Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 - 00:34

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Oι Έλληνες σήμερα έστειλαν μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Από νωρίς το πρωί κατέκλεισαν το Σύνταγμα, γιατί δεν ήθελαν η ανθελληνική χούντα της αριστεράς να τους αποκλείσει. Είναι καιρός να τα μαζέψετε προδότες και να μας αδειάσετε την γωνιά, εδώ είναι Ελλάδα και όχι το τσιφλίκι σας! Ο καθένας από εμάς έχει ένα παππού που πολέμησε για αυτήν την Πατρίδα, για να είναι ελεύθερη. Η βρώμικη πολιτική σας τελείωσε ή είσαι Έλληνας ή προδότης. Μακεδονία μια και ΜΟΝΟ Ελληνική.

Κ. Κόρινθος

Δύο δημοσκοπήσεις βεβαιώνουν: Ο Λαός απορρίπτει την προδοσία της Μακεδονίας μας!

Γελάει μαζί σας και ο τελευταίος πικραμένος. Ρε τομάρια, ψεύτες του χειρίστου είδους μου βγάλατε δημοσκόπηση που δίνει την ΝΔ με 32% και την Χρυσή Αυγή με 6,4%; Πού τις κάνετε τις έρευνες; στην Βουλή παίρνετε τηλέφωνο; Έξω η κοινωνία βράζει! όπου δει νεοδημοκράτη, συριζαίο και οποιοδήποτε άλλον πλην της Χρυσής Αυγής τον παίρνουν με τις τομάτες. Αμ, το άλλο το καλύτερο; Δεν συμφωνεί με την Συμφωνία των Πρεσπών το 66%; το 66%; Γιατί; για να σας βγει το ποσοστο του Σύριζα και της ΝΔ; Δεν υπάρχει Έλληνας που να συμφωνεί με την Συμφωνία των Πρεσπών, εκτός και αν πέραν της Βουλής, διευρύνατε το δείγμα στα "χοτ σποτ" αυτού του σάπιου συστήματος. Ερχόμαστε και δεν μπορείτε να σταθείτε εμπόδιο σε τίποτα! Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

Θωμάς Π.

Η ευρωζώνη αποδεδειγμένα φτωχοποιεί τους Έλληνες

Έφεραν την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών το Σάββατο στην Βουλή, τον Μάρτιο ανοίγουν τζαμί στην Αθήνα, μας έχουν κατακλείσει από χιλιάδες λαθρομετανάστες και νομίζουν ότι εμείς θα ανεχτούμε μια κυβέρνηση της ΝΔ. Ήθελα να ήξερα τι πίνουν, γιατί να ψηφίσουμε ένα κόμμα που έχει ακριβώς την ίδια πολιτική αντζέντα με τον Σύριζα; Και για την Συμφωνία των Πρεσπών προετοίμασε το έδαφος πριν χρόνια και θα την αποδεχτεί, και για το τζαμί έβαλαν υπογραφές και τα μνημόνια υπογράψαν. Εμείς θα ψηφίσουμε Χρυσή Αυγή και βασικά δεν ακούω και κάτι άλλο έξω στην δουλειά μου, στην καθημερινότητά μου, όλοι Χρυσή Αυγή θα ψηφίσουν. Γιατί τρίβετε τα χέρια σας και νομίζετε ότι θα κυβερνήσετε, δεν ξέρω...

Ιορδάνης Κ.

“Αδέρφια Μακεδόνες... Να δείτε τι μπορεί να κάνει το κουράγιο” - Όλοι στο συλλαλητήριo για την Μακεδονία