Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012 - 01:39

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Oι ''εθνοπατέρες'' και ''εθνοσωτήρες'' αυτού του τόπου είχαν μάθει να χρησιμοποιούν τη βουλή σαν ένα τόπο συνάντησης τύπου καφενείου: ν'ανταλλάσσουν απόψεις, να μιλάνε, να ξανανταλλάσσουν απόψεις, να ξαναμιλάνε μέσα σε μια βουλή με άδεια έδρανα συνήθως και ευκαιρίας δοθείσης να μαζεύουν και αναδρομικά ιλιγγιώδη ποσά και έτσι να περνά ο καιρός ανούσια και χωρίς λύσεις στα προβλήματα της χώρας (μήπως και τους ενδιέφεραν ποτέ;). Το κοινοβούλιο των Ελλήνων θύμιζε ΚΥΝοβούλιο και δη τύπου ''μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δώσετε''. Κάθε μέρα έρχονται στη δημοσιότητα καινούρια στοιχεία...Τώρα το σκηνικό άλλαξε. Μπήκαν δυναμικά κάποιοι, όχι για το βουλευτιλίκι (τους αφήνει παγερά αδιάφορους και ο τίτλος και η καρέκλα), αλλά για τον αγώνα που καλούνται να δώσουν υπέρ του Ελληνικού λαού! ΟΧΙ για το συμφέρον των διεθνών αφεντικών των προσκηνημένων πολιτικών! Είναι ασυμβίβαστοι και δε μασάνε τα λόγια τους, έχουν δυναμισμό, επιχειρήματα και το σπουδαιότερο: ΙΔΑΝΙΚΑ και αγάπη για την πατρίδα τους, για την ΕΛΛΑΔΑ μας και δε θα επιτρέψουν σε εισβολείς και ξένα στοιχεία να γίνει Ελλάδα τους!

Μ. Γ.

Τρομοκρατική επίθεση στην Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων

Αγαπητοί Κύριοι, ονομάζομαι Σωτήριος Σ., είμαι κάτοικος της Μυτιλήνης Λέσβου και σας ψήφισα εις διπλούν στις εκλογές. Σας υποστηρίζω και έχω τις ίδιες πολιτικές αντιλήψεις με το κόμμα σας. Εδώ στο νησί μας έχουμε καθημερινά εισβολές λαθρομεταναστών από την Τουρκία και το ξημέρωμα το μόνο που βλέπουμε είναι ομάδες λαθραίων ατόμων να περιπλανώνται στους δρόμους του νησιού. Έρχονται στις δουλειές μας και ρωτάνε «police- police», παίρνουμε τηλέφωνο και έρχονται και τους παίρνουν. Ούτε τουριστικά γραφεία να ήταν. Οι λαθρομετανάστες παίρνουν 5 ευρώ το πρωί, 5 ευρώ το μεσημέρι και 5 ευρώ το βράδυ από το κράτος για σίτιση. Υπολογίστε αυτά των λαθραίων μεταναστών σε αντίθεση με έναν άνεργο Έλληνα πολίτη και δείτε ποιός παίρνει πιο πολλά.

Με τιμή,

Σωτήριος Σ.

Η Θεσσαλία βροντοφώναξε ΟΧΙ στα νέα μνημονιακά μέτρα

 

Σας ευχαριστούμε που ενεργείτε για εμάς. Είμαστε ευγνώμονες ως Έλληνες για την προσφορά σας σε όποια δραστηριότητα κι αν κινείσθε. Όσο κι αν σας πετροβολεί το σύστημα, εμείς οι απλοι Έλληνες πολίτες σας στηρίζουμε και σιγά σιγά θα επικρατήσει πάλι η λογική σ΄ αυτόν τον τόπο. Τα ασπόνδυλα αργυρώνητα ΜΜΕ μη σας επηρεάζουν.


Σας ευχαριστούμε

Υποστηρικτής

 

Σταλινικό παραλήρημα της Παπαρήγα κατά της Χρυσής Αυγής

Είστε το μόνο πολιτικό κόμμα σήμερα στην Ελλάδα που προσφέρει ελπίδα για το μέλλον. Οι προοδευτικοί σοσιαλιστές έφεραν τη χώρα στην τρέχουσα κατάστασή της και έκανε τους Έλληνες πολίτες δουλοπάροικους της νέας παγκόσμιας τάξης. Ο μόνος τρόπος να επιστρέψουμε πίσω στην προσωπική ελευθερία είναι μέσω της οικονομικής ελευθερίας και της προσωπικής ευθύνης και όχι μέσα από μια μεγάλη κυβέρνηση που υποδουλώνει τους ανθρώπους στο όνομα της κοινωνικής δικαιοσύνης. Ελπίζω να σταματήσετε αυτήν την τρέλα και να αναλάβετε το συντομότερο δυνατόν.

Νίκος Μ.

Πλάνο, Τέξας

Πόλεμος κατά της Χρυσής Αυγής και στην Αμερική – «Περιούσιοι» οι οργανωτές του

Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού

Το Σάββατο 29/9 ένα δημοσίευμα που αναρτήθηκε σε όλα σχεδόν τα blogs ήλθε για να δώσει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το μήνυμα της ελπίδας:

"Το ενδεχόμενο να παραταθεί για έναν χρόνο η θητεία των δημάρχων που εξελέγησαν στις εκλογές του 2010 εξετάζει η κυβέρνηση που φοβάται ότι αν οι δημοτικές εκλογές γίνουν το 2014 μέσα σε συνθήκες κρίσης, ενδέχεται μεγάλες πόλεις να πέσουν στα χέρια της ακροδεξιάς. Ο αδύναμος κρίκος θεωρείται η Αθήνα, όπου σύμφωνα με σχετικές δημοσκοπήσεις που έχει στα χέρια της η κυβέρνηση θεωρείται πιθανή μια νίκη της Χρυσής Αυγής στην πρωτεύουσα..."

Το δημοσίευμα αυτό αποτελεί μήνυμα νίκης για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, ενώ ταυτόχρονα δείχνει τον τρόμο που έχει κυριεύσει τους προδότες και τους θολοκουλτουριάρηδες. Έχουν πανικοβληθεί, καταφεύγουν σε ενέργειες που προδίδουν πανικό και τρόμο. Τρέμουν μπροστά στο μεγαλείο του Ελληνισμού. Ήλθε η ώρα της κρίσεως γι' αυτούς και τους προστάτες τους.

Οι Έλληνες πατριώτες δίνουν την μεγάλη μάχη "υπέρ βωμών και εστιών". Το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών γιγαντώνεται και σύντομα - πιο σύντομα από όσο φαντάζονταν οι προδότες - η Ελλάς θα ανήκει στους Έλληνες και θα διοικείται από Έλληνες. Ο πόλεμος ΔΕΝ είναι καθόλου εύκολος, κάθε άλλο. ΔΕΝ εφυσηχάζουμε, ΔΕΝ επαναπαυόμαστε. Δίνουμε καθημερινά, όλοι μαζί και ο καθένας χωριστά τον Ιερό Αγώνα για την Ανεξαρτησία του Έθνους. Μέχρι την τελική νίκη, μέχρι να έλθει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. Οδηγός μας είναι η Ιστορία μας, το αιώνιο Ελληνικό Φως.

Κλείνοντας, θα δανειστώ τα λόγια του Γέρου: "Το Γένος ποτέ δεν υποτάχτηκε στον σουλτάνο. Είχε τα πάντα: το βασιλιά του, το στρατό του, τα κάστρα του. Βασιλιάς του, ο Μαρμαρωμένος Βασιληάς. Στρατός του, οι Αρματολοί κι οι κλέφτες. Κάστρα του, η Μάνη και το Σούλι".

Με Ελληνικούς χαιρετισμούς,

Λάμπρος