Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Κυριακή, 1 Ιουλίου 2012 - 01:48

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Κατ' αρχήν συγχαρητήρια, γιατί παρ' όλες τις Κασσάνδρες τα ποσοστά του κόμματος μας δεν μειώθηκαν. Όπως καταλάβατε είμαι ένας από τους χιλιάδες ψηφοφόρους αλλά και ένθερμους υποστηρικτές σας. Ελπίζω, αν και είμαι σίγουρος, ότι τόσο μέσα όσο και έξω από τη Βουλή θα συνεχίσετε να δίνετε τις μάχες σας, για την Ελλάδα και τους Έλληνες (τους πραγματικούς Έλληνες) στους τομείς της εργασίας, της Παιδείας (βασικότατο – μιας και πατέρας δυο παιδιών γνωρίζω από πρώτο χέρι τι σημαίνει να έχουν γεμίζει τα σχολεία μας με τουρκοπόντιους, αλβανούς, ρωσοπόντιους και χίλιες δυο άλλες "ευγενείς" ράτσες), της υγείας, της εκμετάλευσης του πλούτου της χώρας μας αλλά και σε τόσα άλλα θέματα στα οποία η πατρίδα μας υποφέρει. Θα ήθελα τέλος, για να μην σας κουράσω περισσότερο, να σας διαβεβαιώσω ότι και στην συμπρωτεύουσα, ο κόσμος με τον οποίο βρίσκομαι καθημερινά, σας υποστηρίζουν, σας εκτιμούν και σας θέλουν μέσα στη Βουλή, μήπως και κάποτε αυτό το αχούρι ξεβρωμίσει.
Με εκτίμηση,
Ν. Κ.
Μηχανολόγος Μηχανικός ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη

Υ.Γ. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον κ. Ηλία Κασιδιάρη για όλα τα λόγια και τις πράξεις του έως τώρα. Τέτοιους Έλληνες, μορφωμένους, ετοιμόλογους και ειλικρινείς χρειάζεται κι άλλους το κίνημα μας.

Τρέμουν οι διεθνείς τοκογλύφοι επέκταση του φαινομένου Χρυσή Αυγή στην Ευρώπη


Θα ήθελα να δω μια επερώτηση στη βουλή για τα σχολεία διαπολιτισμικής εκπαίδευσης του Ελληνικού, για τα οποία επιβαρυνόμαστε 70.000 ενοίκιο το μήνα και 30.000 για μεταφορά μαθητών, όταν υπάρχουν αντίστοιχα διαπολιτισμικά σχολεία στο κέντρο της Αθήνας. Ποια λογική επιβάλει τη λειτουργία αυτών των σχολείων όταν παιδιά μεταναστών φοιτούν σε κάθε σχολείο γειτονιάς; Γιατί μεταφέρονται με πούλμαν από το κέντρο όπου κατοικούν; Μήπως το συγκεκριμένο σχολείο είναι μηχανισμός παραγωγής απολυτηρίων για να εξασφαλίζουν τη μόνιμη διαμονή τους;
Ι. Ν.

Πρώην αστυνομικός και νυν βουλευτής κατά των πρώην συναδέλφων του


Περίμενουμε την ημέρα που θα είσαστε στην βουλή να... φάτε τους προδότες. Οι ‘Ελληνες απο την αρχαία εποχή δεν πούλησαν ποτέ την χώρα τους. Έχω κόρη Μανιάτισσα, κι αυτή ψήφισε Χρυσή Αυγή. Ζήτω το έθνος, ζήτω η Χρυσή Αυγή.
Δημήτρης Μ.

Συλλήψεις αναρχοκομμουνιστών για την πενταπλή μαφιόζικη εκτέλεση στην Κύπρο

"Σε καταστάσεις χάους, ο έλεγχος περνά σε όσους έχουν αναπτύξει παραστρατιωτικούς μηχανισμούς και μπορούν να επιβάλουν τάξη εξασφαλίζοντας το αίσθημα της ασφάλειας. Τώρα και με χρήματα της κομματικής επιδότησης οι δομές αυτές θα πολλαπλασιαστούν."

Τάδε έφη ο κύριος Κωνσταντίνος Στούπας στο capital.gr σήμερα κάνοντας απόλυτα σαφές σε ποίους αναφερόταν. Πλανάται όμως ο εν λόγω κύριος, πλάνην οικτρά. Γιατί τα χρήματα της κομματικής επιχορήγησης, όπως εδώ και πολύ καιρό έχει δηλωθεί, θα διατίθενται υπέρ των αναξιοπαθούντων συμπατριωτών μας, που το διεφθαρμένο και ληστρικό πολιτικό κατεστημένο των τελευταίων δεκαετιών συστηματικά και μεθοδευμένα κατακερμάτισε την ζωή τους, ποδοπάτησε την υπερηφάνεια τους και τους καταδίκασε σε μια γενικευμένη φυσική και πνευματική αθλιότητα. Ο κύριος Στούπας ας περιοριστεί στις ανούσιες οικονομικές αναλύσεις του, σε χρησμούς τύπου ήξεις αφήξεις, καθώς και σε επενδυτικές συμβουλές του στυλ ολα τα σφάζω, ολα τα κόβω, όλα τα μαχαιρώνω. Και ας μάθει επιτέλους και αυτός και όλοι όσοι κατηγορούν, σαρκάζουν και διαστρεβλώνουν την αλήθεια, ότι στη Βουλή πλέον θα συμμετέχουν ίσως για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες, αγνοί Έλληνες Πατριώτες που προτάσσουν πάνω απ' όλα και φυσικά και απ' τις κομματικές επιδοτήσεις, την ασφάλεια, την ευημερία και την πρόοδο της Πατρίδας και του Ελληνικού Λαού. Και φυσικά εννοώ τους Λεβέντες της Χρυσής Αυγής.
Εμείς " η συμμορία με τα τατουάζ", όπως μας απεκάλεσε ο σεφ του ΣΥΡΙΖΑ - καλώντας τον Ελληνικό λαό να μας θέσει εκτός Κοινοβουλίου - ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα στο πλάι του Ελληνικού Λαού, αρωγοί και προστάτες του, ενάντια στον αλλοδαπό τρόμο που διέσπειραν στις πόλεις στα χωριά και στις γειτονιές μας, οι ανθέλληνες κυβερνώντες, αρχής γενομένης του σημερινού πρωθυπουργού, που πριν δυο περίπου δεκαετίες άνοιξε διάπλατα την πόρτα της Χώρας μας στην Αλβανική Μαφία. Ενάντια στην οικονομική υποδούλωση της Πατρίδας μας και της καταδίκης των Πολιτών της σε μια συνεχή και μεθοδευμένη παρακμή του βιοτικού τους επιπέδου. Ο κύριος Αξιωματική Αντιπολίτευση (σε τι;;;) ας μένει στα Βόρεια Προάστια, ας συχνάζει στα ΙΝ κουλτουριάρικα ταβερνεία-φαρμακεία, ας κάνει βαρύγδουπες και κενές ουσιαστικού περιεχομένου δηλώσεις, από την άνεση του κομματικού του θρόνου και ας αφήσει τη "συμμορία με τα τατουάζ" να καθαρίζει την κόπρον του Αυγείου.
Και ας μην πλανάται. Ο Ελληνικός λαός έχει μνήμη, νοημοσύνη και οξεία κριτική ικανότητα. Ας παραδειγματιστεί από τα ξαδελφάκια του και εννοώ το από-κομμα της Γαρουφαλλιάς (κατά κόσμον Λιάνας) που κατόπιν της εκλογικής ετυμηγορίας του Λαού, άρχισε ήδη σιγά-σιγά να κινείται προς τη έξοδο του Κοινοβουλίου.
Καταλάβετε το καλαμαράδες και δημοκόποι, ότι ο ‘Ελληνας πλέον κουράστηκε ν' ακούει τα καθημερινά ψέμματα σας και τις κενές περιεχομένου δηλώσεις σας, βαρέθηκε να σας βλέπει να λογομαχείτε και να υπεραμύνεστε για την σωτηρία του, ενώπιον των τηλεοπτικών μέσων και από πίσω και εν συνεργασία, να ρουφάτε σαν παρασιτικές βδέλλες το αίμα του. Δεν αντέχει πλέον την ανασφάλεια, τον φόβο, την οικονομική, κοινωνική και ηθική εξαθλίωση που σταδιακά τον καταδικάσατε, ενώ από την άλλη τα πορτοφόλια σας καθημερινά φουσκώνουν και τα περιουσιακά σας στοιχεία πολλαπλασιάζονται.
Σας σιχάθηκε! Αγανάκτησε! Δεν σας πιστεύει! Και σύντομα θα σας τιμωρήσει!
Έλληνες, η Νίκη είναι δική μας!

Χαλύβδινη Πυγμή

Μαθήματα... αντιφασισμού θα παραδίδουν στα παιδιά μαρξιστές καθηγητές των Χανίων

Ψήφισα τη Χρυσή Αυγή γιατί δεν αντέχω να ζω με τον φόβο αν θα μπουκάρουν σπίτι μου να με σφάξουν ή στον δρόμο για 10 ευρώ! Ψήφισα Χρυσή Αυγή γατί βαρέθηκα τον εκβιασμό απ' τα κόμματα που με έφεραν σε απόγνωση απ’ την οικονομική μου εξαθλίωση, που δε μου επιτρέπει να προμηθεύομαι τα αναγκαία φαρμακα και να σκεφτόμαστε αν τώρα που είμαι έγκυος θα πρέπει να δώσω τα λεφτά απ' την επιδότηση στο κράτος για την ασφάλεια μου ή σε γάλα για το παιδί μου. Ψήφισα την Χρυσή Αυγή γιατί δεν αντέχω άλλο τα άδικα μέτρα που μου επέβαλαν με το ζόρι! Όλοι όσοι ψήφιζαν τόσα χρόνια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τους θεωρώ συνυπεύθυνους για κάθε αυτοκτονία ατόμων που απελπίστηκαν από την ηλιθιότητα τους! Ψήφισα Χρυσή Αυγή γιατί όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες που μπήκαν ελεύθερα στη χώρα μας με τις ευλογίες των μεγάλων κομμάτων έχουν συμβάλλει στον κατακερματισμό της Ελληνικής οικονομίας και στις χιλιάδες σφαγές αθώων συμπατριωτών μου... και θέλω ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠ’ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ! Ψήφισα Χρυσή Αυγή επειδή αγανάκτησα και δεν αντέχω άλλο τη κατάσταση! Δεν αντέχω τα εξαθλιωτικά μέτρα και τη κοροιδία απ' τα κόμματα που κατέστρεψαν τη πατρίδα και τους συμπολίτες μου... και τώρα ευθαρσώς αυτοπροβάλλονται ως "Σωτήρες"! Ψήφισα Χρυσή Αυγή γιατί φοβάμαι για το μέλλον των παιδιών μας σε αυτή τη χώρα που ο καθένας είναι για τον εαυτό του.

Ζω σε ένα σάπιο πολιτικό σύστημα το οποίο με θεωρεί "μα...α" που δε πήγα να βρω βουλευτή να με βάλει σε μια θεση έργασιας ώστε να μπορέσω να ζήσω αξιοπρεπώς! Ένας εργαζόμενος του Χ. μου είπε πριν 4 μήνες να πάω να βρω τον τάδε βουλευτή από τη ΝΔ, να μιλήσει με τον υπεύθυνο προσλήψεων του μαγαζιού για να με πάρουν! Φυσικά δεν πήγα γιατί είμαι "ηλίθια" και έχω ακόμα ιδανικά και αξιοπρέπεια. Βρίστε με όσο θέλετε αλλά τουλάχιστον εσείς που τους βγάλατε 1ο κομμα, εσείς θα πληρώσετε τους φόρους και τα χαράτσια...γιατί εγώ ΔΕΝ ΕΧΩ!
Ομολογώ ότι παλαιότερα είχα ψηφίσει ένα άλλο κόμμα έξω από τη Βουλή αλλά τώρα ψήφισα Χρυσή Αυγή γιατί βαρέθηκα να ασχολούνται όλοι μαζί της και να δημιουργούνται λασπολογίες, στημένα σκηνικά και προβοκάτσιες εναντίον της (βλ. "χαστούκι Κανέλλη" και "Εγέρθητι") με απώτερο σκόπο να μη μπει μια πατριωτική φωνή μες στη Βουλή. Όπως ισχυρίζονται ανήθικοι δημοσιογράφοι των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης (ΜΜΕ), τα μεγάλα κόμματα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, είναι "άσπιλα" και "αμόλυντα" και "κανενας δε φταίει".
ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ αλλά και εγώ θα ψηφίζω ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ, ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! Θα
ψηφίζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Μια Ελληνίδα

Ένα Κοινοβούλιο που περιφρονεί ηλιθίως το 7% των Ελλήνων

Συναγωνιστές & Συναγωνίστριες είμαι 47 επτά χρονών, δημοτικός υπάλληλος,πατέρας δύο παιδιών. Από μικρός νοιώθω τον εαυτό μου, ταγμένο στα "δεξιά" του πολιτικού συστήματος, πάνω απ' όλα όμως είμαι εθνικιστής. Την φετινή χρονιά ένοιωσα η ψήφος μου να "πιάνει" τόπο & στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις, τόσο για τα δικά μου πιστεύω, μα περισσότερο για το αύριο της Ελλάδας μας. Αναμένω από τους μπροστάρηδες του κινήματος να υπερασπιστούν τα αυτονόητα, που τόσο κατανοητά αναγράφονται στις θέσεις μας. Κερδισμένη από την ανάδειξη αυτών θα βγει η πατρίδα, ενώ από την άλλη θα πέσουν πολύ γρήγορα οι μάσκες του "συστήματος", αφού το σύστημα έχει μάθει να στηρίζεται στην ανακολουθία λόγων & πράξεων του. Η δικιά μας φωνή με την παρουσία σας στον "ναό της Δημοκρατίας" είμαι πεπεισμένος ότι θα ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα & θα κάνει πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους. Αναμένω επίσης την άμεση διεκδίκηση από μέρους σας, την προβολή των ενεργειών σας, ενάντια στο όλο σύστημα που έχει στηθεί απέναντι στο κίνημα μας. Έχω πίστη στις δυνατότητες σας για διεκδικήσεις & εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη.

Δεν είστε μόνοι, 500.000 Συνέλληνες στηρίζουν τον αγώνα που έχετε αναλάβει, πιστεύω δε ότι πολύ περισσότεροι ενδόμυχα έχουν την πεποίθηση ότι μόνο εμείς θα αγωνιστούμε για το μέλλον της Ελλάδας μας, για το μέλλον των παιδιών μας.
Αναγνώστης