Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2018 - 00:55

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Ο γίγαντας λαός μίλησε! Τρέμετε πολιτικάντηδες και προδότες του Έθνους. Και εσείς οι πατριδοκάπηλοι που τώρα το παίζετε "μακεδονομάχοι", αλλά όταν έρθει η συμφωνία της προδοσίας θα τρέξετε μπουσουλώντας να υπογράψετε. Βγάλτε το από το μυαλό σας ότι μπορείτε να προδώσετε την Μακεδονία μας. Ο Λαός και το ισχυρό Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα δεν θα σας το επιτρέψουν. Κάτω τα χέρια από την Μακεδονία!

Κωνσταντίνος Τ.

Δημοσκόπηση Πανεπιστημίου Μακεδονίας: Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων ενάντια στην προδοσία για το θέμα των Σκοπίων!

Μια φορά προδότες, για πάντα προδότες. Το ΣΚΑΪ δήθεν ακολούθησε το λαϊκό εθνικό σύνθημα και κάλυψε το μεγαλειώδες συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας, αλλά ο συκοφάντης Πορτοσάλτε δεν δίστασε να πει το ψέμα του. "Δεν είδα Χρυσαυγίτες στο συλλαλητήριο"είπε ο δήθεν τυφλός. Δεν πειράζει. Ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει και αντιλαμβάνεται τον Αγώνα που συνεχίζει να δίνει η Χρυσή Αυγή ενάντια στην προδοσία της Μακεδονίας μας. Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Κατερίνα, Έδεσσα

ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΡΑ! Χιλιάδες Χρυσαυγίτες με μπροστάρη τον Αρχηγό μας στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας - ΒΙΝΤΕΟ

Τι έγινε ρε παιδιά με τους εθνομηδενιστές αντιφασίστες; Πού ήταν οι παρακρατικοί αντιεξουσιαστές; Τι να κάνουν και αυτοί οι κακομοίρηδες; 100 παρακρατικά τσιράκια του Σόρος νόμιζαν ότι θα χαλάσουν μια μεγαλειώδη συγκέντρωση άνω του ενός εκατομμυρίου Ελλήνων. Τρέμετε προδότες. Ερχόμαστε και είμαστε εκατομμύρια! Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας!

Δ. Τ. 

Πίσω προδότες! Παρακρατικοί βρώμισαν την Αθήνα με ανθελληνικά συνθήματα