Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Κυριακή, 3 Ιουνίου 2012 - 01:30

Αγαπητοί Κύριοι, από την στιγμή που αποκτήσαμε και την κοινοβουλευτική αναγνώριση, ο πόλεμος εναντίον του Κινήματος μας είναι πλέον πασιφανής. Τόσον το παγκόσμιο όσον και το ευρωπαϊκό, αλλά κυρίως το "εθνικό" πολιτικό σύστημα, έχουν ενοχληθεί αφάνταστα από την αναγέννηση της εθνικής μας συνειδήσεως, όπως αυτή εκφράζεται από τον Λαϊκό Σύνδεσμο. Το "εθνικό" πολιτικό σύστημα απέκτησε "συνεταίρους", τους οποίους δεν ήθελε. Όλα τα κόμματα, με κύριο χαρακτηριστικό τους γνώρισμα την εθνική προδοσία, είτε συλλήβδην είτε μεμονωμένα, δεν αντέχουν ούτε καν στην ιδέα ότι "παρείσφρησε" ο ίδιος ο Ελληνικός Λαός στα κέντρα αποφάσεων τους. Και όχι μόνον. Ακόμη και τους μισθούς των 21 βουλευτών ήθελαν να μοιράζονται τα αδηφάγα κτήνη. Ναι κτήνη, διότι στην δημοκρατία τους αντιμετωπίζουν το κόμμα ως προανέφερα και όχι ως την επιλογή 441.000 συνελλήνων. Λες και οι συνέλληνες αυτοί δεν πρέπει να έχουν άποψιν, επιλογή και λοιπές πολιτικές ελευθερίες, απλά και μόνον διότι δεν ταυτίζονται με τις δικές τους.
Θεωρώ ότι πρέπει να πρυτανεύσει η βεβαιότης ότι οι θέσεις του Συνδέσμου είναι ριζωμένες στο υποσυνείδητο όλων των Ελλήνων. Παρακολουθώντας τις δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής φτερουγίζει η καρδιά τους από ελπίδα και θαυμασμό. Δυστυχώς όμως, η επίσης βαθειά ριζωμένη προκατάληψη, δεν αφήνει προς το παρόν όλους τους συμπατριώτες μας να μεταφέρουν τα του υποσυνείδητου τους, στην καθημερινή τους συμπεριφορά.
Καλή συνέχεια-
Γρήγορης Π.

Σείστηκε η Πελοπόννησος από την περιοδεία του Νικόλαου Μιχαλολιάκου

Aφού εκείνοι αλλάζουν την  ιστορία τους... ας αλλάξουμε εμείς τη ψήφο μας.
Ψάχνοντας στο internet έπεσα σ' ένα άρθρο με τίτλο "Υπό Ελληνική κατοχή το Αιγαίο σε Τουρκικό βιβλίο ιστορίας", το οποίο αναφέρεται στο περιεχόμενο βιβλίου ιστορίας που διδάσκεται στη Τουρκία σε μαθητές. Το άρθρο είναι αναρτημένο  στην ιστοσελίδα http://nea-news.blogspot.gr/2012/05/blog-post_3585.html και γράφει:
«Το βιβλίο διδάσκεται συστηματικά στις μεγαλύτερες τάξεις του τουρκικού σχολείου οκταετούς υποχρεωτικής φοίτησης και διδάσκει στους Τούρκους μαθητές ότι:
-Σελίδα 19: «Τα νησιά του Αιγαίου βρίσκονται σήμερα υπό ελληνική κατοχή».
-Σελίδα 21: «Η Ελλάδα δεν έχει τη δύναμη να διατηρήσει στο Αιγαίο την ειρήνη».
-Σελίδα 65: «Η ειρήνη στη Μέση Ανατολή και η ασφάλεια στην Ασία είναι δυνατόν να διατηρηθεί με την επιστροφή αυτών των νησιών στην Τουρκία».
-Σελίδα 110: «Η Τουρκία καθόρισε τα χωρικά της ύδατα στα 6 μίλια το 1930».
Έτσι η Χίος, η Μυτιλήνη και η Σάμος βρίσκονται μέσα στα χωρικά ύδατα της Τουρκίας!
Βάση των ιστορικών θεωριών τις οποίες διδάσκονται στις ιστορικές ακαδημίες και στις στρατιωτικές σχολές της Τουρκίας, όλοι οι πολιτισμοί του Αιγαίου -μεταξύ αυτών και ο ελληνικός- ήταν τουρκικής προέλευσης!
Θεωρούν ως εκ τούτου Μινωίτες, Μυκηναίους, Ίωνες, Τρώες και Πελασγούς προτουρκικές φυλές που κατοικούσαν στο Αιγαίο και ότι οι Έλληνες δεν ήταν παρά ένα μικρό παρακλάδι του «μεγάλου τουρκικού λαού», του «μοναδικού που είχε τη δύναμη να δημιουργεί μεγάλα κράτη και πολιτισμούς».
Ακόμη πιο προχωρημένη είναι η εργασία του Σελαχατίν Σαλιζίκ, όπου περιλαμβάνονται αλλόκοτοι ισχυρισμοί όπως ότι ο ελληνικός πολιτισμός ήρθε από την Ασία και δεν είχε κανένα πρωτότυπο στοιχείο, ότι οι Τούρκοι ήρθαν στο Αιγαίο το 2480 π.Χ. και ότι ο Δημόκριτος, Ηρόδοτος, Ιπποκράτης, Πυθαγόρας και Όμηρος ήταν τουρκικής καταγωγής.
Η εργασία του εγκρίθηκε απʼ το τουρκικό υπουργείο Παιδείας και διδάσκεται στα τουρκικά σχολεία!"
Και απoρώ, υπάρχει Έλληνας που θα συμφωνήσει με την προθυμία του κ Τσίπρα στο να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας με τη Τουρκία;;; Εάν υπάρχει έστω κι ένας, πιστεύω μετά από αυτό να αλλάξει γνώμη!
Και για όσους διερωτώνται: "Και τι μπορούμε να κάνουμε εμείς γι αυτό;"
Απαντώ: Αρχικά, μπορούμε να γράψουμε κι εμείς ιστορία στις 17 Ιούνη και μετά βλέπουμε...
Kατερίνα Β.

Ενημερωτική δράση στα διόδια Ελευσίνας

Mε όλη μου την Ελληνικότατη καρδία σας συγχαίρω και σας λατρεύω ολόψυχα. Κλαίω για το φρικτό κατάντημα και το ξεπούλημα της Ελλάδας από τους προδότες του πασόκ και της νδ. Είμαι καθημερινά αγανακτισμένος με όλους τους αλλοδαπούς που βιάζουνε την χώρα μου. Μόνο εθνικόφρονες ΕΛΛΗΝΕΣ μπορούν να τους διαλοστείλουν μαζί με τις θρησκείες τους[στα δικά τους μέρη τους χριστιανούς τους εκτελούνε, εδώ απαιτούνε πιο πολλά και από εμάς].  Έχουν κάνει την Ελλάδα μια χαβούζα .  ΠΑΤΡΙΣ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ -ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και αρχαίο πνεύμα δικαιοσύνης και ισοπολιτείας έχουν καταστραφεί... η αναξιοκρατία και η μίζα θάβουν εμάς και τα παιδιά μας....
Ανέκαθεν ήταν στο αίμα μου υψηλά εθνικά πιστεύω για την ΕΛΛΑΔΑ, ποτέ δεν πίστεψα στις ψευτολογίες περί ''δημοκρατίας''. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ.
ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΩ .
Κωνσταντίνος Λ.

Ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής στο Ελλάδα TV

Πριν μερικά χρόνια είχαν συλληφθεί τα παιδιά του κ. Κουράκη, μαζί με αναρχικούς, με στυλιάρια, μολότοφ κλπ, στην οδό Καραολή  κ Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη (λίγο πριν το Υπουργείο Μακ/νία Θράκης). Άμεσα πήγε στο σημείο ο κ. Κουράκης και τα παιδιά του (μαζί με όλους τους αναρχικούς) αφέθηκαν ελεύθερα. Χωρίς καν να γίνει προσαγωγή. Με τα στυλιάρια και τα σακίδια με τις μολότοφ στο δρόμο.
Χθες προσήγαγαν την κόρη του κ. Μιχαλολιάκου αλλά και 2 βουλευτές της Χρυσής Αυγής, επειδή μερικά χιλιόμετρα παρακάτω κάποιοι χτύπησαν έναν Πακιστανό!
Καμαρώστε "δημοκρατία"...
Μίλτος, Θεσσαλονίκη

Τα ψηφοδέλτια της νίκης

Ψηφίζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ψηφίζω ΕΛΛΑΔΑ!
Ψηφίζω Χρυσή Αυγή γιατί δεν θέλω να πληρώνω φόρους μέχρι θανάτου για να τρώνε οι λαθρομετανάστες!
Ψηφίζω Χρυσή Αυγή γιατί θέλω δουλειά για τον Έλληνα εργάτη.
Ψηφίζω Χρυσή Αυγή γιατί τα κόμματα της αριστεράς είναι το ίδιο υπεύθυνα για την κρίση, την κατάντια και τις σπατάλες που μας φτάσανε ως εδώ.
Ψηφίζω Χρυσή Αυγή γιατί γνωρίζω ιστορία, βιολογία και δεν είμαι ψυχοπαθής ή αρχολίπαρος για να ψηφίσω τα κόμματα του αριστερού, δεξιού και κεντρώου κατεστημένου που τόσα χρόνια το μόνο που κάνουν είναι να εξυπηρετούν τα συμφέροντα της πολιτικής τάξης.
Ψηφίζω Χρυσή Αυγή γιατί δεν είμαι τρελός για να πιστεύω ότι όσο οι γείτονές μας γίνονται όλο και πιο ισχυροί και πιο προκλητικοί η λύση θα είναι να υπονομεύσουμε το στράτευμα και να ανοίξουμε τα πόδια.
Ψηφίζω Χρυσή Αυγή γιατί αγαπάω τον τόπο που γεννήθηκα και δεν μισώ την φυλή μου.
Ψηφίζω Χρυσή Αυγή γιατί είμαι ανθρωπιστής και δεν κρύβω τα 100.000.000+ νεκρούς του κομουνισμού κάτω από το χαλί!
Ψηφίζω Χρυσή Αυγή γιατί έχω μνήμη μεγαλύτερη από αυτή που έχει το χρυσόψαρο για να ξέρω ότι όλοι οι ΝΔ-ΠΑΣΟΚΟΙ είναι σεσημασμένοι κλέφτες.
Ψηφίζω Χρυσή Αυγή γιατί είναι Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ.
ΞΥΠΝΑΤΕ!!!
Αναγνώστης