Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Κυριακή, 10 Ιουνίου 2012 - 01:21

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Όταν η χώρα είναι στο χείλος του γκρεμού, όταν αυτοί που έχουν κλέψει και χρωστάνε δισεκατομμύρια στο κράτος είναι ελεύθεροι, όταν για τη siemens δεν άνοιξε ρουθούνι, όταν οι δολοφόνοι της marfin και οι εμπρηστές και λεηλατητές των καταστημάτων και της περιουσίας αθώων πολιτών δεν τιμωρούνται, όταν οι καρκινοπαθείς πεθαίνουν σαν τα αδέσποτα σκυλιά γιατί το σύστημα στο οποίο πλήρωναν με αίμα τις εισφορές τους δεν τους χορηγεί φάρμακα, όταν οι Έλληνες χάνουν τις δουλειές τους , τα σπίτια τους και γίνονται ξένοι στην ίδια τους τη χώρα, οι πολιτικοί βολτάρουν από κανάλι σε κανάλι και λένε τι;;; Διαφωνούν για το ποιος είναι πιο δημοκράτης απ’ τον άλλον!!! Έλεος ! Αυτήν την δημοκρατία δεν την θέλουμε. Είναι η δημοκρατία των λίγων, της κοινωνικής και πολιτικής ελίτ, ενώ  ο λαός είναι οι δούλοι, οι σκλάβοι, οι περιορισμένης νοημοσύνης, που τους επιτρέπουν να αποφασίζουν και να διατάζουν. Ποιος παραιτήθηκε για λόγους ευθιξίας;

ΟΛΟΙ ΕΞΩ! ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΒΟΗΘΗΤΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

ΥΓ 1: Η βία έχει πολλές εκφάνσεις, κύριοι... Η σωματική είναι μια μορφή της... Η ψυχολογική, πνευματική και συνειδησιακή βία ή πλύση εγκέφαλου (στις οποίες υπόκειται ο Ελληνισμός τα τελευταία χρόνια) είναι οι πιο σαρωτικές, ισοπεδωτικές και ύπουλες μορφές της βίας.

ΥΓ2: Ως Ελληνίδα, τρίτεκνη μητέρα και ένστολη, θέλω να εκφράσω την υποστήριξη μου στην Χρυσή Αυγή. Κ.Ζ.

Χρυσή Αυγή παντού! Κατερίνη-παρουσίαση υποψηφίων Νομού Πιερίας

Προσωπικά διαμένω εξωτερικό και δεν έχω ψηφίσει ούτε εσάς ούτε κανέναν τα τελευταία 15 χρόνια. Και Ελλάδα να ήμουν νομίζω ότι δεν θα συμμετείχα σε αυτό το σάπιο εκλογικό και πολιτικό σύστημα που με έκανε κι εμένα τον ίδιο μετανάστη. Μόλις πριν από λίγο είδα από το site το 45λεπτο βίντεο του Αρχηγού σας στη ΝΕΤ. Με εξέπληξε κι εμένα τον ίδιο το πόσες φορές αναφώνησα "Πέστα Χρυσόστομε!!!"

Ειδικά εκεί που είπε: "Από ποιον πολιτισμένο κόσμο να μη φύγουμε; Από αυτόν που οι Αμερικάνοι βομβαρδίζουν χώρες για να τους ρουφάνε τους φυσικούς πόρους και να δημιουργούν τα κύματα των μεταναστών; "…

Με τη Χρυσή Αυγή στο κοινοβούλιο θα αλλάξουν πολλά. Αυτό το πιστεύω και φαίνεται να το πιστεύουν και οι τσάτσοι που μας κυβερνούσαν μέχρι τώρα. Γι αυτό άλλωστε σας πολεμούν με τόσο βρώμικο τρόπο. Κάτι ξέρουν κι αυτοί. Μπορεί να είναι προδότες αλλά βλάκες δεν είναι σίγουρα.
καλή δύναμη και καλή επιτυχία

Σ.Μ., Ισπανία

Επίθεση από αναρχοαριστερούς σε κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής στη Βέροια

Προπαγανδιστές  και βολεμένοι όλων των καναλιών! Το ΕΣΡ -και όχι η ΕΣΗΕΑ- έβγαλε άλλη ανακοίνωση, που επειδή δεν σας βολεύει δεν την αναφέρατε! Όλος ο λαός σας βλέπει και κρίνει αναλόγως!!! Από όλους αυτούς που  κάθονται στα μεταξωτά σας μαξιλάρια, βάλτε να κάτσει ένας άνθρωπος του λαού και θα σου πω εγώ πόσο ξύλο έχει να πέσει!! Ότι και να πείτε είστε αξιολύπητοι!!! Γιατί προσπαθείτε με ύπουλους και συκοφαντικούς τρόπους να σταματήσετε κάτι που είναι πλέον των δυνάμεών σας! ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ, ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ!!!!

Θυμάστε τον πολιτισμό και την παιδεία όποτε σας βολεύει! Είναι παιδεία να θίγεις τους συνομιλητές σου ή επειδή  μας βολεύει ας συνεχίσει να παίζεται το παιχνίδι προς όφελος των αριθμών σας;;;! Είναι πολιτισμός οι καθημερινές αυτοκτονίες ανθρώπων που οδηγήσατε στην εξαθλίωση και την αναξιοπρέπεια; Είναι πολιτισμός η πείνα και οι λιποθυμίες των παιδιών στα Ελληνικά σχολεία; Είναι πολιτισμός οι καθημερινές και συνεχόμενες ληστείες δολοφονίες και σφαγές των συνανθρώπων μας; Αν αυτός είναι ο πολιτισμός σας εγώ δεν τον θέλω!! Να τον πάρετε σπίτι σας και την φτώχια και την ανεργία και τους νεκρούς να σαπίσουν δίπλα σας!!! Για το μόνο που δεν είμαι σίγουρη είναι αν θα βρωμάνε περισσότερο οι φουκαράδες οι νεκροί ή ΕΣΕΙΣ!

Μιλάτε εσείς για το λαό! Τολμάτε και μιλάτε για το ΛΑΟ!!! κ. Κανέλλη δεν ζει ο λαός στη βίλα της Εκάλης, αλλά στις γειτονιές της Σπάρτης, της Πάτρας, της Παιανίας... Δεν έχει μπράβους έξω από το σπίτι του να τον φυλάνε και σηκώνει τα όπλα να διαφυλάξει, όχι τα λεφτά του αυτά δεν υπάρχουν προ πολλού ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ, να διαφυλάξει τη μάνα του, τον πατέρα του, τα παιδιά του. Μόνο η ζωή μας έχει μείνει!!! Και έχουμε σκοπό να την διαφυλάξουμε με οποιοδήποτε κόστος!
Αντί να κάτσετε όλοι εσείς στο ειδώλιο του κατηγορούμενου, καθίζετε ένα αθώο παιδί, που έκανε το αυτονόητο. Αλλά ξέχασα... να δεις πως ειπώθηκε σε μεσημεριανή εκπομπή μιας ξανθιάς… Όπως ο νόμος πρέπει να τιμωρήσει αυτόν που αφαίρεσε μια ανθρώπινη ζωή, έτσι να τιμωρήσει και τον Ηλία!!!! ΝΤΡΟΠΗ

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ Ή ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ!!! ΔΙΚΗ ΣΑΣ Η ΝΤΡΟΠΗ!!!

Ο συναγωνιστής Ηλίας έκανε αυτό που κάθε Έλληνας αυτού του τόπου ήθελε να κάνει εδώ και δυο χρόνια!!! Μόνο που ήταν πολύ ευγενικός!!! Στα δικά μου χέρια δεν θα δροσιζόσασταν με ένα ποτήρι νερό! Και το χαστουκάκι θα σας είχε παραμορφώσει τη μούρη, όπως του φουκαρά του 70χρονου που δεν αναγνωριζόταν από αυτούς που εσείς υποστηρίζετε!!! Είστε όλοι σας αξιολύπητοι!!!!!

Μ.Μ.

Aνοιχτή εκδήλωση στην Σαλαμίνα την Κυριακή 7 μ.μ.

Το χέρι του Η. Κασιδιάρη και της Χρυσής Αυγής το έχουμε "οπλίσει" όλοι εμείς οι 440.000 Έλληνες που ψηφίσαμε. Δεν έχει κανείς ο δικαίωμα να κάνει μαθήματα "δημοκρατίας" και να μας ζητάει να διορθώσουμε το "λάθος" μας. Αν δεν τους αρέσει η "ζούγκλα", να φροντίσουν ΑΜΕΣΑ να διώξουν τους λαθρομετανάστες, να στείλουν τους κλέφτες στη φυλακή, να επιστραφούν τα κλεμμένα και να σεβαστούν τους Έλληνες πολίτες αυτού του κράτους. Σε αντίθετη περίπτωση θα νιώσουν την ανασφάλεια μέσα στα κάστρα τους (Βουλή, τηλεοπτικά στούντιο κτλ) και όχι μόνο.
Είμαστε δίπλα στον Η. Κασιδιάρη, είμαστε δίπλα στον νεαρό που προστάτεψε την Οικογένειά του, είμαστε δίπλα σε όλους τους Έλληνες.
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΞΑΝΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ._
Κ.Ζ.

Ανακοίνωση Ηλία Κασιδιάρη

Καλημέρα σας. Ονομάζομαι Π. Ιωάννης και είμαι οπαδός της Νέας Δημοκρατίας. Βλέποντας τον κύριο Κασιδιάρη κατέληξα στο εξής συμπέρασμα: Το αποτέλεσμα της χειροδικίας σίγουρα ήταν μια αντίδραση στις ύβρεις απέναντι στο πρόσωπό του και ο σκοπός τους ήταν να τον φτάσουν στα άκρα. Το αποτέλεσμα της βίας, όπως την αποκαλούν, είναι μια αδιόρατη και μάλλον ανύπαρκτη μελανιά στο πρόσωπο της Κανέλλη.
Πρέπει όμως να βλέπουμε πιο βαθιά και όχι επιφανειακά κάποια πράγματα. Για τα αποτελέσματα της δικής τους βίας, που δεν παρατηρεί κανένας, τι γίνεται όμως; Τόσος κόσμος αυτοκτονεί κάθε μέρα, προσωπικά σε εμένα κλέψανε τα όνειρα των παιδιών μου και τα δικά μου. Καλύτερα να είχα μια μικρή μελανιά στο πρόσωπό μου παρά την τεράστια μελανιά που έχουν δημιουργήσει στην ψυχή της οικογενείας μου.
Αυτά είχα να σας πω και σας μιλάω με σιγουριά ότι από σήμερα κάνω αγώνα. Όχι μόνο από μένα αλλά και από γνωστούς, να ψηφίσουν όλοι την Χρυσή Αυγή.
Με εκτίμηση

Π. Ιωάννης

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής στο Sigmalive

Καλησπέρα σας. Από προχτές, όταν και είδαμε τι έγινε στον Αντ1, δέχτηκα πόσα τηλεφωνήματα από φίλους και συγγενείς μου, που γνωρίζοντας ότι υποστηρίζω τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για να μου πουν με ένα στόμα τα παρακάτω: Ν’ αγιάσει το χέρι του! Μπράβο του! Έπρεπε να την ξαπλώσει κάτω! Και άλλα πολλά ανάλογα!
Ηλία μου, συνεχίστε έτσι! Είμαστε μαζί σας! Ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσω να βάλω τη σημαία της Χρυσής Αυγής στο μπαλκόνι μου, δίπλα στην Ελληνική, χωρίς να φοβάμε μην μου σπάσουν το αμάξι, το σπίτι ή χτυπήσουν τα μέλη της οικογενείας μου!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!!
φιλικούς χαιρετισμούς,

Νικόλαος Λ

Για το περιστατικό της ληστείας 90χρονης από αλλοδαπούς στην Αμμουδάρα Καστοριάς

Δεν υπάρχει τίποτα πιο συγκινητικό από το να βλέπεις καθημερινά ανθρώπους κάθε ηλικίας να επιβραβεύουν εμάς και την Ιδέα μας. Ανθρώπους ακόμα και διαφορετικής ιδεολογίας και πολιτικής πεποίθησης. Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα πιο απεχθές από άτομα τα οποία κατακρίνουν ιδεολογίες πατριωτικές, εθνικιστικές, ελληνικές, καθαρές... Κατ' επέκταση (αναφερόμενη και στο περιστατικό με τον συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη)  ένα θυμηθείτε: ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ. Εύγε και υπομονή σε όλους εμάς που δεν παρατάμε τον Αγώνα και που δεν το βάζουμε ποτέ κάτω. Όσο για εσάς τους "αλλόθρησκους" προπαγανδιστές, η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και είμαστε χιλιάδες! Ήρθε η ώρα να σας βάλουμε στη θέση σας και να ακουστεί επιτέλους η αλήθεια... Τέλος, ένα είναι σίγουρο : Θα μας βρείτε δίπλα σας ή εναντίον σας!
Στις 17 Ιουνίου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ! ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Ν.Κ./ΕΛΛΑΔΑ!