Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012 - 01:49

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Χαρακτήρας των Νεοελλήνων

Αγαπητοί Συνέλληνες, όταν ο Ηράκλειτος έγραφε " Ήθος ανθρώπω δαίμων" αναφερόταν στο ρόλο της ψυχοσύνθεσης του ανθρώπου και πως η ψυχοσύνθεση του ανθρώπου (το ήθος) καθορίζει την τύχη του (δαίμων στα αρχαία ελληνικά σημαίνει θεός αλλά και τύχη, δηλαδή παρέμβαση του θεϊκού στοιχείου επί του ανθρώπου). Αφορμή των σκέψεων μου είναι ο τρόπος που μας αντιμετωπίζουν οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι μας θωρούν τρομερά αδύναμους, υποχωρητικούς, μαλθακούς (δηλαδή μαλ...ες ). Ακραίο; Μην εξετάσουμε την καθημερινή ειδησεογραφία που αποτυπώνει την εις βάρος καθημερινή επίθεση που δέχονται χιλιάδες συμπατριωτών μας, ας ρωτήσουμε τυχαίους αλλοδαπούς τι γνώμη έχουν για τους Έλληνες...Θα τρομάξουμε;

Εξετάζοντας την κακοδαιμονία των Ελλήνων και της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια (από το 1974 και μετά) συνειδητοποιώ ότι η ψυχοσύνθεση των Ελλήνων έχει υποστεί αλλοίωση και μετάλλαξη σε σχέση με το αρχαίο ελληνικό ήθος αλλά και το ήθος των Ελλήνων των προηγούμενων γενεών. Η μαλθακότητα (τυχαίο που η λέξη μαλ...ας έχει γίνει συνώνυμο του νεοέλληνα και συνεκδοχικά σημαίνει και καρπαζοεισπράκτορας;), η ανεκτικότητα που ταυτίζεται με τη δουλοπρέπεια, η ξενομανία, η απουσία του φιλότιμου, ο ατομικισμός, ο ωχαδελφισμός, είναι μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον τρόπο ζωής και κοσμοθέασης των σημερινών Ελλήνων. Κάποιος ψυχοπαθολόγος θα έλεγε ότι έχουμε υποστεί λοβοτομή, δηλαδή ότι έχει πειραχτεί ο εγκέφαλος μας. Πιστεύω ότι η χαμηλής ποιότητας παιδεία και ο στείρος λαϊκισμός των κομμάτων της μεταπολίτευσης είναι η ρίζα του κακού. Εκεί πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας και οι εθνικιστικές δυνάμεις οφείλουν να λειτουργήσουν όπως ο Κοσμάς ο αιτωλός, ο Αδαμάντιος Κοραής και ο Ρήγας Φεραίος ή Βελεστινλής. Εθνική αφύπνιση απαιτείται, εγρήγορση και κινητοποίηση των υγιών πνευματικών δυνάμεων που βρίσκονται σε ύπνωση σε πολλούς Έλληνες. Ήδη το εθνικιστικό κίνημα έχει σαλπίσει το εγερτήριο, εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων έχουν αφυπνιστεί και αναμένεται να συνεχιστεί η αφύπνιση, δεδομένου ότι υπάρχει πια ο πολιτικός φορέας που λειτουργεί συνεγερτικά.

Ελπίζω ΟΛΟΙ οι Έλληνες να συνειδητοποιήσουν ότι το ήθος της υποτέλειας είναι αυτό που μας οδηγεί  με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή και σύμμαχος στον νέο αγώνα αυτό κατά της κακοήθειας υπάρχει: το εθνικιστικό κίνημα. Όποιοι δεν το καταλαβαίνουν είναι άξιοι της μοίρας τους (μόνο που όλο πληττόμαστε εξαιτίας της αβελτηρίας και του εθνομηδενισμού κάποιων ελληνόφωνων...).

Κ. Π.

63 χρόνια μετά: Ιδού η αλήθεια για τον συμμοριτοπόλεμο!

Δηλώσεις Δένδια συνέχεια...‏

Έκπληκτη διάβασα δηλώσεις του κ. Δένδια, πως θα συντρίψει όποιον ακουμπήσει λαθρομετανάστη! Φυσικά εννοεί όποιον ΕΛΛΗΝΑ! ΠΟΥΘΕΝΑ στον κόσμο δεν έχει προηγούμενο! Τελικά η Ελλάδα έχει μπει στην τελική ευθεία της παράδοσης στους τριτοκοσμικούς λαθρομετανάστες και εδώ τους φυλάσσουν υποδοχή κατακτητή! Εντεταλμένος επί της υποδοχής ο Δένδιας!

Αδέλφια μου Έλληνες, η πτώχευση είναι φτιαχτή για να χάσουμε την πατρίδα μας! Κάθε ημέρα εισβάλλουν 500 ετοιμοπόλεμοι απολίτιστοι μουσουλμάνοι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και ο Δένδιας τους περιμένει για να τους προσφέρει γην και ύδωρ! Κάθε ημέρα μας παραδίδουν μεχρι την τελική μας υποταγή! Μη σας κοροϊδεύουν, δεν έρχονται για να πάνε αλλού, δεν τους δέχονται! Έρχονται με απαιτήσεις για να μείνουν και να οργανωθούν με τζαμιά, σχολεία, και στη συνέχεια με βουλευτές και κυβερνητικά αξιώματα! Γιατί εμείς ο λαός τα παρακολουθούμε σα να συμβαίνουν κάπου αλλού, με απάθεια; Και μάλιστα υπάρχουν πολλοί που τα επικροτούν και εν ονόματι δήθεν του αντιρατσισμού και της ανθρωπιάς παραδίδουν αμαχητί την πατρίδα τους στους κατακτητές, που έχουν δείξει ήδη το ποιόν και τις προθέσεις τους !

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

Υποστηρίκτρια

«Κακόμοιρος οικονομικός μετανάστης» εξέδιδε 26χρονη ομοεθνή του

Θέλω να εκφράσω τα γνήσια συγχαρητήριά μου για τον κύριο Κασιδιάρη για το τρόπο που μιλάει στην Βουλή. Κάθε λέξη που λέει έχει και το κατάλληλο νόημα. Κατατροπώνει τους υποκριτές υπουργούς που μιλάνε με ψεύτικα επιχειρήματα και ανύπαρκτες νομοθεσίες. Παρακολουθώ τις κινήσεις της Χρυσής Αυγής κάθε μέρα εδώ στον Καναδά.

Δημήτριος Κ.

Τιμή σε Εκείνους που έδωσαν Ελληνικό χρώμα στην Αιωνιότητα

Ταλαντευόμουν για αρκετό καιρό μέχρι να στείλω αυτό το μήνυμα, μέχρι σήμερα το πρωί που είδα τον λόγο της κα. Ζαρούλια για τις εμπρηστικές επιθέσεις, καθώς ξημερώματα Σαββάτου άλλη μια πυρκαγιά μαίνεται στην Αττική. Το μόνο που θέλω να πω είναι ένα ευχαριστώ, που υπάρχουν κάποιοι που ενδιαφέρονται για την Ελλάδα και τα παιδιά της!

Με εκτίμηση

Ζωή Χ.

Η Χρυσή Αυγή τιμά τη νίκη στο Γράμμο

Εκφραζω τα συγχαρητήριά μου στον Ηλία Κασιδιάρη. Ποτέ στη ζωή μου δεν άκουσα τόσο αληθινό πολιτικό λόγο στη Βουλή των Ελλήνων, όπως ακούστηκε κατά τον πρόσφατο κοινοβουλευτικό έλεγχο. Εύχομαι να είναι πάντα καλά ο νέος αυτός άνθρωπος, να έχει πάντα υγεία, ώστε μέσω αυτού να μεταφέρεται μέσα στη Βουλή η γνωμη χιλιάδων Ελλήνων που υποστηρίζουν τις αλήθειες αυτές τις οποίες εκθέτει με σωστότατο Ελληνικό Λόγο ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Ευχαριστώ πολύ.

Κωνσταντίνος

Τελετή Μνήμης Θερμοπυλών 2012

Ατιμωρησία των «Ρομά»σε ολο της το μεγαλείο

Χαιρετίζω το μοναδικό ΕΛΛΗΝΙΚΟ και εθνικιστικό κίνημα. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους βουλευτές και τα παλικάρια της Χρυσής Αυγής για όλη την προσπάθεια να καθαρίσουν την Ελλάδα μας από όλα αυτά τα κοινωνικά παράσιτα που μέρα με τη μέρα θέλουν να μας αφανίσουν από το χάρτη. Η κυβέρνηση βάλθηκε να μας εντυπωσιάσει με την 'κράτηση'  λαθρομεταναστών εντός κατοικημένων περιοχών χωρίς βέβαια να επιστρέψει στην πατρίδα του ούτε ένας. Αναμφίβολα οι λαθρομετανάστες δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα αυτού του κρατους. Μεγάλη πληγή είναι και οι Ρομά που εδώ και αρκετά χρόνια απολαμβάνουν ασυλία από το Νόμο. Σαν κάτοικος της Αγίας Τριάδας του Δήμου Καλαμάτας κυριολεκτικά αγανακτώ μέρα με τη μέρα πληρώνοντας χαράτσια και έκτακτες εισφορές όταν αυτά τα ανθρωποειδή έχουν καταπατήσει περιουσιές ιδιωτών και δημοτικές, κλέβοντας ρευμα νερό και προκαλώντας τους νόμιμους ιδιοκτήτες με την ηχορύπανση και τη ρύπανση του περιβάλλοντος.

Το φαινόμενο αυτό δεν είναι καινούριο αλλά η όλη κατάσταση υπάρχει από 15ετίας χωρίς το κράτος να έχει πράξει το παραμικρό. Πού είναι λοιπόν η προστασία του πολίτη για την οποία οδύρεται ο κάθε φιλόδοξος υποψήφιος πρωθυπουργός; Που είναι οι ψεύτικες προεκλογικές υποσχέσεις; Ας κοιτάξει λοιπόν η κυβέρνηση να προχωρήσει σε έργα και να αφήσει τις κινήσεις εντυπωσιασμού, οι οποίες θα έχουν ξεχαστεί εν ευθέτω χρόνω και να σταματησει μαζί με τα κανάλια του αίσχους να λασπολογούν το μοναδικό ελληνικό και πατριωτικό κίνημα που ευαισθητοποείται με τα καθημερινά προβλήματα του ελληνικου και μόνο λαού.

Όποιος εκτιμά τόσο πολύ τους 'ευπαθείς' ας τους πάρει σπίτι του. Η κατάσταση αυτή πρέπει να σταματήσει το συντομότερο δυνατό αλλιώς θα ξεφύγει απ’ τον έλεγχο των κατοίκων, που εδώ και χρόνια κάνουν υπομονή, και θα πάρουν το Νόμο στα χέρια τους. Μέρα με τη μέρα ελπίζουμε για λύση στο προβλημά μας. Πολλά συγχαρητήρια και πάλι και καλή δύναμη.

ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

Η Τ.Ο. Αλμυρού επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά του Δήμου‏

Άσημοι καραγκιόζηδες που δεν τους ήξερε η μάνα τους πριν την έλευση της ιδιωτικής τηλεόρασης, άφωνες τραγουδίστριες που αναρριχήθηκαν μέσα απο τις κρεβατοκάμαρες διάσημων του lifestyle, ντοπαρισμένοι αθλητές και αθλήτριες που κανονικά θα έπρεπε να τους αφαιρεθούν τα μετάλλια και να πέσουν στη χλεύη όλων, αγράμματοι ποδοσφαιριστές όπου γύρω στα 30 τους έχουν χρήματα να φάνε και τα τρισέγγονά τους κατακλύζουν την Μύκονο και άλλα θέρετρα της Ελλάδας στην υγεία των κορόιδων συνταξιούχων και ανέργων διπλωματούχων κλπ...

Τι να πω...Λυπάμαι για αυτό το κατάντημα και την ανοχή που πιστεύω ότι φτάνει στο τέλος της πια! Ελπίζω η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να δυναμώσει, να μεγαλώσει και να βοηθήσει αυτόν τον βασανισμένο απο την ΠΑΣΟΚΟΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαό!

Θ. Μ.