Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2012 - 01:37

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

9.125 + Bonus
Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Π. και είμαι κάτοικος του Σώστη ενός χωριού της Ροδόπης, με "μεικτό" απο Χριστιανούς Έλληνες και Μουσουλμάνους και συνορεύει απο τέσσερα χωριά με καθαρά μουσουλμανικό πλυθησμό. Η αφορμή αυτής της επιστολής είναι η πρόσφατη "γιορτή" του ραμαζανίου, αυτών που προηγήθηκαν, αλλά και αυτών που καθημερινά συμβαίνουν.

Ο τίτλος του θέματος που επέλεξα είναι μια μαθηματική πράξη που προκύπτει από τις φορές που ο χότζας ψάλει την προσευχή κατά την διάρκεια του έτους (365), επί της συχνότητας την ημέρα(5), και των πλευρών από όπου ακούγεται η προσευχή (5). Δηλαδή, 365 x 5 x 5 = 9.125 όλο τον χρόνο και το χωριό μου δεν έχει ούτε Παπά. Το καμπαναριό χτυπά μόνο στις αλλαγές της ώρας και μια φορά για 2,5 ώρες τις Κυριακές, όταν και αυτές έρθει Ιερέας για να λειτουργήσει. Το τραγελαφικό της κατάστασης είναι ότι εκτός των "έκτακτων" περιστατικών (ανακοινώσεις για οτιδήποτε συμβαίνει), είναι ότι με 30€ (Bonus) είμαστε υποχρεωμένοι να ακούσουμε, για την απώλεια ενός ανθρώπου για παράδειγμα, όχι μόνο από το χωριό ή ένα διπλανό, αλλά μέχρι και από το εξωτερικό. (Σημ. Χωρίς καν να είναι κάτοικος του χωριού).

Η κατάσταση ξεπερνά κάθε όριο. Με τον διακαναλικό βομβαρδισμό με τουρκικά σήριαλ, με την έκρηξη του Φιλοτουρκισμού μέσα απο τα κοινωνικά δύκτια (Σύλλογος Νέων Τούρκων του Σώστη), και από τις σχεδόν καθημερινές εκδηλώσεις, «Καραβάνι της Αφθονίας», την εντολή να ανακαινισθούν τα παλιά Τζαμιά αλλά και να κατασκευασθούν καινούρια, ακόμη και σε ορεινά χωρια με μόλις ΕΝΑΝ κάτοικο!

Επέλεξα να μείνω στο χωρίο μου με την σύζυγό μου και τα δυο μικρά παιδιά μου. Η κόρη μου πηγαίνει στο Νηπιαγωγείο του χωριού με αντιστοιχία των παιδιών να είναι 21 μουσουλμανόπαιδα και 6 παιδιά Ελλήνων και κοντεύει να ξεχάσει τα Ελληνικά. Ακούει το πρωί τους "συμμαθητές" της και από το απόγευμα εως το βράδυ τα τουρκικά σίριαλ, με τις εικόνες από τους "Χάρτες" της Μητέρας Πατρίδας να περνούν στο υποσυνείδητο (ΑΝΤ1).

Τα ανδρείκελα της "πολιτικής" ζωής του τόπου, ανήμπορα να ξεφύγουν απο τον φαύλο κύκλο της ψηφοθηρίας, βουλιάζουν μέσα στα χαλιά του προξενείου.

Έως Πότε!

Σας ευχαριστώ πολύ,

Κων/νος Π.

Αίσχος: Με χρήματα του Ελληνικού Λαού χρηματοδοτούν πορνογραφήματα που υβρίζουν Ήρωες!

Αγαπητοί φίλοι της Χρυσής Αυγής

Συνεχίστε τον καλό αγώνα για τα δίκαια της πατρίδας μας. Μην τους αφήνετε να συντρίψουν άλλο την ελληνική κοινωνία. Να ξέρετε ότι καθημερινά ολοένα και περισσότερος κόσμος έρχεται μαζί σας. Κόσμος από όλες τις παρατάξεις και τα κόμματα. Ξέρετε γιατί; Γιατί ο κόσμος αρχίζει να καταλαβαίνει επιτέλους την αλήθεια. Αυτήν που μας κρύβανε επιμελώς τόσα χρόνια οι αριστεροδέξιοι κομμουνιστές και οι καπιταλιστές σοσιαληστές (σκόπιμα το γράφω με ήτα) της Μεταπολίτευσης, της τάχα Ενωμένης Ευρώπης! Σοσιαλδημοκρατία, φιλελευθερισμός, μαρξισμός, κυνοβουλευτισμός (σκόπιμα το γράφω με ύψιλον...), καπιταλισμός! Όλα
αυτά είναι ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ συστήματα ελέγχου του κοσμάκη! Συστήματα της Νέας Εποχής, της Νέας Τάξης Πραγμάτων! Δεν έχουν καμία σχέση ούτε με την Αρχαία Ελληνική Δημοκρατία μας, ούτε με την πεφωτισμένη δεσποτεία του ένδοξου Βυζαντινού μας πολιτισμού των 1200 χρόνων! Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Κολοκοτρώνη και του Μακρυγιάννη με το ψευτορωμέικο που φτιάξαμε...

Ολοι μαζί με την βοήθεια του Θεού για μια νέα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του ελληνικού πολιτισμού!

Κόντρα στις στοές, στα λόμπι, στις λέσχες, στις... αγορές και σε όλα τα αντίχριστα συστήματα!

Υ.Γ.: Εξαιρετικό το θέμα για τον Μαίανδρο! Πολλά συγχαρητήρια. Ας μας πουν πρώτα όλοι αυτοί οι...εκατομμυριούχοι κύριοι και οι κυρίες για την δάδα της ΝΔ (κατεξοχήν Μασονικό σύμβολο-δείτε το άγαλμα της Ελευθερίας στις ΗΠΑ και θα καταλάβετε...) και για τον ανατέλλοντα ήλιο του ΠΑΣΟΚ (σύμβολο της Νέας Εποχής του Υδροχόου που ανατέλλει) και μετά ας...φαντάζονται ό,τι θέλουν για τον Μαίανδρό μας!
Ζήτω η Ελλάς! Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

Κ. Λ.

Αναδιοργανώθηκε και συνεχίζει δυναμικά η Τ.Ο. Άνω Λιοσίων

Γεια σας, θα ήθελα απλά να σας συγχαρώ για το κοινωνικό έργο και τη δυναμική παρουσία σας στην βουλή προασπίζοντας τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών, ευχόμενος καλή συνέχεια και καλή δύναμη.

Δημήτρης Α.

Η  Τ.Ο.Σαρωνικού στην λιτανεία του Αγίου Φανουρίου Κορωπίου

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ο Σαμαράς μαζί με τον υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ πήγαν "αιφνιδιαστικά" στην Ομόνοια, για να διαπιστώσουν ότι "η εικόνα του Κέντρου είναι πολύ βελτιωμένη μετά τον Ξένιο Δία". Τυχαία βρέθηκαν και είκοσι κάμερες, για να απαθανατίσουν την "αιφνιδιαστική" επίσκεψη...

ΑΙΣΧΟΣ και για τους ψεύτες-πολιτικάντηδες και για τα ΜΜΕ της τσόντας και της αποβλάκωσης!

Αναστάσιος Θεοδωρόπουλος

Μεγάλη δράση χθες στην Νίκαια

Περί λαθρομεταναστών και δικαιωμάτων αυτών να έχουν άδειες για πάγκους μικροπωλητών στις λαϊκές. Σκέφτομαι και μού’ρχεται να κλάψω, όταν μετά τον Δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο κατάφερε ο πατέρας μου να αποκτήσει άδεια μονίμου μικροπωλητού στην αγορά Θεσσαλονίκης λόγω του ήταν παλιός πολεμιστής Μικράς Ασίας και τραυματίας πολέμου μετά 8 χρόνια στρατιώτης. Επειδή όμως δεν είχε λεφτά να αγοράσει
εμπόρευμά για τον πάγκο του, την νοίκιασε την άδεια σε άλλον και αυτός έκανε άλλη δουλειά. Οταν πέρασε ένας αστυνομικός και έλεγξε την άδεια στον άλλο μικροπωλητή, την κατάσχεσε ως παράνομη. Και έτσι ο πατέρας μου έμεινε χωρίς άδεια μέχρι τέλος της ζωής του. Και τώρα ολοι αυτοί οι εγκληματίες απαιτούν να ‘χουν άδειες...Πως κατήντησε αυτό το κράτος ε; Προσπαθώ να το ξεχάσω, έτσι είναι η Ελλάς. Τα παιδιά της τα ρίχνει στο βάραθρο και προσέχει τους ξένους.

Έλληνας

Πόσα «τελευταία πακέτα» άραγε υπάρχουν;

Πρόσφατα πληροφορηθηκα ότι ένας νεαρός Αλβανός (γεννηθείς στην Αλβανία από Αλβανούς γονείς δηλαδή όχι Ελληνικής καταγωγής κλπ) θα υπηρετήσει στρατιωτική θητεία στην Ελλάδα. Είναι δυνατόν; Συγγενής μου Έλληνας, Ελληνικής καταγωγής από την Ίμβρο δεν του επετράπη να υπηρετήσει όσο κι αν αυτός παρακαλούσε να υπηρετήσει την Πατρίδα. Ο Ελληνας ψυχή τε και σώματι δεν υπηρέτησε τελικά, και κάπου το καταλαβαίνω και δικαιολογώ το σκεπτικό. Ο Αλβανός όμως που ποτέ μα ποτέ δεν θα νιώσει Έλληνας, με ποιά ιδιότητα θα ντυθεί με στολή που θε φέρει το Εθνόσημο; Σε ποιά σημαία και ποιό θεό θα ορκισθεί κατά την τελετή ορκομωσίας; Άμα γίνει σκηνικό με τα "αδέρφια" μας τους Τούρκους, αυτοί οι καινούργιοι Εφιάλτες τι ρόλο θα παίξουν; Αμα πρέπει κάπως να υπηρετήσουν την χώρα που τους φιλοξενεί, μορφώνει, ταίζει, γιατρεύει κλπ ας υπηρετήσουν με κοινωνική θητεία, εκτός στρατεύματος. Ας καθαρίζουν δρόμους, ακτές, ας δενδροφυτεύουν, ας συμμετέχουν σε πυροσβέσεις κλπ. Είναι ανάγκη να μάθουν και τις λεπτομέρειες καλές ή κακές των Ε.Δ. της Ελλάδας;

Θα ήθελα πολύ να μάθω τι προβλέπεται, ή αν συμφωνείτε με τα λεγόμενά μου και μπορέσετε, να επισημάνετε τους κινδύνους από το βήμα της Βουλής. Ευχαριστώ για την δυνατότητα να επικοινωνήσω μαζί σας.

Με εκτίμηση

Χρήστος Σ.