Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Μ. Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Δευτέρα, 2 Απριλίου 2018 - 00:45

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Μ. Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Πρωταπριλιά ήταν χθες και τα ΜΜΕ θέλησαν να διασκεδάσουν τον κόσμο γράφοντας ψευδείς ειδήσεις. Καλό παιδιά μόνο που για εσάς είναι κάθε ημέρα πρωταπριλιά και κάθε ημέρα λέτε ψέμματα στον κόσμο, οπότε αφήστε τις χαριτομενιές κατά μέρους και επιτέλους πείτε ένα ειλικρινές χρόνια πολλά μεταξύ σας, παρέα με τους κλέφτες που διαλέξατε για έμμεσους ή για άμεσους εργοδότες. Διαβάζουμε μόνο εφημερίδα Χρυσή Αυγή και Εμπρός και ενημερωνόμαστε μόνο από την ιστοσελίδα Χρυσή Αυγή, που αποτελούν άλλωστε την μόνη αληθινή φωνή στο σάπιο μιντιακό κατεστημένο. 

Δημήτρης Κ.

Ιδού γιατί οι πολιτικάντηδες δεν δίνουν δικαίωμα ψήφου στους Ομογενείς: 82% των Ελλήνων της διασποράς δηλώνουν υπερήφανοι για την καταγωγή τους!

Δεν βλέπουμε κάτι καινούργιο σχετικά με τα όνειρα θερινής νυκτός των πολιτικάντηδων, οι οποίοι προσπαθούν με όποια μέσα διαθέτουν να αφανίσουν πολιτικά την Χρυσή Αυγή. Όταν τα ποσοστά του Εθνικιστικού Κινήματος κάλπαζαν το 2013 ο Σαμαράς και οι αυλικοί τους έστησαν μια ολόκληρη πολιτική σκευωρία εις βάρος μας και έφτασαν στο αισχρό σημείο να προφυλακίσουν τον Αρχηγό μας καθώς και στελέχη μας με σκοπό να μας εξοντώσουν ατομικά, συλλογικά και πολιτικά. Δεν τους βγήκε όμως τότε καθώς όσο περνάει ο καιρός το κατηγορητήριο τους γυρνάει μπούμερανγκ. Έτσι, τώρα με τους άξιους πολιτικούς συνεχιστές του κλεπτοκρατικού τόξου, η κυβέρνηση Συριζανελ μη μπορώντας να τιθασεύσει την κοινή γνώμη του Ελληνικού λαού για την Χρυσή Αυγή, και μιας που δεν τουςς βγαίνει ο μιντιακός αποκλεισμός της αποφάσισαν να την αποκλείσουν και από το κοινοβουλευτικό της έργο. Σου λέει ο Τσίπρας, ο Καμμένος και οι παρατρεχάμενοί τους, φυλακή τους βάλαμε, την κρατική χρηματοδότηση τους την κόψαμε, τον λόγο τους τον αποκλείσαμε από όλα τα κανάλια τι όμως οι δημοσκοπήσεις τους εμφανίζουν σταθερά τρίτο κόμμα. Τι μένει; να τους αποκλείσουμε και από την βουλή! Μόνο κύριοι, που υπολογίζεται χωρίς τον ξενοδόχο, που στην προκείμενη περίπτωση είναι ο ελληνικός λαός. Την Χρυσή Αυγή δεν είναι ανάγκη να την δούμε ούτε στην τηλεόραση, ούτε στην βουλή την βλέπουμε καθημερινά δίπλα μας, στους δρόμους, στις πλατείες οπουδήποτε υπάρχει δοκιμαζόμενος Έλληνας η Χρυσή Αυγή είναι εκεί. Παίξατε και χάσατε, ο καιρός της έξωσής σας έρχεται. Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Μ.Τ.

Είναι λογικό να έχει ύψιστη ταρίφα η ΝΔ τα 100 ευρώ και μετά αναλόγως διαδικασιών να κυμαίνεται από 50 εώς και 20 ευρώ. Σε όλα τα... ευαγή ιδρύματα πρέπει να έχουν και το ανάλογο αντίτιμο των υπηρεσιών που προσφέρουν. Αυτά να τα βλέπουν οι ψηφοφόροι τους που νομίζουν ότι με την ψοφοδεξιά θα δούνε αλλαγές προς το καλύτερο. 

Κ.Κ.