Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 - 00:44

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

5 χρόνια πέρασαν από τις κάλπικες διώξεις της ΝΔ και η Χρυσή Αυγή συνεχίζει ακάθεκτη. 5 χρόνια μετά και η ΝΔ αφού κατάφερε και έκανε τους μπολσεβίκους κυβέρνηση αδυνατεί να εισπράξει δημοσκοπικά την λαϊκή δυσαρέσκεια για τις αντιλαϊκές και ανθελληνικές πολιτικές των συριζανέλ. 5 χρόνια μετά και ο Έλληνας που πιστεύει στο Έθνος και την Πατρίδα έχει γυρίσει την πλάτη οριστικά και αμετάκλητα στους αχθοφόρους των μπολσεβίκων τους νεοδημοκράτες. Χρεοκοπημένοι στις τράπεζες χρεοκοπημένοι και στις συνειδήσεις των Ελλήνων. Μέσα από την καρδιά μου τους εύχομαι καλό ταξίδι στα σκουπίδια της πολιτικής ιστορίας και στους πρωτεργάτες αυτής της σκευωρίας "καλή κοινωνία", ο νοών νοείτω.

Κ.Ζ.

Μια δίωξη που άργησε πολλά χρόνια: Μια ανακοίνωση του ΚΙΣ από το 2005

Χωρίς τέλος η εγκληματικότητα, μαχαιρώματα και ανομία πάλι στο κέντρο της Αθήνας, το γνωστό έργο παίχτηκε και πάλι στην πλατεία Θεάτρου αυτήν την φορά. Λαθρομετανάστες έλυσαν τις διαφορές τους με μαχαίρια με τον κράτος να παραμένει άφαντο. Η κατάσταση έχει ξεφύγει και οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μαζί την δημοτική αρχή σφυρίζουν κλέφτικα, περιμένοντας απλά τα επόμενα βίαια επεισόδια.

Γιώργος Κ.

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Ειρηνευτική αποστολή η εισβολή του «Αττίλα» στην Κύπρο για το τουρκικό ΥΠΕΞ

Plan B σωτηρίας του ετοίμασε ο Πάνος Καμμένος, τα όσα είπε κατά την επίσκεψή του στις ΗΠΑ για την Μακεδονία μας είναι λόγια του αέρα για να κρύψει την προδοσία του. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να σώσει το κόμμα του και εάν δεν μπορέσει να το κάνει θα παζαρέψει θέση στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να επανεκλεγεί βουλευτής! Όπως ήδη ακούγεται…

Χάρης Θεσσαλονίκη

Με το ένα πόδι στον Σύριζα o Ζουράρις: Ανεδαφικό και ατελέσφορο το «Plan B» του Καμμένου