Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012 - 01:32

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Ερωτήσεις προς τους κομμουνιστές

Βλέπουμε συνέχεια τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης να κάνουν ερωτήσεις και αναφορές για ανάρμοστες συμπεριφορές των εθνικιστών, στις οποίες μόλις βγει κάποιος που αγαπά πραγματικά την πατρίδα του μέσα σε λίγα λεπτά και χωρίς πολύ σκέψη δίνει ολοκληρωμένες και τεκμηριωμένες απαντήσεις, οι οποίες κάνουν τους δημοσιογράφους να αποδεικνύουν συνεχώς το πόσο αμόρφωτοι είναι, αλλά και συνεχίζουν να είναι. Παρόλα αυτά επειδή δεν υπάρχουν λεφτά για να πάει ο κόσμος στο θέατρο και να βγεί έξω και δυστυχώς αναγκάζεται να παρακολουθήσει την τηλεόραση για να μάθει για τα νέα μιας και δεν έχουμε σήμερα την οικονομική δυνατότητα να αγοράζουμε εφημερίδες, ας δώσουμε μερικές ερωτήσεις που άμα τις κάνουν ποτέ τα κανάλια σίγουρα το ενδιαφέρον της συζήτησης θα είναι τόσο υψηλό που μπορεί να ανεβάσει και τα ποσοστά στο κανάλι του αντίστοιχου δημοσιογράφου. Προσοχή, οι ερωτήσεις αφορουν κυρίως ανθέλληνες και προδότες.

1η ερώτηση: Θα μπορούσατε να μας πείτε εαν υπάρχει κάποιος απο τον πολιτικό σας χώρο που να κατάφερε να κάνει τόσα έργα όσα έκανε ο Ιωάννης Μεταξάς τον οποίο συνεχώς υβρίζετε για κάποιον λόγο, τον οποίο πρέπει να μας αναφέρετε;
2η ερώτηση: Ποιά είναι η άποψή σας για τη σφαγή που ‘κάναν οι ιδεολογικοί σας πρόγονοι στον Μελιγαλά, την οποία τιμάτε συνεχώς και την αναφέρετε με συνθήματα όπως ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-Μελιγαλάς;
3η ερώτηση: Ποία είναι η πραγματική σας θέση για το Μακεδονικό, Β.Ήπειρο, Αιγαίο και Κύπρο, διότι σας βλέπουμε συνεχώς να ασχολείστε με τα προβλήματα των Ιρακινών, Πακιστανών και Αφρικανών λες και στην Ελλάδα δεν έχουμε δικά μας προβήματα να λύσουμε.
4η ερώτηση: Μιλάτε για φασιστικές συμμορίες, όταν μέλη της νεολαίας σας επιτίθονται σε άλλους νεαρούς μέσα στα πανεπιστήμια επειδή εκφράζουν διαφορετικές απόψεις. Πιστεύετε ότι με αυτόν τον τρόπο προστατεύετε τη δημοκρατία, ή μήπως δημοκρατία για εσάς είναι να επικρατήσουν μόνο οι δικές σας απόψεις και να σβήσουμε από τον πολιτικό χάρτη τις υπόλοιπες με τη βία;
 5η ερώτηση: Γιατί νομίζετε ότι τις δικές σας τακτικές θα ‘θέλαν να τις ακολουθούν και τα υπόλοιπα κόμματα και να δρουν παρακρατικά όπως εσείς;
 6ερώτηση: Που βρίσκετε τα χρήματα για τις δράσεις σας;
 7ερώτηση: Θα μας πείτε κάποια στιγμή τα ονόματα των «νεκρών του Πολυτεχνείου»;

Θα μπορούσαμε να θέσουμε και άλλες ερωτήσεις αλλα δεν μπορούμε και όλη τη μέρα να βλέπουμε τηλεόραση. Ελπίζω στους «συντρόφους» να άρεσαν οι ερωτήσεις και να μπορέσει και κάποια στιγμή να τους δωθεί η ευκαιρία να τις απαντήσουν σε κάποιο τηλεοπτικό κανάλι.

Γιώργος

Χρυσή Αυγή για Εθνική Άμυνα- ΒΙΝΤΕΟ

Σας εκτιμώ βαθύτατα και θερμά συγχαρητήρια για την παρουσία σας. Ας τρέμουν αυτοί που αρρωσταίνουν στις λέξεις Πατρίδα, Έθνος, Ελλάδα. Όλος ο κόσμος βλέπει ότι οι δημοσιογράφοι δεν σας κάνουν ούτε μια ερώτηση για την λίστα, για το ποιοί καταλήστεψαν τον Έλληνα φορολογούμενο, για το άρρωστο σύστημα που υποστηρίζουν, εις βάρος όλων των Ελλήνων που έχουν φτωχοποιηθεί. Υπάρχουν Έλληνες που χρωστάνε σήμερα και που πραγματικά δεν φταίνε. Είναι το σύστημα που τους έκανε να χρωστάνε, μία με τα χαράτσια, μία με την υπερφορολόγηση, μία με τις εξωφρενικά υψηλές ασφαλιστικές εισφορές, που κατάφεραν να βάλουν λουκέτα σε δεκάδες χιλιάδες καταστήματα και επιχειρήσεις. Η Ελλάδα με αυτούς που μπλέξαμε, έφαγε τα παιδιά της (όχι τρώει τα παιδιά της, τα έφαγε). Με εσάς όμως έχουμε μία ακόμα ελπίδα, ότι αυτή η κατάσταση μπορεί να αλλάξει για να έχει ο Έλληνας πολίτης μία ελπίδα στη χώρα του.

Με εκτίμηση,
Κώστας Λ., Αθήνα

Στο δίλημμα ευρώ ή Ελλάδα, ψηφίζουμε Ελλάδα!

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΚΕΨΗΣ

ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΑ ΛΥΣΣΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΑΥΤΟΣ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ Ο ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΝΑ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ. ΜΕ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΜΑΤΙΑΣ, ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ, ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

 ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ , ΑΝΘΟΥΣΑ Τ., ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ

Αλβανικές γιορτές διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης

Μπράβο καλή δουλειά, η νέα ιστοσελίδα είναι σαφώς αναβαθμισμένη, απλή όσο πρέπει και επαρκώς ενημερωμένη με χρήσιμες πληροφορίες που οποιοσδήποτε μπορεί να διαβάσει. Όσο για την πρόσφατη συνέντευξη του κου Μιχαλολιάκου θέλω να σημειώσω ότι παρά το εχθρικό περιβάλλον και τον ευτελή δημοσιογραφίσκο (ο θεός να τον κάνει, το παιδάριο) που τον φιλοξένησε, εξέφρασε εμπεριστατωμένα τις απόψεις του όποτε του δόθηκε η ευκαιρία. Δυστυχώς το επίπεδο του δημοσιογραφίσκου δεν έδωσε την ευκαιρία στον κο Μιχαλολιάκο να συμμετάσχει σε μια πραγματικά πολιτική συζήτηση. Δυστυχώς το επίπεδο των ΜΜΕ έχει κατρακυλήσει σε ανησυχητικά επίπεδα και ίσως στο μέλλον η ατζέντα της συζήτησης να είναι γνωστή. Λυπάμαι που τα μέσα ενημέρωσης αντιμετωπίζουν με τέτοιο τρόπο τον Αρχηγό εκλεγμένου κόμματος στην ελληνική βουλή. Η ευθύνη είναι όλων των διοικητών του καναλιού και όχι του δημοσιογραφίσκου.

Σ.