Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018 - 00:38

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Σίγουρα στην πρωτεύουσα της χώρας τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα για τους εργαζόμενους, και απορώ πως είναι δυνατόν να συνεχίζουμε να λειτουργούμε ως πρόβατα και να ανεχόμαστε τον καθημερινό μας κοινωνικό αφανισμό. Μου είναι αδιανόητο πως κάποιος δεν διεκδικεί αυτά που του ανήκουν και αναφέρομαι φυσικά στο πολύπαθο κομμάτι της εργασίας στην Ελλάδα. Δεν είναι δυνατόν να πλουτίζουν συγκεκριμένα άτομα εις βάρος όλων εμάς, δεν είναι δυνατόν να μας πληρώνουν με έναντι τα ελάχιστα χρήματα που έχουμε συμφωνήσει. Και άντε εγώ δεν έχω παιδιά, ο άλλος με οικογένεια από πίσω πως ζει με έναντι 100 ευρώ τον μήνα; Γιατί δεν αντιδρά; Κοιμάται; το παιδί του δεν το σκέφτεται; Ή νομίζει ότι στο εργασιακό μεσαιωνικό καθεστώς που ζούμε και έχουν δημιουργήσει αριστεροί και δεξιοί θα βελτιωθεί κάτι; Αίσχος, ξυπνήστε όσο είναι νωρίς είστε σκλάβοι τους.

Κώστας Χ.

Ονειρεύονται «δικαστήρια του βουνού» για την Χρυσή Αυγή: Τους πειράζουν ακόμα και οι μάρτυρες υπερασπίσεως!

Το ακούσαμε και αυτό στην Θεσσαλονίκη, να καλούν τα τσιράκια του Τσίπρα να καθαρίσει η πόλη από τα σκουπίδια και ενώ στην αρχή πίστεψα ότι εννοούσαν τα πολιτικά σκουπίδια του Σύριζα, των Ανελ, της ΝΔ κατάλαβα ότι εννοούσαν εμάς τους πολίτες της Μακεδονίας που διαμαρτυρόμαστε για την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών. Λοιπόν, δεν σας τα είπανε καλά, σκουπίδια στην Ελλάδα είστε εσείς, αρκετά σας ανεχτήκαμε αρκετά παίξατε με το δημοκρατικό μας συναίσθημα, και αν δεν μας γουστάρετε μην στενοχωριέστε παιδιά έχει πολλά χοτ σποτ να σας στείλουμε παρέα με τους φιλούς σας που τόσο γουστάρετε...

Ελπίδα, Νεάπολη

Και “ΗΠΑνθρωποι” και κομμουνιστές! Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Ρε Κοτζιά πραγματικά τι πίνεις και δεν μας δίνεις; Είναι δυνατόν να μας λες για την απέλαση των δύο Ρώσων πως "για όποιον παραβιάζει τις αρχές της κυριαρχίας και του σεβασμού απέναντί μας θα λαμβάνονται τα αντίστοιχα μέτρα" και να μην έχεις τον εαυτό σου και την κομπανία σας που θέλετε να λέγεστε κυβέρνηση ως πρώτους στην λίστα για απέλαση; Είστε οι πρώτοι που δεν σέβεστε την εθνική μας κυριαρχία, και είστε οι πρώτοι που πρέπει να αυτοεπαλαθείτε, δεν έχετε θέση στην Ελλάδα και θα το καταλάβετε πάρτε ένα αεροπλάνο και φύγετε όσο είναι καιρός.

Στέφανος

Ο Κοτζιάς και η «διπλωματία της κότας»