Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2012 - 01:14

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Καλησπέρα σας

Ονομάζομαι Χρήστος, κάτοικος Άνω Λιοσίων Αττικής, 17 χρονών με δικαίωμα ψήφου. Θα ήθελα να εκφράσω τη στήριξη μου υπέρ της Χρυσής Αυγής και τον θαυμασμό μου που για πρώτη φορά βλέπω ένα κόμμα ό,τι έχει πει προεκλογικά να το πράττει. Συγχαρητήρια για αυτό που έχετε σπάσει, μία αληθής παρθενογένεση στη βουλή.

Ασχολήθηκα κι εγώ με τα πολιτικά όπως αρκετοί νέοι στην ηλικία μου. Πολλοί θεωρούν λάθος πως εμείς οι νέοι ψηφίσαμε χρυσή αυγή και ότι το κάναμε από αντίδραση, επίσης πολλοί λάθος θεωρούν ότι σε εμάς τους νέους αρέσει η «βαβούρα», γι’ αυτό θεώρησαν ότι στραφήκαμε προς τα εκεί. Μεγάλο λάθος. Ρατσιστές μας λένε γιατί; Επειδή έχουν έρθει όλοι οι ξένοι στη χώρα μας και μας κλέβουν, μας χτυπάνε μέσα στο ίδια μας τα πάτρια εδάφη; Ας μας λένε ρατσιστές λοιπόν, ας κρατήσουνε αυτή την κριτική. Ακούμε καθημερινώς κλοπές, ληστείες απο αλλοδαπούς. Έχουν έρθει ξένοι και έχουν ανοίξει μαγαζιά και πλουτίζουν πάνω στην πλάτη της Ελλάδας μας και τα λεφτά τα στέλνουν έξω και πλουτίζουν οι υπόλοιπες χώρες. Η Ελλάδα για τους Έλληνες!

Τα λεφτά που φάγανε οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί να τα επιστρέψουν από τις τσέπες τους, διότι στο 100% της βουλής ο ένας κάλυπτε τον άλλον, τις προηγούμενες 4ετίες για να μην πάνε όλοι φυλακή και τώρα τι; Επειδή μπήκαμε κι εμείς στη βουλή η Χρυσή Αυγή (και το «εμείς» το χρησιμοποιώ διότι σας θεωρώ δικούς μου και είμαι κι εγώ ένας από τους χιλιάδες ψηφοφόρους που στήριξαν τη Χρυσή Αυγή) δεν μας θέλουν τα υπόλοιπα κόμματα επειδή φοβούνται ότι (επιτέλους) θα βγουν τα άπλυτά τους στη φόρα; Αυτοί όλοι ανεβήκανε για να φάνε τα χρήματα του Έλληνα και όχι για να βοηθήσουν τον Έλληνα.

Είναι σωστό που το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε απο τη βουλή την ώρα που μιλούσε ο Κύριος Μιχαλολιάκος; Θα πρέπει από μόνοι τους να σκεφτούν τι κάνανε.

Να είστε καλά.

Με εκτίμηση,

Χρήστος

 Τιμώντας τη συμμετοχή

 Καλημέρα Συν-Αγωνιστές,

Η επικοινωνία πλέον μαζί σας είναι καθημερινή και η ανταλλαγή απόψεων μας δυναμώνει ακόμα περισσότερο. Μιας και ακόμα η μέρα είναι ήρεμη και δεν υπάρχει κάποια είδηση, θα ήθελα να αναφερθώ σε κάτι που μας βασανίζει όλους εμάς τους Εθνικιστές. Στις χαμένες, μα ΠΟΤΕ ΞΕΧΑΣΜΕΝΕΣ πατρίδες.

Προ ημερών λοιπόν, ένας εκ των κυβερνητικών της Τουρκίας παραδέχτηκε σε τοπική εφημερίδα πώς αυτά που έκαναν στους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης το 1955 είναι Ντροπή! Χαρακτηριστικά είπε: «Όταν συστάθηκε το τουρκικό κράτος, στην Κωνσταντινούπολη ζούσαν πάνω από 100 χιλιάδες Έλληνες. Τώρα όμως αριθμούν 1.500. Θα έφευγαν, εάν ζούσαν άνετα;» (έχω κρατήσει τη Πηγή, σε περίπτωση που μου ζητηθεί). Αμφιβάλλω, αν αυτό το γνωρίζουν οι δικοί μας βουλευτές πλην φυσικά της Χρυσής Αυγής. Κανένας από αυτούς δεν ενδιαφέρεται, δεν αναφέρει και δεν μάχεται για τις Πατρίδες που μας έκλεψαν και μας εκδίωξαν. Δεν έχουν κανένα σεβασμό στο Μεγάλο Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και τους προκατόχους του. Καμιά συγκίνηση δεν τους προκαλεί η Αγια Σοφιά μπροστά στη διαρκή αναζήτηση δημοφιλίας και κέρδους...

Τα ίδια και για τη Κύπρο. Εγκλήματα πολλά απο τη δεκαετία του 50 και μετά. Εγκλήματα που συνεχίζονται μέχρι και σήμερα. Και κανένας δε μιλάει και κανένας δεν μάχεται πέραν της Χρυσής Αυγής και αυτών που τη στήριξαν. Είναι αλήθεια πως τα καθημερινά προβλήματα του καθένα μας δεν μας αφήνουν να σηκώσουμε κεφάλι, αλλά πιστέψτε με, μόνο η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ θα μας βγάλει από τον βούρκο.

Ζήτω το Έθνος, Ζήτω η Χρυσή Αυγή, Ζήτω η Νίκη!

Σας ευχαριστώ,

Α. Κ.

Υ.Γ.: ''Μικρή πατρίδα δίκοπη

Γωνιά κουρελιασμένη

Ποιός άντρας θά' ρθει να μου πει

Πως είσαι μοιρασμένη

Ποιός άντρας και ποιό στόμα...

Πες και κάτι για την Κύπρο

Κύριε υπουργέ

Πες για το μεγάλο λύκο

Που μας έφαγε...''

(Στίχοι: Πόλυς Κυριάκου)

Δουλειά στους Έλληνες: Στη ΒΙ.ΠΕ. Σχηματαρίου

Πλέον σε αυτήν την κατάσταση που έχουμε φτάσει μόνο η αρτιότητα του λόγου μας λείπει. Έχουμε κουραστεί από λόγια πολιτικών που επαναλαμβάνουν τα ίδια και τα ίδια. Περιπλανώνται γύρω από τα θέματα που μας προβληματίζουν μη δίνοντας κάποια λύση. Θέλουμε κάτι αληθινό...κάτι το οποίο να μας αντιπροσωπεύει, κάποιον που να μιλάει ξεκάθαρα την γλώσσα των Ελλήνων και όχι στη γλώσσα του μνημονίου. Αυτό όπως φάνηκε φάνηκε το κατέχουν άριστα οι βουλευτές της Χρυσή Αυγής.

Και δεν είναι αυτός ο μοναδικός λόγος που έχουν τη γνώμη αυτή οι υπόλοιποι πολιτικοί για τους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Ο λόγος ειναι ο εξής: ΌΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ, ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ, ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ. Αυτό λοιπόν είναι η Χρυσή Αυγή, ένα κόμμα καθαρό, με ιδέες και όραμα για μία Ελλάδα για Έλληνες, χώρα με Ιστορία - γιατί χώρα χωρίς Ιστορία είναι ένα τίποτα...

Μπράβο στα παδιά της Χρυσής Αυγής.

Με εκτίμηση,

Θ. Τ.

Κατάμεστα ξανά τα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιά‏

Είμαι Εθνικιστής. Αγαπάω την Πατρίδα μου. Αγαπάω την Ελλάδα. Είμαι ένας από το μισό εκατομμύριο Πραγματικών Ελλήνων που σας ψήφισαν και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις.

Στο Αγρίνιο οι γνωστοί κουκουλοφόροι προσπάθησαν να τα βάλουν με τους ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ. Δεν υπάρχουν πιο δειλοί ανά την Ιστορία από αυτούς, μια ζωή έμαθαν να κρύβονται πίσω από τα κράνη τους, μια ζώη ως γυναικούλες να πουλάνε την Πατρίδα μου.

Φτάνει πια! Είμαστε πολλοί και κάθε μέρα γινόμαστε περισσότεροι. Εύχομαι ποτέ να μην  με προδώσετε και με οδηγό την πίστη στην πατρίδα, στη θρησκεία μας, τις αρχές του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, όλοι μαζί να καταφέρουμε να  προχωρήσουμε στην Αναγέννησή του.

Με τις καλύτερες ευχές μου για έναν αγώνα μέχρι την ΝΙΚΗ.

ΓΙΩ. ΦΩ. ΚΩ.

Τρικυμία εν κρανίω Αδώνιδος Γεωργιάδη

Ονομάζομαι Στεφανία, είμαι 25 χρονών και κατ'αρχήν θα ήθελα να σας δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια από καρδιάς σε όλους σας για την εκλογή σας (επιτέλους!) και για τον δύσκολο αγώνα που κάνετε για την ΕΛΛΑΣ! Στηρίζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και μάλιστα δέχομαι και αρκετά επικριτικά σχόλια γι'αυτό, λέγοντάς με αμόρφωτη, αγράμματη, οτι δεν ντέπομαι κ.α.. ΝΑ ΝΤΡΑΠΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ; Είδαμε και τους ''μορφωμένους'' που ψήφιζαν όλα αυτά τα χρόνια όλους αυτούς τους ''πολιτικό-νταβατζήδες'' και το χειρότερο που συνεχίζουν και τους ξαναψηφίζουν και μετά την κατάσταση που μας έχουν φέρει. Ένα λύκειο τελείωσα και μπορεί να μην έχω σπουδάσει, αλλά γνωρίζω πολύ καλά τι μου γίνεται και το τι πραματικά συμβαίνει με την κατάσταση της χώρας.

Σίγουρα ένας λόγος είναι οτι συμφωνώ απόλυτα στην ιδεολογία και τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Επίσης για το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες (τους ''κακόμοιρους οικονομικούς μετανάστες''), όπου ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ικανή να λύσει το πρόβλημα αυτό και να ξεβρωμίσει ο τόπος και γενικότερα να σώσει την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

Όχι μόνο φοβάμαι να κυκλοφορήσω, έχω δεχτεί ενόχληση με χυδαίες εκφράσεις (κάτι που με εξοργίζει και με μειώνει και ως γυναίκα). Ο πατέρας μου είχε πέσει θύμα πριν από πέντε χρόνια σε εργοστάσιο στην Αττική, όπου αυτή τη στιγμή ζει στην κυριολεξία από θαύμα. 'Οπως ήταν αναμενόμενο για τα ΜΜΕ, έμεινε στην αφάνεια και αυτό όπως και άλλα πολλά περιστατικά. Α!  Ίσως αν ήταν νεκρός να το ανέφεραν...

Ένας λόγος παραπάνω είναι ο πόλεμος που δεχόταν και δέχεται η Χρυσή Αυγή από τους πάντες και από παντού. Δεν πειράζει όμως, απ'ότι φάνηκε τελικά αυτό βοήθησε να ανέβει. Τελικά αποδεικνύεται οτι η δυσφήμηση είναι η καλύτερη διαφήμιση.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κάνει πράξη αποδεδειγμένα αυτά που λέει, αντιθέτως από αυτά που έλεγαν οι άλλοι προεκλογικά. Εύχομαι καλή δύναμη στο έργο σας! Είμαστε ΜΑΖΙ ΣΑΣ!

Με εκτίμηση,

Στεφανία Λ.

Άλλο τα θύματα της βομβιστικής επίθεσης και άλλο τα θύματα των αμερικανικών βομβαρδισμών;

 

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το να είσαι Έλληνας είναι ντροπή. Για ‘μένα, όπως και για όλους τους πραγματικά Έλληνες, δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή!

Χαίρομαι που οι γονείς με μεγάλωσαν μαθαίνοντας μου να αγαπώ την Πατρίδα. Ακούω διαρκώς από τους συνομήλικούς μου "Μην ασχολείσαι, μη γίνεις εθνικίστρια, δεν είναι σωστό - λες και το να είσαι εθνικιστής είναι κακό - μην δίνεις σημασία στους φασίστες και μην πάρεις τον κακό δρόμο." Θλίβομαι που τα ακούω αυτά και αναρωτιέμαι γιατί δέχονται οι Έλληνες τέτοια πλύση εγκεφάλου. Με παρηγορεί όμως το γεγονός πως ολοένα και περισσότεροι Έλληνες έχουν καταλάβει τι γίνεται, αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα των εκλογών με τον θρίαμβο της Χρυσής Αυγής.

Ο ελληνικός λαός βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση, όχι μόνο οικονομικά (που για μένα είναι το λιγότερο), αλλά ηθικά. Όλα τα ξένα κοράκια έχουν βαλθεί να κατασπαράξουν την Πατρίδα μας και δυστυχώς οι ηγέτες προδότες που μας κυβερνούν γίνονται συνεργοί σ'αυτό το έγκλημα.

Κάποτε η Ελλάδα ήταν το κέντρο του πολιτισμού και έχει δώσει τα φώτα της σ'όλο τον κόσμο. Ο φυσικός πλούτος που έχουμε σε συνδυασμό με τη γνώση και τη σπουδαία και ένδοξη Ιστορία γίνονται ο στόχος των νεοταξιτών και των βαρβάρων. Στις μέρες μας, όλη αυτή η λαμπρή εικόνα της Ελλάδας χάνεται και οδηγούμαστε στην αλλοίωση της εθνικής μας ταυτότητας, στη καταστροφή της παιδείας και στην πώληση της εθνικής μας κυριαρχίας.

Άκουσα τις ομιλίες των βουλευτών της Χ.Α. στη βουλή και εντυπωσιάστηκα! Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε η ομιλία του Τομεάρχη Εθνικής Παιδείας, Θρησκευμάτων και Ελληνικού Πολιτισμού, κ. Παναγιώτη Ηλιόπουλου για το μείζον θέμα της Παιδείας!

Είμαι περήφανη που βλέπω πως υπάρχουν ακόμα πραγματικοί Έλληνες! Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου που φροντίζετε το μέλλον μου και για το μέλλον όλων των Ελλήνων!

Καλή δύναμη! Η Ελλάς ποτέ δεν πεθαίνει!

Μαρία