Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017 - 01:34

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

"Ώ ξειν’, αγγέλειν Λακεδαιμονίοις ότι τήδε κείμεθα τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι". Αν μη τι άλλο ο Λεωνίδας ως Βασιλιάς ενός τέτοιου περήφανου λαού θα έπρεπε να δώσει πρώτος το παράδειγμα. Αυτά είναι τα ιδανικά που εξυμνεί ο Λεωνίδας μ’ αυτήν την πράξη αυταπάρνησης. Αυτή η πασίγνωστη φράση κρύβει τη νοοτροπία ενός λαού που πέρασε στην Ιστορία ως παράδειγμα της έντιμης, λιτής και γεμάτης αξιοπρέπεια και αυτοθυσία ζωής. Πιστοί στο κάλεσμα των αρχέγονων  σαλπισμάτων της Φυλής, εκατοντάδες Έλληνες Εθνικιστές, τίμησαν την θυσία του Λεωνίδα και του Δημόφιλου, σε πείσμα της λήθης που προσπαθούν να επιβάλλουν οι ελληνόφωνοι αριστεροί και δεξιοί πολιτικοί. Όταν γνωρίζεις την Ιστορία σου γνωρίζεις τις ρίζες σου. Η έλλειψη ιστορικής γνώσης βοηθά αυτούς που σήμερα αντικαθιστούν τους Έλληνες με λαθρομετανάστες και μάλιστα χωρίς αντίδραση. Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη που αντιστέκεται στην ιστορική λήθη.

Β.Γ.

Η προαιώνια κραυγή των Προγόνων μας: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ! Το χρονικό της Μάχης των Θερμοπυλών

Ενοχλήθηκαν οι συριζαίοι στην Βουλή επειδή ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ιωάννης Λαγός τόλμησε να πει στην ομιλία του το γνωστό "Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών"! Δηλαδή τι έπρεπε να πει; Ελλάς Ελλήνων αλλοδαπών; Επειδή οι πολιτικοί απατεώνες προσπαθούν να αλώσουν την Πατρίδα μας πολιτισμικά; Φθάσαμε στο σημείο να ντρεπόμαστε να λέμε ότι είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι; Αν τους ενοχλεί αυτό να τους υπενθυμίσουμε ότι η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει. Για αυτό φροντίζει η Χρυσή Αυγή και σύντομα θα το διαπιστώσουν, όταν γίνουν εκλογές.

Κ.Ζ.

Συμμορία αλγερινών ρήμαζε σταθμευμένα αυτοκίνητα... Είχαν ξανακάνει τα ίδια στο παρελθόν, αλλά δεν απελάθηκαν!

Πριν από λίγα χρόνια μιλάγαμε για την γενιά των 700 ευρώ. Σήμερα με την συμβολή των μασόνων και σιωνιστών πολιτικών μας και δυστυχώς την ψήφο των παρασυρμένων Ελλήνων, θα μιλάμε από 1/1/2021 για την γενιά των 250 ευρώ επισήμως, γιατί πλέον στην πράξη ισχύει, μιας και οι «μεταρρυθμίσεις» της τοκογλυφίας εφαρμόζονται πάντα σε βάρος των πολιτών. Πιο κάτω και από την Αλβανία, 250 ευρώ με ΕΝΦΙΑ, φόρο αλληλεγγύης και φορολόγηση από το πρώτο ευρώ με συντελεστή 22%. Μόνο η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται στον εργασιακό μεσαίωνα της ξενοκρατίας και για αυτό το μίσος του συστήματος εναντίον της.

Α.Χ.

Χάος στην Χίο: Συγκρούσεις ορδών λαθρομεταναστών, απόπειρες διαρρήξεων καταστημάτων και συλλήψεις «προσφυγόπουλων»