Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019 - 00:21

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Mας δουλεύουν ψιλό γαζί και εμείς τους ανεχόμαστε. Τόσα χρόνια μόνο ψέματα και σκευωρίες, και ήρθε η ύστατη στιγμή να πληρώσουν, η στιγμή που τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τους νεκρούς στο Μάτι. Και τι ακούμε; από το στόμα της κυρίας Δούρου; Ότι αν ασκείται σε κάποιον ποινική δίωξη δεν σημαίνει αυτόματα ότι είναι ένοχος! Σοβαρά; Τότε για ποιον λόγο καταδικάσατε ένα ολόκληρο πολιτικό κίνημα ως εγκληματική οργάνωση, την στιγμή που δεν έχει βγει απόφαση; Για ποιον λόγο στήσατε ως πολιτικό κατεστημένο μια επαίσχυντη σκευωρία και στηρίξατε τις αντισυνταγματικές πράξεις των προκατόχων σας; Αν στην θέση σας ήταν κάποιος της Χρυσής Αυγής, αυτήν την στιγμή θα ήταν προφυλακιστέος, όχι να δίνει συνεντεύξεις και να προκαλεί εκατομμύρια κόσμου με την αδιαφορία που επέδειξε απέναντι στους νεκρούς στο Μάτι. Αλλά, έννοια σας, θα έρθει η ώρα που τις θέσεις σας θα πάρουν Χρυσαυγίτες και θα δικαιωθούν οι νεκροί στο Μάτι και όλοι εμείς. Θα έρθει η ώρα, που δεν θα σπαράζει η καρδιά μας και δεν θα τρέμουμε μήπως βρέξει ή μήπως πιάσει φωτιά το δάσος, γιατί πολύ απλά στην εξουσία θα είναι άνθρωποι που νοιάζονται αυτόν τον τόπο και τον αγαπάνε περισσότερο και από την ίδια τους την ζωή.

Μιχάλης Σ.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με την “Ελληνική Αυγή για την Αττική”, Ηλίας Παναγιώταρος στο “25λεπτο του Δημότη” - ΒΙΝΤΕΟ

Γιορτή της γυναίκας για τους αριστερούς, είναι οι φανατικοί ισλαμιστές και οι γυναίκες με μπούρκα. Γιατί αυτοί παρέλασαν για να τιμήσουν την Ημέρα της Γυναίκας παρέα με τους αλληλέγγυους! Ντροπή, αντί να σας πάρουν με τα γιαούρτια σας αφήνουν να εξαπλώνεται το δηλητήριο σας στην ελληνική κοινωνία. Θέλετε να πάτε αυτόν τον τόπο πίσω να θυμίζει η Ελλάδα Οθωμανική Αυτοκρατορία. Μην τρέφετε αυταπάτες, ξέρουμε πονάει που δεν σας βγήκε το Σόβιετ γιατί χάνετε την γη κάτω από τα πόδια σας και παντού είστε ανεπιθύμητοι. Να γνωρίζετε όμως κύριοι πως ούτε το χαλιφάτο δεν θα σας βγει. Έχετε απέναντι σας όλους τους Έλληνες συσπειρωμένους με την Χρυσή Αυγή!

Λάζαρος Α.

Τι είναι η “Safeline” και ποιος ο ρόλος της στην παρακολούθηση των Ελλήνων στα μέσα κοινωνική δικτύωσης

Eπιθέσεις με μολότοφ στο κέντρο της Αθήνας για ακόμη μια φορά, και η μόνη σύλληψη που έγινε, ω τι έκπληξη, ήταν ενός αλλοδαπού! Αλλά δεν θα σταθώ σε αυτό, αλλά στο γεγονός ότι μπορείς ελεύθερα να καις την περιουσία του κοσμάκη, επειδή είσαι αριστερός αλλά αν πας καλή ώρα όπως στην Λέσβο να υψώσεις κανένα Σταυρό, τότε φίλε μου τελείωσες! Είσαι ο μεγαλύτερος εγκληματίας που υπάρχει, γιατί ναι στην "Ελλάδα" το να υψώνεις Ελληνική Σημαία, το να μιλάς για την Μακεδονία και να υψώνεις τον Σταυρό της Ορθοδοξίας είναι το μεγαλύτερο έγκλημα που μπορείς να κάνεις. Κάψε, βίασε, κλέψε, πούλα ναρκωτικά, πνίξε ανθρώπους, χτίσε βιλάρες από το υστέρημα του λαού και θα την βγάλεις ζάχαρη! Ένα πράγμα μην κάνεις μόνο: Μην είσαι Πατριώτης! Μην είσαι Εθνικιστής! Μην είσαι Χρυσαυγίτης...

Γιώργος Ζ.

Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κόμματος Μέρκελ: Γιατί να μην έχουμε μουσουλμάνο καγκελάριο στην Γερμανία;