Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019 - 00:28

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Ξεμένουν από ψηφοφόρους και κατασκευάζουν νέους, συμβατούς με τα ανθελληνικά σχέδιά τους. Ελληνοποιούν ακόμα και τις πέτρες, προκειμένου να μαζέψουν ψηφαλάκια, οι μπολσεβίκοι προδότες. Πρόδωσαν την Μακεδονία, ο κόσμος οργισμένος τους έχει γυρίσει την πλάτη και προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατηθούν στις καρέκλες τους. Ούτε η χούντα δεν τα έκανε αυτά. Φέρονται λες και η Ελλάδα είναι το χωράφι του πατέρα τους. Δεν θα τους περάσει όμως. Εθνική Αντίσταση σε όλα τα μέτωπα με την Χρυσή Αυγή! Στις επόμενες εκλογές να τους μαυρίσουμε για να δούμε μια άσπρη μέρα!

Μιχάλης Ι.

«Χρυσή Αυγή, η μοναδική ελπίδα για ελευθερία, αποκατάσταση της εθνικής τιμής και της αξιοπρέπειας» Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Σαρώνει η Χρυσή Αυγή στο κέντρο των Αθηνών, πάνω από το 20%. Λίγο είναι το 20% και όποιος ζει στις περιοχές αυτές ξέρει πολύ καλά τι εννοώ. Αλλοδαποί αφοδεύουν όπου βρουν και όπου σταθούν, σπάνε οχήματα παρκαρισμένα μπας και βρουν 10 ευρώ, δεν σέβονται τις ώρες κοινής ησυχίας, πορνεία, ναρκωτικά, ληστείες. Η αστυνομία απούσα και ευνουχισμένη. Οι δικαστές "ελαστικοί" λόγω συμφόρησης των σωφρονιστικών καταστημάτων κράτησης και οι Έλληνες πολίτες που τους πληρώνουν όλους αυτούς σε απόγνωση! Η Χρυσή Αυγή πολύ σύντομα θα γίνει κόμμα εξουσίας, όχι γιατί κάνει κάτι μαγικό αλλά γιατί όλοι οι υπόλοιποι δεν κάνουν τίποτα. Η ασυδοσία και η ανομία πρέπει να σταματήσει και η Χρυσή Αυγή μπορεί να το σταματήσει.

Νίκη Δ.

Θερμή υποδοχή της Χρυσής Αυγής στις γειτονιές του Πειραιά - Φωτορεπορτάζ

Η Ελλάδα δυστυχώς έχει γίνει ένα κέντρο διερχομένων. Από το 2007 μέχρι το 2017 η ΕΛ.ΑΣ. έχει συλλάβει πάνω από 2.000.000 λαθρομετανάστες. Αρρώστιες που είχαν εκλείψει όπως η φυματίωση και η ιλαρά εμφανίστηκαν ξανά. Η χώρα μας μετατρέπεται σε τριτοκοσμική και με την οικονομική κρίση να λειτουργεί σαν χύτρα ταχύτητας. Με τον ρυθμό αυτό σε 20 χρόνια δεν θα υπάρχει Ελλάδα, οι πλειοψηφία θα είναι αλλοδαποί οι οποίοι θα έχουν "βαπτιστεί" Έλληνες. Η Ελλάδα εξαφανίζεται, βιολογικά, πολιτιστικά, οικονομικά. Μόνη λύση η Χρυσή Αυγή. Η μοναδική λύση.

Χ. Π.

Ο Σύριζα χαρίζει την ιθαγένεια αδιακρίτως σε όλους τους αλλοδαπούς λαθρομετανάστες