Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 - 01:30

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

  • ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ να ωθείτε στην αυτοκτονία πάνω από 2.000 μέχρι στιγμής Έλληνες πολίτες απελπισμένους και όχι ψυχικά ασθενείς ή μανιοκαταθλιπτικούς με τα καθημερινά απάνθρωπα μέτρα που λαμβάνετε, σε μία χώρα που είχε ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά αυτοκτονιών παγκοσμίως; Έχουμε πόλεμο κύριοι και δεν το ξέρω;
  • EINAI ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ να μας στερείτε καθημερινά το δικαίωμα στην υγειονομική περίθαλψη και στα φάρμακα που ήδη πληρώσαμε και πληρώνουμε, ρισκάροντας εσείς κύριοι, τη ζωή μας ; Ποιοι είστε και τι είστε;
  • EINAI ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ να πρέπει να απολογούμαστε στον κάθε κύριο Λοβέρδο γιατί ζούμε πολύ και ανεβάσαμε το προσδόκιμο ζωής μας; Δεν ήξερα κύριοι ότι με ταΐζει καθημερινά, μου πληρώνει όλους τους λογαριασμούς και τους φόρους μου και με συντηρεί γενικώς, ώστε να του είμαι βάρος και να μην θέλει να ζήσω περισσότερο από το επιτρεπτό-δικό του πάντα-όριο!
  • ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ να τιμωρείτε τους πολύτεκνους, φορολογώντας τους παραπάνω, γιατί απλά έκαναν το «λάθος»  κατ’ εσάς κύριοι και έφεραν στον κόσμο πάνω από δύο παιδιά, αντί να τους θεωρείτε ήρωες και να τους βοηθάτε με κάθε τρόπο που παρά όλες τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες προσπαθούν να ζήσουν και να μεγαλώσουν αξιοπρεπώς τα παιδιά τους, αυτά τα παιδιά που αύριο, μπροστά σε έναν εθνικό κίνδυνο, θα καλεστούν  να μας υπερασπιστούν ως έθνος; Πώς είναι δυνατόν να είστε τόσο λίγοι και τόσο επικίνδυνοι;
  • EINAI ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ να κλειδαμπαρώνομαι στο σπίτι μου κύριοι, που μοιάζει με φρούριο, κάνοντας ασκήσεις ετοιμότητας σε περίπτωση που εισβάλλει κάποιος, για το πώς να αντιδράσω και να φοβάμαι να κυκλοφορήσω μετά το απόγευμα;
  • ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ να διδάσκονται τα παιδιά μας την ιστορία της χώρας μας διαστρεβλωμένη εντελώς, μέσω κατάπτυστων νόμων, όπως ο υπ’αριθμ.2929(ΦΕΚ 142/27-06-2001), αναφέροντας εν ολίγοις ότι οι δύο γείτονες χώρες Ελλάδα και Τουρκία στο όνομα της Ελληνοτουρκικής «φιλίας» και καλής γειτονίας, πρέπει να συνεργάζονται στην συγγραφή των σχολικών βιβλίων στα μαθήματα της ιστορίας, της γεωγραφίας, του πολιτισμού και της οικονομίας; (Σας προτρέπω να ανατρέξετε σε αυτό το ΦΕΚ –κυρίως οι γονείς και να διαπιστώσετε του λόγου το αληθές). Από την παιδεία ξεκινάνε όλα κύριοι, την οποία εσείς θέλετε πρωτίστως να χτυπήσετε, ώστε να δημιουργήσετε άβουλους αυριανούς πολίτες, με μειωμένο Εθνικό συναίσθημα.
  • ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ να παίρνετε εσείς, κύριοι βουλευτές μισθούς των 6.100 ευρώ/μηνιαίως, σύνταξη 4.900 ευρώ/μηνιαίως μετά από 4 έτη βουλευτικής θητείας, δωρεάν έξοδα κινήσεως, δωρεάν καύσιμα, δωρεάν λογαριασμούς κινητών και πλείστα άλλα προνόμια και να περικόβετε καθημερινά  από τις συντάξεις, από τα εισοδήματα, να μειώνετε ολοένα και περισσότερο την αγοραστική δύναμη της κάθε Ελληνικής οικογένειας και το κυριότερο από όλα, να αντιστέκεστε με κάθε τρόπο στις προτάσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για μείωση των μισθών όλων των βουλευτών στον κατώτερο μισθό ενός στρατιωτικού; Εάν είστε δημοκράτες λοιπόν κύριοι, δοκιμάστε και εσείς να περάσετε με αυτά τα χρήματα για ένα μήνα, να είστε συνεπείς σε όλες σας τις υποχρεώσεις και στους φόρους σας και το κυριότερο από όλα να δείχνετε και πλήρη κατανόηση σε όλα τα νέα οικονομικά μέτρα που θα επιβάλλονται, γιατί αυτό ζητάτε από τον καθένα μας.
  • ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ να αποδέχομαι απλά τον τριπλασιασμό της εγκληματικότητας, τον τελευταίο μόνο χρόνο από τους παράνομους λαθρομετανάστες και να μην θυμώνω με αυτούς που τους υπερασπίζονται, με το επιχείρημα ότι και αυτοί είναι άνθρωποι κατατρεγμένοι, φτωχοί, που πεινάνε και αναγκάστηκαν να το κάνουν και να κατηγορείται  κάθε άλλος που αντιστέκεται σε αυτή την ιδεολογία, ότι είναι φασίστας και νεοναζί; Εσείς κύριοι, που τους υπερασπίζεστε, μαζέψτε τους όλους και πάρτε τους στα σπίτια σας, για να αποδείξετε την μεγαλοψυχία σας, στις πράξεις και όχι στα λόγια. Αλλά να θυμάστε, ότι οι λαθρομετανάστες, που τώρα σθεναρά υπερασπίζεστε, αύριο θα γεννήσουν τον μελλοντικό δολοφόνο του παιδιού σας και του παιδιού μου.

Η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να σκεφτώ για όλες τις πράξεις σας, είναι ότι είστε εντεταλμένοι να κάνετε αυτό το οποίο σας ανατέθηκε, να μας αφανίσετε ως έθνος και να ξεπουλήσετε τη χώρα μας.
ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ, ΚΥΡΙΟΙ, ΕΑΝ ΣΦΑΛΛΩ.

Με εκτίμηση

Ερασμία Ν. Λ.

Δεν είναι ικανοποιημένοι οι “σύντροφοι” με τον απόηχο του επεισοδίου στον ΑΝΤ1

Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι γνήσιο παιδί του λαού και, ως Λάκων, τήρησε το ρητό του Χίλωνος Λακεδαιμονίου (ενός εκ των επτά Σοφών): «ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΟΣ ΔΙΑΛΛΑΣΣΟΥ, ΥΒΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΩΡΟΥ»! Δηλαδή: «Όταν σε αδικούν να συνθηκολογείς, όταν σε βρίζουν να τιμωρείς».

Δ.Κ.

Μεγαλειώδης συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη

Καλησπέρα στους ήρωες! Ονομάζομαι Π. Π. και είμαι από την Αυλίδα Χαλκίδας. Αυτόν τον καιρό βρίσκομαι στην Αγγλία αλλά όπως και στις προηγούμενες εκλογές έτσι και τώρα θα προσπαθήσω να έρθω Ελλάδα να ψηφίσω ΞΑΝΑ Χρυσή Αυγή.

Θα ήθελα να σας δώσω τα συγχαρητήρια μου για όσα κάνετε και κυρίως την συμπαράσταση μου στον Hλία Kασιδιάρη για αυτό που έγινε. Ξεκάθαρα φαίνεται ότι το όλο θέμα ήταν στημένο για να προκαλέσουν και κυρίως να προσβάλουν τον Hλία Kασιδιάρη. Eπιτέλους κάποιος έδωσε το μάθημα που έπρεπε στην κουμουνίστρια τις Eκάλης που τόσα χρόνια φέρεται αυταρχικά όπου εμφανίζεται, με ειρωνεία, εριστική και συνεχώς διακόπτει.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ

Eπίσης θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Νίκο Μίχο αλλά και στους υπόλοιπους του ψηφοδελτίου στην Εύβοια.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

Π.Π.

Μήνυμα νίκης από την Νίκαια

ΑΙΣΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Το περιστατικό με τον κ. Κασσιδιάρη στην εκπομπή του Παπαδάκη όχι μόνο κατέδειξε το πόσο βρώμικο είναι το σύστημα που μας κυβερνάει εδώ και σαράντα χρόνια αλλά και ότι οι δήθεν αντιφρονούντες Κομμουνιστές και Συριζαίοι είναι μέρος αυτού του συστήματος.

Υποτίθεται ότι η «κυρία» Κανέλλη και η «κυρία» Δούρου είχαν αντίθετες απόψεις αλλά όταν επρόκειτο να επιτεθούν σε έναν Χρυσαυγίτη τότε ξαφνικά έγιναν φιλενάδες που αλληλοϋποστηρίζονταν. Τολμούν να κατηγορήσουν τη Χρυσή Αυγή ότι θα μας πάει 500 χρόνια πίσω τη στιγμή που τα δικά τους κόμματα έχουν πάει την Ελλάδα 500 χρόνια πίσω.

Κατά τη γνώμη μου αυτές οι δύο «κυρίες», συνηθισμένες σε συζητήσεις τύπου «Χάβρας Ιουδαίων» και σε συνεννόηση με τον Παπαδάκη ανέβασαν θεατρική παράσταση με σκοπό να εκθέσουν τη Χρυσή Αυγή. Και φυσικά άρχισαν όλοι οι δημοσιογραφίσκοι των χιλιάδων ευρώ να παίζουν συνεχώς το βίντεο για να μας «ανοίξουν τα μάτια», παραλείποντας επιμελώς βέβαια να προβάλλουν ή να αναφερθούν στην προκλητική και ανάρμοστη συμπεριφορά των δύο «κυριών» προς τον κ. Κασσιδιάρη.

Είμαι πεπεισμένη και το επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά, ότι η προηγηθείσα λεκτική και σωματική επίθεση που δέχθηκε ο κ. Κασσιδιάρης αποτελούσε μέρος σχεδίου έκθεσης της Χρυσής Αυγής. Επιπρόσθετα, αναρωτιέμαι από πού έδιωχνε με τις χυδαίες εκφράσεις της η «κυρία» Κανέλλη τον κ. Κασσιδιάρη ; Από το σπίτι της ; Και τώρα παρουσιάζονται σαν ηρωΐδες τα καλόπαιδα του συστήματος.
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ! Αλλά αφήστε τους. Δεν καταλαβαίνουν ότι όσο μας πολεμούν και μας λοιδορούν, τόσο περισσότερο δυναμώνουμε. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ! 

Δήμητρα Κ.  

Επίθεση των τούρκικων εφημερίδων στην Χρυσή Αυγή

Να είστε πάντα καλά και να θυμάστε πως ενωμένους δεν μας νικά τίποτε. Για ό,τι χρειαστεί  είμαστε εδώ. «Ορκίζομαι ότι θέλω τρέφει εις την καρδίαν μου αδιάλλακτον μίσος εναντίον των τυράννων της πατρίδος μου, των οπαδών και των ομοφρόνων με τούτους, θέλω ενεργεί κατά πάντα τρόπον προς βλάβην και αυτόν τον παντελή όλεθρόν των, όταν η περίστασις το συγχωρήσει.»

Φιλικά

Δημήτρης

Με δολοφόνους και πηλιογούσηδες δεν μπορεί να υπάρξει κανένας διάλογος!

Πατριώτες Εθνικιστές,

θα ήθελα, καταρχάς, να σας συγχαρώ για τη μεγάλη σας νίκη! Εγώ σας ψήφισα στις Ευρωεκλογές του 2009 και φέτος στις 6 Μαΐου και φυσικά στις 17 Ιουνίου θα σας ξαναψηφίσω! Θα σας ξαναψηφίσω γιατί είστε οι μόνοι που νιώθω ότι δε θα με προδώσετε! Πραγματικά, κανένα άλλο κόμμα δε βοηθάει τους Έλληνες! Ποιό άλλο κόμμα βοηθάει τα Ελληνόπουλα του ΠΙΚΠΑ, για παράδειγμα; Κανένα! Ποιό άλλο κόμμα κάνει τον τόπο καθαρό από λαθρομετανάστες; Στο πέρασμά σας όλοι εξαφανίζονται! Είμαι υπερήφανη για εσάς που τιμάτε την Ελληνική Ιστορία, που πραγματοποιείτε εκδηλώσεις Μνήμης και Τιμής σε σημαντικά ιστορικά γεγονότα της Πατρίδας μας και σε σημαντικούς Ήρωες! Σας αξίζουν Τιμές, σε όλους τους Χρυσαυγίτες και σε όλες τις Χρυσαυγίτισσες, για τον Πατριωτισμό σας και το Ήθος σας! Έχετε Ελληνική Ψυχή! Συνεχίστε τον Αγώνα σας! Πάρα πολύς κόσμος είναι μαζί σας και όλο και περισσότεροι Έλληνες και Ελληνίδες θα σας τιμούν, μην το ξεχνάτε αυτό! Δε θα περάσει η ψευτοδημοκρατία τους! Σας αποκαλούν μάλιστα και φασίστες! Δεν είναι έτσι οι φασίστες! Σέβεστε τη Δημοκρατία και προχωράτε μπροστά με δημοκρατικές διαδικασίες! Φασίστες είναι οι δημοσιογράφοι που σας λασπολογούν και σας αντιμετωπίζουν απαξιωτικά! Εάν συνειδητοποιήσουν το λάθος τους, θα θελήσουν να ανοίξει η γη να τους καταπιεί από την ντροπή τους! Εύχομαι να σταματήσουν να πράττουν με τον τρόπο που τώρα πράττουν και σας δυσφημίζουν!

Παρεμπιπτόντως, καλά έκανε ο κύριος Ηλίας Κασιδιάρης την προηγούμενη εβδομάδα και ξεμπρόστιασε τον Καψή! Καλά έκανε και έριξε νερό στη Δούρου! Καλά έκανε και χαστούκισε την Κανέλλη!  Ήταν όλοι εναντίον ενός! Η αντίδρασή του ήταν απόλυτα φυσιολογική! Το νερό που πέταξε στη Δούρου δεν ήταν έγκλημα! Σιγά το πράγμα! Η άλλη τι ήθελε να χωθεί και του πέταξε στα μούτρα την εφημερίδα λέγοντας με ύφος "Άντε φύγε από δω ρε κωλόπαιδο"; Και πριν τον έλεγε φασισταριό και γερμανοτσολιά. Πώς μιλάει έτσι; Δεν πειράζει, όμως, έδειξε το αληθινό της πρόσωπο! Την πείραξε που δεν μπορούσε να τον αντιμετωπίσει αλλιώς και γι' αυτό συμπεριφέρθηκε κατ' αυτόν τον τρόπο, πετώντας του την εφημερίδα στα σμούτρα και βρίζοντάς τον! Άλλωστε το Κ.Κ.Ε. το ξέρουμε καλά! Είναι ανθελληνικό κόμμα! Μας πρήζουν κιόλας το συκώτι! Εκεί, να πάρουμε φυλλάδιά τους! Έλεος! Δεν τους αντέχω!

Γενικά, δεν αντέχω και τον ΣY.ΡΙΖ.Α., τη ΔΗΜ.ΑΡ.,τ η Ν.Δ., το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και όλα τα υπόλοιπα κόμματα! Είχα ακούσει μια φορά ότι οι βουλευτές από Ν.Δ., ΠΑ.ΣΟ.Κ., Κ.Κ.Ε. και ΣY.ΡΙΖ.Α (και εννοείται και από ΛΑ.Ο.Σ. που ήταν στη Βουλή από το 2009), τρώγανε και πίνανε μαζί κοροϊδεύοντας τον ελληνικό λαό τόσα χρόνια και ας κοντραρίζονταν μπροστά σε κάμερες! Δεν το πίστευα 100%, ήμουν και μικρή! Όμως και εγώ και πολλές άλλες Ελληνίδες και πολλοί Έλληνες ξυπνήσαμε, δόξα τω Θεώ!

Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους τους Χρυσαυγίτες και σε όλες τις Χρυσαυγίτισσες για τις Αιώνιες Αξίες και τα Ιδανικά στα οποία πιστεύετε! Πάντα εμπρός! Εσείς είστε το μέλλον των Ελλήνων! Εσείς θα πάτε τη Χώρα μας μπροστά!

ΑΙMΑ, ΤΙΜΗ, ΧΡYΣΗ ΑYΓΗ! ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟYΣ, ΤΟYΡΚΟYΣ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟYΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ!

Με τιμή,

Μ.Τ. από δήμο Καματερού-Αγίων Αναργύρων