Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2018 - 00:44

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Κέντρο διερχομένων έχει γίνει όλη η Ελλάδα. Λαθρομετανάστες καταλαμβάνουν την χώρα και το ανεχόμαστε. Οι νόμοι του κράτους δεν εφαρμόζονται κι αν εφαρμόζονται είναι επιλεκτικά. Έχει καταλυθεί το Σύνταγμα. Λαθρομετανάστες καταλαμβάνουν με το έτσι θέλω πλατείες, κτίρια, ξενοδοχεία. Πουλάνε ναρκωτικά, εκπορνεύονται, αλλά έχουν δημόσια ασφάλιση, έχουν επιδόματα, είναι αφορολόγητοι και επιβαρύνουν 100% τις δικές μας ζωές! Ποιος "πρωθυπουργός" απ' όλους αυτούς που πέρασαν ρώτησε τον Ελληνικό λαό αν θέλουμε αυτή την κατάσταση; Φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε στον δρόμο, το καταλαβαίνει αυτό κανείς; Δεν αντέχουμε άλλο. Ελπίζω στις επόμενες εκλογές τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής να τριπλασιαστούν για να μπει μια τάξη, η κατάσταση στο κέντρο των Αθηνών είναι πλέον μη βιώσιμη.


Ιουλία Π. 

Αριστερή Τρομοκρατία 1974 - 2018! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Η τράπουλα στα Βαλκάνια ανακατεύεται ξανά από τις μεγάλες δυνάμεις. Προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα "μακεδονικό" κράτος για να θέσουν τις βάσεις για να διαμελίσουν την Ελλάδα όπως τους βολεύει. Μια αδύναμη και χρεοκοπημένη Ελλάδα με τεράστιο ορυκτό πλούτο στα νύχια των αρπαχτικών. Οι Έλληνες στο μεγαλύτερο ποσοστό τους δυστυχώς είναι ευνουχισμένοι από την ανθελληνική παιδεία, τα κίτρινα ΜΜΕ και την μόδα του "δεν βαριέσαι εγώ να περνάω καλά". Οι Έλληνες έχοντας κριτήριο την "ευκολία" και την "καλοπέρασή" τους θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση λίαν συντόμως όπως δείχνουν τα πράγματα. Παχύσαρκοι (στο σώμα και στο μυαλό) και ευθυνόφοβοι θα κληθούν από την ιστορία να προασπίσουν τα εδάφη τους και οι πιθανότητες δυστυχώς δεν είναι με το μέρος μας αυτή την φορά. Μόνη ελπίδα σε αυτό το σκοτάδι η Χρυσή Αυγή και τα παιδιά της.

Ε.Χ.

Ο Αλέξανδρος Γέροντας στην εκπομπή “Επανελλήνισις” - ΒΙΝΤΕΟ

Τούρκοι, σκοπιανοί, βούλγαροι, τζιχαντιστές, λαθρομετανάστες, κινέζοι, τραπεζίτες, πολιτικοί, όλοι στην ουρά για να πάρουν και ένα κομμάτι από τις σάρκες της Ελλάδας. Οι ελληνόφωνοι (γιατί Έλληνες δεν είναι) απλά κάθονται στην "ασφάλεια" του καναπέ τους και βλέπουν της ειδήσεις ήσυχα και ωραία. Ποδόσφαιρο, ψώνια, καμιά ταινιούλα, κανένα ποτάκι και μια χαρά είμαστε, να την περνάμε όσο καλύτερα μπορούμε. "Έχει εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας, θα πάμε αλλού μωρέ, τι να κάνουμε...". Όταν θα ξυπνήσουν θα είναι επειδή δεν θα έχουν που άλλου να πάνε και τότε θα είναι πολύ αργά! Ξυπνήστε και ανοίξτε τα μάτια σας όχι για σας αλλά για τα παιδιά σας γιατί στα παιδιά μας οφείλουμε να τους δώσουμε ένα μέλλον και όχι να τα κάνουμε σκλάβους σε μια πολυπολιτισμική φυλακή.

Μ.Τ.

Η Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη έγινε… hot spot! Δεκάδες λαθρομετανάστες κατέλαβαν την πλατεία της πόλης - Εικόνες, Βίντεο