Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2012 - 01:45

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για τους ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΑΣ της Χ.Α. που έτρεξαν και βοήθησαν στο να λυθεί το πρόβλημα με την υδροδότηση του χωριού μας ΒΕΛΙΤΣΕΣ ΑΧΑΪΑΣ. Δεν έχω καμία σχέση με το εν λόγω χωριό και με την ευρύτερη περιοχή γενικότερα (καταγωγή εννοώ) αλλά αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Και το πιο απομακρυσμένο χωριό θα πρέπει εμείς οι Εθνικιστές να το βλέπουμε σα να είναι ΟΛΟΚΛΗΡΗ η πατρίδα μας. Όταν πονάει ένα μέλος του σώματός μας πονάει ΟΛΟ ΜΑΣ το σώμα...Και πάλι μπράβο σας Παλληκάρια μου.

STRONG ARM OF THE LAW

1000 Εθνικιστές στα εγκαίνια των γραφείων στην Ανάβυσσο

Με μεγάλη αγανάκτηση παρακολούθησα (για λίγο) τον ψευτοδημοκράτη Τριανταφυλλόπουλο, μόνο και μόνο επειδή αναφερόταν παραπλανητικά (όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων)το όνομα ενός τίμιου παληκαριού,του Αγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη!

Δεν έχει τέλος η αηδία που γεμίζει τις Ελληνικές καρδιές,καθε φορά που ανοίγουμε τις τηλεοράσεις! Ανεξάρτητα όμως με τον πόλεμο που κάνουν στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και στα ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ που την απαρτίζουν, εμείς οι απλοί πολίτες χαιρόμαστε να σας βλέπουμε και να σας ακούμε! Δεν έχει σημασία που ο κάθεδημοσιογραφίσκος γελάει ειρωνικά και σχολιάζει με χολή! Εκεί τελειώνει η βρωμοεκπομπή του για μας.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ! Μπράβο στις Ελληνίδες μάνες που βγάζουν τέτοια παλικάρια. Συνεχίστε τον ΑΓΩΝΑ!

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ! ΑΞΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!

Ελληνίδα

Δεν μπήκαμε στην βουλή για να πίνουμε καφέδες...

Αγαπημένη μας Χρυσή Αυγή, καλό μήνα με πολλές-πολλές δράσεις. Κρατείστε τον στρατιωτικό σας χαρακτήρα και την μεγάλη σας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ. Είμαστε δίπλα σας και περιμένουμε να ανατείλει μιά νέα ΠΑΤΡΙΔΑ.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς, σεβασμό και τιμή,

Οι πατριώτες Ανδρέας & Φρόσω Π.

Πολύβιος Ζησιμόπουλος: Κάποιοι Βουλευτές ψήφισαν κατά συνείδηση

Συγχαρητήρια για τον αγώνα που δίνετε για την Ελλάδα και τους πραγματικούς Έλληνες πατριώτες.Οι περισσότεροι Έλληνες είμαστε μαζί σας. Για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Π. Θ.

Εισαγόμενη βία από την Αλβανία

Ως γυναίκα, έχω βαρεθεί να φοβάμαι να κυκλοφορήσω στο δρόμο, εξαιτίας των αμέτρητων αλλοδαπών που έχουν κατακλύσει τη χώρα μου! Τρεις φορές ως τώρα έχω καταστεί θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από αλλοδαπό μέσα σε αστικό λεωφορείο, από ανθρώπους που δήθεν ήρθαν στην Ελλάδα για αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής και μίας δουλειάς! Επίσης, τρεις φορές μου έχουν ανοίξει το σπίτι λαθρομετανάστες, τη μία εκ των οποίων ήμουν μέσα και κοιμόμουν! Κράτος δεν υπάρχει πουθενά για να μας προστατέψει! Κοντεύουμε να γίνουμε μειονότητα μέσα στην ίδια μας τη χώρα! Φεύγουν οι Έλληνες και έρχονται οι λαθρομετανάστες! Δεν τσιμπάω από τη δικαιολογία ότι ήρθαν εδώ για μια καλύτερη ζωή επειδή είναι φτωχοί και κακομοίρηδες! Εγκληματίες είναι οι περισσότεροι, που φεύγουν από τις χώρες τους για να γλιτώσουν την ποινή! Όλοι αυτοί που τους υποστηρίζουν αναρωτήθηκαν ποτέ πού τα βρίσκουν τα λεφτά για να πληρώνουν τους διακινητές οι φτωχοί λαθρομετανάστες; Να υποθέσω τίμια και όχι ληστεύοντας και σφάζοντας!

Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος! Για μια Ελλάδα που να ανήκει στους Έλληνες και μόνο!

Ανώνυμη

“Αυτογκόλ” για το πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο η μη εκλογή Ζησιμόπουλου

Το αυθόρμητο χαστούκι του βουλευτού ήταν έναν χαστούκι που δόθηκε δημόσια, όχι μόνο σε συγκεκριμένο βουλευτή συγκεκριμένου κόμματος. Αλλά ένα χαστούκι, από τους εδώ και πολλά χρόνια, καταπιεσμένους-αγανακτισμένους εθνικόφρονες πατριώτες, προς όλους εκείνους τους ανίκανους, φαφλατάδες, παραμυθάδες, ρήτορες, προδότες, έμπορους της Πατρίδας μας.  Δυστυχώς ό,τι κερδίζει το Έθνος μας με αίμα και σκληρούς αγώνες, στα πεδία των μαχών οι πολιτικοί-διαπραγματευτές μας το ξεπουλάνε «σε τιμή ευκαιρίας» στις διεθνείς τράπεζες των διαπραγματεύσεων.

Δυστυχώς, αυτό το τελευταίο, το γνωρίζω πολύ καλά. Η ιδιαίτερη πατρίδα μου είναι υπό κατοχή, εδώ και ενενήντα χρόνια, συγγενείς μου σφάχτηκαν «συνωστιζόμενοι» στην παραλία της Σμύρνης από «πολιτισμένους» ηθικούς αυτουργούς, έτσι μεγάλωσα χωρίς να μπορώ να επισκευθώ τη γη που γεννήθηκε ο πατέρας μου, πιστεύοντας ότι κάθε δραχμή σ΄ αυτούς είναι σφαίρα κατά της Ελλάδας.

Συνεχίστε, και θα είμαστε δίπλα σας!

 Δημόσιος Υπάλληλος Υ.Ε.Α.Η.Δ.

Ένας από τους λόγους που κάναμε “μαύρα μάτια” να δούμε τον Μπαρόζο είναι η... “ακροδεξιά”

Τα αποτελέσματα των εκλογών αρκετά ικανοποιητικά όσον αφορά το  κόμμα της Χρυσή Αυγής. Περίπου 7 %, πέμπτο κόμμα. Δεν με εκπλήσσει  το αποτέλεσμα, ήμουν σίγουρη πως θα κέρδιζε τη μάχη. Εξάλλου έχω εκφράσει την εμπιστοσύνη μου στο κόμμα και τους εκπροσώπους του.

Αυτό όμως που με εκπλήσσει περισσότερο, με χαροποιεί και μου δίνει έναν αέρα αισιοδοξίας δεν είναι το ποσοστό και η νίκη της Χρυσής Αυγής στις εκλογές, είναι κάτι που ήλπιζα να ζήσω και ναι επιτέλους νομίζω πως το  ζω! Δεν θα αναφερθώ στην επανένωση των Ελλήνων, γιατί ήμουν σίγουρη πως αυτό θα γινόταν, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους Έλληνες. Η ιστορία εξάλλου έχει δείξει ότι οι Έλληνες είναι πάντα ενωμένοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε τι που αποτελεί εχθρό για εκείνους, για την πατρίδα τους, για τη θρησκεία τους, για τα Ιδανικά τους. Δεν θα αναφερθώ στο μεγάλο ρεύμα Ελλήνων που άρχισαν να  ασχολούνται με εθνικιστικά θέματα, να αγαπούν τη πατρίδα τους και τη φυλή τους. Αλλά θα αναφερθώ σε αυτό που κατά την άποψη  μου, αποτελεί τη βάση του οικοδομήματος του συστήματος της διαφθοράς. Και αναφέρομαι στα ΜΜΕ και στα άτομα που ανήκουν στον καλλιτεχνικό-συνήθως τηλεοπτικό- χώρο και τα  τροφοδοτούν.

Με μεγάλη μου χαρά λοιπόν εδώ και δύο περίπου μήνες μετά τις εκλογές τις 6ης Μαΐου 2012 βλέπω  άτομα του χώρου (στον οποίο προαναφέρθηκα) να «εναντιώνονται» στο σύστημα, ασκώντας του αυστηρή κριτική  σχολιάζοντας την επικαιρότητα και τα γεγονότα, ακόμα κι αν αυτό γίνεται μέσα  από τόπους κοινωνικής δικτύωσης. Εύχομαι λοιπόν η Χρυσή Αυγή να είναι εκείνη που τους έδωσε τη δύναμη, την υποστήριξη, τη συνείδηση και αποτέλεσε την αφορμή  για τον αγώνα τις ανατροπής . Πιστεύω πως η Χρυσή Αυγή ήρθε για να τους υποδείξει και όχι για να τους αναδείξει, ήρθε για να τους στηρίξει και όχι για να τους διαφημίσει. Ας  στηρίξουμε λοιπόν όλοι εμείς τον αγώνα  για την ανάδειξη του ενός και  μοναδικού πρωταγωνιστή…ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!                                                                                                                                                                                      

Κ. Β.

Ο Πάγκαλος, η σοβιετική επανάσταση και ο Τσίπρας

Θα ήθελα να εκφράσω την ευχαρίστησή μου, τον θαυμασμό καθώς επίσης και τον σεβασμό μου προς το κόμμα σας που αντιπροσωπεύει αρχές, αξίες και Ιδανικά. Δυστυχώς στην κοινωνία που ζούμε και που μας έχουν άλλοι επιβάλλει έχουμε μάθει να ζούμε με τον φόβο και τρόμο των ΜΜΕ και των μεγάλων κομμάτων. Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα παλικάρια, όπως ο κ. Κασιδιάρης, που με θάρρος και αξιοπρέπεια μιλά και ανταποκρίνεται στις ανάγκες αυτού του λαού.

Είμαι 29 χρονών και αναγκάζομαι να φύγω από τον τόπο μου, από την πατρίδα μου που έχουν διαλύσει κόμματα και κυβερνήσεις (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ). Ψήφισα συνειδητά και πιστεύω ακράδαντα ότι μπορείτε να φέρετε την αλλαγή και να κάνετε πάλι την Ελλάδα άξια του πολιτισμού και της κουλτούρας της.

Θα είναι μακρύ το ταξίδι της νίκης και της επιτυχίας αλλά αξίζει να το δούμε πλάι σας. Εύχομαι τα καλύτερα και αν μπορώ να βοηθήσω κι εγώ ανιδιοτελώς και αφιλοκερδώς στο έργο σας, θα ήταν μεγάλη μου τιμή.

Με εκτίμηση,

Κ. Σ.

Δεν χαρίζουμε τίποτα σε κανέναν!

Με αυτό το μήνυμα θέλω απλώς να εκφράσω την υποστήριξη που ξέρω ότι έχετε από κόσμο που μπορεί να μη σας ψήφισε φέτος, δεδομένου του δίπολου ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, αλλά βλέπει επιτέλους μια κίνηση που συνδυάζει το κοινωνικό πρόσωπο (που υποτίθεται ότι πρεσβεύει η αριστερά) με το εθνικό συμφέρον (που υποτίθεται ότι προστατεύει η δεξιά).

Ελπίζουμε να μη μας απογοητεύσετε.

Ξ. Τ.