Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 2017 - 01:23

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Λίγες μέρες μετά την ψήφιση της προδοτικής τροπολογίας για την τουρκική ένωση Ξάνθης από ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και λοιπά αποκόμματα, πλην της Χρυσής Αυγής, ο Τσαβούσογλου αλωνίζει στην Θράκη και μιλάει ευθαρσώς για «τουρκική μειονότητα». Η ελλαδική (γιατί Ελληνική δεν είναι) κυβέρνηση σιωπεί. 

Οι τσοπάνηδες της κοινής γνώμης σιωπούν επίσης και ασχολούνται σύσσωμοι με τον Αμίρ και το στημένο σόου μιας ανύπαρκτης επίθεσης με κερασάκι στην τούρτα την επίσκεψη των αφγανών στον Τσίπρα όπου τους χάρισε την Ελληνική Σημαία στον λαθρομετανάστη Αμίρ. 

Και ερωτώ:
1. Γιατί δεν ασχολείται κανείς με την προκλητικότητα των τούρκων στην Θράκη;
2. Γιατί δεν ασχολείται κανείς με την προκλητικότητα των αλβανών στην Βόρεια Ήπειρο που κατεδαφίζουν τις περιουσίες των Ελλήνων;
3. Τί έχει προσφέρει ο Αμίρ και ο κάθε Αμίρ στην Ελλάδα και στην ελληνική κοινωνία ώστε να δικαιούται τόσης ευνοϊκής μεταχείρισης και να έρχονται πρώτοι από τα εθνικά μας θέματα;

Νίκος Α.

Τριπλή τουρκική πρόκληση στα Ίμια: Την κατέγραψε σε βίντεο Ελληνική Ομάδα Διάσωσης - ΒΙΝΤΕΟ

Διάβασα σε κάποιο Κυριακάτικο έντυπο ότι χάλασε το σύστημα που ελέγχει τα διαβατήρια στον συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς και τρομοκρατήθηκαν οι αλβανοί για τυχόν αντίποινα στις κατεδαφίσεις των ελληνικών σπιτιών από το καθεστώς του Ράμα. Οι συριζαίοι ύστερα από διαβήματα των αλβανών, άρχισαν πανικόβλητοι τις συγγνώμες και έδιναν εξηγήσεις, αντί να τους τρίξουν τα δόντια και να τους δηλώσουν κατηγορηματικά ότι αν δεν σταματήσουν άμεσα οι κατεδαφίσεις δεν θα ανοίξουν ξανά τα σύνορα.

Μόνο η Χρυσή Αυγή θα μπορούσε να λύσει σε δευτερόλεπτα το πρόβλημα αυτό και γι' αυτό όλο και περισσότεροι Έλληνες σας ψηφίζουν.

Παναγιώτα Κ. 

Βασίλης Τσιάρτας: Την Ελληνική Σημαία πρέπει να την κρατάνε Έλληνες - Αδιαπραγμάτευτο!

Τους ενόχλησε τους δημοκράτες του καναπέος ο Τσιάρτας και ξεσπάθωσαν επειδή τόλμησε και είπε το αυτονόητο. Μόνο Έλληνες έχουν το δικαίωμα να κρατούν την Ελληνική Σημαία και εννοείται πως δεν είναι δυνατό να χαρίζεται Ελληνική Σημαία από Έλληνα πρωθυπουργό σε λαθρομετανάστη. Έχει χυθεί αίμα χιλιάδων Ελλήνων γι' αυτή την Σημαία και κανείς απ' όλους αυτούς δεν έχει δικαίωμα να την μαγαρίζει. 

Πέτρος

Μήνυμα ΕΛΑΜ ενόψει Προεδρικών εκλογών: Τούτη η γη έχει φωνή! Η πρώτη δημοσκόπηση εκτοξεύει τους Κύπριους Εθνικιστές στο 5,1%