπάρχει γιατί χωρίς εσάς θα ήμασταν αντιμέτωποι με αφανισμό ως Έθνος. Και μόνο Η Χρυσή Αυγή πλέον μπορεί να σώσει το μεγάλο και ένδοξο Έθνος μας από τους δήθεν Δημοκράτες και τάχα μου φιλελεύθερους οι οποίοι έχουν δηλητηριάσει την κοινωνία μας και τα παιδιά μας και μας κατηγορούν ως Ναζί και ρατσιστές και παράλληλα θέλουν να ανοίξουν τζαμί στην Αθήνα αλλά και σε άλλες πόλεις Της Χώρας. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Βλαδίμηρος Φ.

‘’Η Χρυσή Αυγή πάντα έλεγε ΑΛΗΘΕΙΕΣ’’ - ΒΙΝΤΕΟ

Συγχαρητήρια!

Μπράβο ρε μάγκες, είμαι 24 ετών και πρώτη φορά στην ζωή μου βλέπω κάτι ανάλογο. Επιτέλους πλέον υπάρχει μια ελπίδα να καθαρίσει η Ελλάδα μας. Είμαι άνεργος όπως και άλλοι πολλοί συνάνθρωποι μας αλλά θα μου ήταν ιδιαίτερη χαρά να γεμίσω τον ελεύθερο χρόνο μου βοηθώντας άτομα που προσπαθούν με πράξεις να βοηθήσουν την Ελλάδα. Και πάλι συγχαρητήρια αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ για ό,τι κάνετε για να πάει η Ελλάδα μας μπροστά.

Με εκτίμηση
Στυλιανός Κ.

Κοσμοσυρροή στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων

ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ

Θα ήθελα να συγχαρώ την κα Ζαρούλια για τη στάση της, καθώς φάνηκε πολύ περισσότερο άνδρας από πολλά «ανδρείκελα» της Βουλής. Είμαι ομογενής Έλληνας, γεννήθηκα στη Γερμανία, από Έλληνες μετανάστες οι οποίοι νομιμότατα, με πλείστους ελέγχους (υγειονομικούς, ποινικούς) έφυγαν από την πατρίδα με σκοπό να εργαστούν στο εξωτερικό τη δεκαετία του ‘60. Εκεί εργάστηκαν σκληρά με κάθε νομιμότητα, συνεισφέροντας στην χώρα υποδοχής ως τίμιοι και φορολογούμενοι εργαζόμενοι, μεγαλώνοντας ταυτόχρονα δυο παιδιά. Επέστρεψαν αργότερα στην πατρίδα αφήνοντας άριστες εντυπώσεις στους Γερμανούς εργοδότες τους που έκαναν τα πάντα για να τους κρατήσουν μην έχοντας δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα στη χώρα που τους φιλοξενούσε. Αυτούς τους ανθρώπους, θέλησαν κάποιοι όψιμοι «κοσμοπολίτες» να τους εξομοιώσουν με αυτούς που πηδούν τα κάγκελα, κλέβουν ποικιλοτρόπως το κράτος, τρομοκρατούν και εγκληματούν στη χώρα μας. «Αιδώς , Αργείοι». Αρκετά…

Ευτυχώς υπάρχουν πια άνθρωποi που μπορούν να μας προστατεύσουν και να μας σεβαστούν!

Ένας ανώνυμος δημόσιος υπάλληλος που από την «πολλή δημοκρατία» φοβάται να γίνει
επώνυμος

‘’Μη μιλάτε για Πατριωτικό καθήκον’’ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Λαζόπουλος, που υποτίθεται ότι μιλάει εκ μέρους του λαού, αμείβεται με 5.100.000 ευρώ για 30 εκπομπές το χρόνο (κλασσικός αριστερός) και κυρίως πληρώνεται από τους Γερμανούς ιδιοκτήτες του Alpha. Δεν ξεχνάμε προπαγάνδα του ''δημοκράτη'' που υπερασπιζόταν απροκάλυπτα τους μπαχαλάκηδες που έκαψαν την Αθήνα τον Δεκέμβρη του '08. Δυστυχώς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν τόσο πολύ διαβρωθεί που μας παρουσιάζουν όλους τους κίναιδους, τους ναρκομανείς, τις χαζογκόμενες και τους αεριτζήδες ως πρότυπα για τη νεολαία μας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Κ., Ιωάννινα

“Χτυπάτε ανελέητα την δημόσια υγεία” - ΒΙΝΤΕΟ

Είναι η δεύτερη φορά που σας γράφω αν και παρακολούθω τη δράση σας καθημερινά. Νιώθω την ανάγκη να το κάνω για να σας πω απλά ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ, συνεχίστε την πορεία που έχετε ήδη χαράξει το ίδιο δυνατά και μαχητικά και ολοι εμείς θα είμαστε μαζί σας. Είστε η μόνη ελπίδα που εχει απομείνει σ αυτη την ταλαίπωρη χώρα, σας ευχαριστούμε μόνο και μόνο για την ελπίδα που μας δίνετε οτι κάποιοι πραγματικά νοιάζονται για τα παιδιά μας, για τον άνεργο, για τον επαγγελματία, για τον Έλληνα.

Κώστας

“Οι τράπεζες κλέβουν τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού” - ΒΙΝΤΕΟ

Οι δημοσιογραφίσκοι των καναλιών θα πρέπει να αντιληφθούν ότι έχουμε καταλάβει πολύ καλά τον βρώμικο, προδοτικό λόγο τους. Έχουν φτάσει στο σημείο από τον πανικό τους, να αποκαλούν εμάς τους ψηφοφόρους του Συνδέσμου, από παραπλανημένους μέχρι ηλίθιους, χαμηλού επιπέδου. Οι κατηγορίες των προδοτών, των ξεφτιλισμένων όχι μόνο δε με αγγίζουν, αλλά επιβεβαιώνουν την ορθότητα της ψήφου μου προς εσάς. Και για να τελειώνουμε μια και καλή με αυτό το παραμύθι να πω ότι είμαι 43 ετών, οικονομολόγος και ψήφισα Χρυσή Αυγή γιατί με καλύπτετε ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ, συμφωνώ 100% με τις θέσεις σας, και γιατί ξέρω ότι δε θα με πουλήσετε, γιατί θα είναι σαν να ξεπουλάτε τις ιδεές σας και εσείς όλοι φοράτε παντελόνια (όχι γιατί κρυώνετε...).

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Κων/νος Κ.