Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 - 01:14

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Θερμά συγχαρητήρια για την παρουσία σας, στην Θεσσαλονίκη στην διαμαρτυρία ενάντια στην νεοταξίτικη και βλάσφημη παράσταση (λέμε τώρα) που βεβηλώνει την Ορθόδοξη Πίστη μας. Θερμά συγχαρητήρια για την μήνυση που καταθέσαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και την απαίτηση να συλληφθούν οι βλάσφημοι στα πλαίσια του αυτοφώρου. Μπράβο και σε όλους τους διαδηλωτές που τόσες μέρες διαμαρτύρονταν παρά τις προκλήσεις των ΜΜΕ, των παρακρατικών αναρχικών και των αστυνομικών που έστειλε η ανθελληνική κυβέρνηση του Σύριζα για να τους απωθήσει ώστε να συνεχιστούν οι βλασφημίες που κάποιοι αχαρακτήριστοι τις θεωρούν… τέχνη!

Δημήτρης Ωραιόκαστρο

Δυναμική παρουσία της Χρυσής Αυγής στην Θεσσαλονίκη ενάντια στην βλάσφημη παράσταση - 4 ΒΙΝΤΕΟ

Αναδρομικά θα πάρουν από το 2009 οι συνταξιούχοι πρώην βουλευτές. Έχει χαθεί το μέτρο. Ο κόσμος πεινάει, του κατάσχουν την περιουσία, αυτοκτονούν οικογενειάρχες και οι βουλευτές θα πάρουν αναδρομικά. Το μόνο που κάνουν είναι να κλαίγονται που ο κόσμος τους βρίζει και ψηφίζει Χρυσή Αυγή. Αλήτες και προδότες όλοι τους και το αποδεικνύουν μέρα με την μέρα. Ψηφίσαν την κατασκευή τζαμιού στην καρδιά της Αθήνας, το σύμφωνο συμβίωσης, την αλλαγή φύλου, πολεμούν την ελληνική παράδοση, την ορθόδοξη πίστη και την ιστορία μας. Δεν θα τους περάσει όμως, όσο κι αν προσπαθήσουν. Η ψήφος μας θα τους στείλει στο πολιτικό περιθώριο.

Γιώργος Κ.

Δεν είναι αστείο: Το Πακιστάν κατασκευάζει φράχτη στα σύνορα για να εμποδίσει λαθρομετανάστες από το Αφγανιστάν!

Αποτελεί πρόκληση το νέο νομοσχέδιο του πρώην πασόκου και νυν συριζαίου κου Χρήστου Σπίρτζη. Είναι αυτός που έχει σε περίοπτη θέση το πορτραίτο του Τσε Γκεβάρα και του σφαγέα Βελουχιώτη μέσα στο Υπουργικό γραφείο του. Συνδέει τα πρόστιμα του νέου ΚΟΚ με το εισόδημα των Ελλήνων. Ένα καθαρά ταξικό, αριστερό νομοσχέδιο. Δεν προβλέπει τίποτα ο νέος ΚΟΚ των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για τα παράνομα τρίκυκλα των Πακιστανών λαθρομεταναστών που κυκλοφορούν, χωρίς άδεια, δίχως πινακίδες, χωρίς ΚΤΕΟ και το κυριότερο χωρίς να έχουν άδεια οδήγησης οι οδηγοί τους και χωρίς να έχουν νόμιμα έγγραφα παραμονής τους στην Ελλάδα.

Εκεί το ανθελληνικό κράτος του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει όλη την ανοχή του σε λαθρομετανάστες που η δραστηριότητα τους είναι η κλοπή ανακυκλώσιμων υλικών από τους κάδους των Δήμων. Στους Έλληνες το άθλιο, άδικο κράτος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εξαντλεί όλη την αυστηρότητα του. Για να έχουμε ένα κράτος Δικαίου και όχι ένα κράτος διακρίσεων υπέρ των λαθρομεταναστών, βασική προϋπόθεση είναι η νίκη της Χρυσής Αυγής.

Με Τιμή Μαρίνα Π.
Θησείο, Αθηνά.

Να ζεις Ελληνικά