Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018 - 00:44

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Οι αναρχοκομμουνιστές συμμορίτες στην Θεσσαλονίκη πυρπόλησαν με 30 και πλέον βομβών μολότοφ κλούβα των μέτρων τάξης της Αστυνομίας. Μέσα στο κέντρο της πόλης και δεν έγινε ούτε μια σύλληψη. Κανείς εισαγγελέας δεν διέταξε έρευνα και δεν έγινε ούτε μια ταυτοποίηση. Αν είχε φάει καμμιά ψιλή ο λαθροΜπουτάρης όμως θα συνελάμβαναν μέχρι και τα πεζοδρόμια. Δημοκρατία αλά καρτ και στα όνειρά τους γιατί στην πραγματικότητα μιλάμε για κατοχή και μάλιστα του χειρότερου είδους, κατοχή που βασιλεύουν οι παρακρατικοί ενώ το κράτος παρουσιάζεται σε όποιον τολμήσει να αντιδράσει. Έρχεται η απάντηση σύντομα στις κάλπες... Χρυσή Αυγή δαγκωτό!

Μ.Δ.

Κουκουλοφόροι της αριστεράς επεχείρησαν να κάψουν ζωντανούς αστυνομικούς στην Θεσσαλονίκη

Οι σκοπιανοί έκαναν συλλαλητήριο χθες και ήταν σαν σκόρπια διαδήλωση. Αντί να τους κλείσουμε τις εταιρείες ελληνικών συμφερόντων για μια εβδομάδα να δουν τί εστί βερίκοκο καθόμαστε και τους παρακαλάμε. Τραγικό όλο αυτό που συμβαίνει. Ένα ολόκληρο Έθνος που έδωσε τα φώτα του Πολιτισμού σε όλο τον κόσμο καθόμαστε και διαπραγματευόμαστε με τους εαμοβούλγαρους. Πρέπει να στήσουμε αντάρτικο για να καταλάβουν οι προδότες πολιτικάντηδες ότι δεν είναι ανεκτή καμμία παραχώρηση της ιστορίας μας στους ρομασκοπιανούς; Συνεχίστε έτσι, οι Έλληνες βλέπουν τι γίνεται και θα σας στηρίξουν ακόμα πιο δυναμικά στις επόμενες εκλογές όποτε κι αν αυτές γίνουν.

Δημήτρης, Κιλκίς

Τα αριστερά παπαγαλάκια αποκαλύπτουν το όνομα της προδοσίας: “Severna Makedonija”!

Η ανατολική Ευρώπη που έχει φάει τον κομμουνισμό με το κουτάλι εκλέγει Εθνικιστές και οι "πολιτισμένοι" και "δημοκράτες" μιλούν για "φασισμό" και "ρατσισμό". Ούτε έναν λαθρομετανάστη δεν έχουν πάρει οι πολωνοί, οι βούλγαροι, οι ούγγροι και οι λοιποί ενώ ακόμα και οι αλβανοί δήλωσαν ότι θα κλείσουν τα σύνορα στους λαθρομετανάστες σε συνεργασία με την Αυστρία!  Οι πουλημένοι εδώ στο ελλάντα αριστεροί και δεξιοί έχουν ανοίξει τις πόρτες διάπλατα και τους κόβουν και μισθό! Ε ρε Χρυσή Αυγή που τους χρειάζεται...

Γ. Π. 

Και τον ραδιοφωνικό σταθμό Αθηνών τον ίδρυσε ο “φασίστας” Μεταξάς!