Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2012 - 01:37

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Επισκέψεις σε χώρους εργασίας

Αξιότιμε κύριε Μιχαλολιάκο και αγαπητοί βουλευτές της Χρυσής Αυγής, παρακολουθώ στην ιστοσελίδα σας τις διάφορες πρωτοβουλίες που παίρνετε για να βοηθήσετε τους Έλληνες. Σας αξίζουν συγχαρητήρια για τα όσα κάνετε. Η διανομή τροφίμων και η προσφορά αίματος ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ και η προσπάθειές σας για να αντιμετωπιστεί το παράνομο εμπόριο που κάνουν οι συμμορίες λαθρομεταναστών και έχει γίνει αιτία να έχουν χάσει εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες την δουλειά τους αφού τα νόμιμα καταστήματα κλείνουν. Είχα διαβάσει παλαιότερα ότι σε κάποιες περιοχές είχατε πάρει πρωτοβουλίες για να παίρνουν οι Έλληνες αγρότες Έλληνες στα χωράφια τους και όχι αλλοδαπούς. Σήμερα διάβασα ότι η οργάνωση Εύβοιας έκανε επισκέψεις σε βενζινάδικα και έπεισε τους εργοδότες να διώξουν τους λαθρομετανάστες και να πάρουν Έλληνες στις θέσεις τους.

 Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες είμαστε άνεργοι και ζούμε στο περιθώριο, δεν έχουμε να φάμε και δεν έχουμε κανένα μέλλον. Δεν μπορούμε να βρουμε δουλειά παρότι είμαστε ικανότατοι για να εργαστούμε γιατί είμαστε θύματα ρατσισμού μέσα στην ίδια μας την πατρίδα. Πάμε και ζητάμε δουλειά στα βενζινάδικα και μας διώχνουν γιατί είμαστε Έλληνες και παίρνουν λέει μονάχα αλλοδαπούς. Προσωπικά έχω πάει σε τέσσερα διαφορετικά βενζινάδικα που είχαν βάλει αγγελία ότι ζητούσανε εργάτες και μόλις πήγα με έδιωξαν επειδή λέει είμαι Έλληνας, παρόλο που τους εξήγησα ότι ζητώ λιγότερα χρήματα από ότι θα παίρνει ο Πακιστανός που θα προσλάβουν και ότι δέχομαι να εργαστώ ανασφάλιστος! Ο  ρατσισμός εναντίον μας είναι απίστευτος μόνο και μόνο επειδή είμαστε Έλληνες. Δεν πάει άλλο η κατάσταση είναι αφόρητη. Διεκδικώ το δικαίωμα να εργαστώ στον τόπο που γεννήθηκα δίχως να χρεαστεί να σκίσω την ταυτότητά μου, να μείνω άπλυτος πέντε μήνες και να πάω σολάριουμ για να σκουρύνει το δέρμα μου, μήπως και με περάσουν για παράνομο Πακιστανό χωρίς χαρτιά και μπορέσω να βρω και εγώ ένα μεροκάματο. Σας παρακαλώ πάρα πολύ βοηθήστε μας με το να συνεχίσετε να κάνετε αυτές τις δραστηριότητες σε ολόκληρη την χώρα. Πρέπει να αναπτυχθεί επιτέλους στην ελλάδα ένα αληθινό εργατικό κίνημα που με με νόμιμό τρόπο και έχοντας κάθε νόμιμο δικαίωμα να επισκέπτεται τις επιχειρήσεις και να εξηγεί στους εργοδότες ότι πρέπει να προσλαμβάνουν Έλληνες και όχι αλλοδαπούς. Για όσους δεν δεχτούν έχετε κάθε νόμιμο δικαίωμα να τους καταγγείλετε στο ΙΚΑ και να απαιτήσετε να τιμωρηθούν φέρνοντας και το θέμα στην βουλή εάν χρειαστεί. Οι μόνοι που υποστηρίζετε τα δικαιώματα των Ελλήνων εργαζομένων είστε εσείς. Το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ χειροκροτούν την πρόσληψη λαθρομεταναστών και την ανεργία των Ελλήνων στηρίζοντας τα κέρδη των κεφαλαιοκρατών και τσακίζοντας τον Έλληνα εργάτη. Αυτός είναι και ο λόγος που σχεδόν κανείς έλληνας άνεργος ή χαμηλόμισθος εργάτης δεν ψηφίζει πια ΣΥΡΙΖΑ ή ΚΚΕ. Την εργατική τάξη της χώρας μας ο μόνος που την στηρίζει είναι η Χρυσή Αυγή. Πρέπει να συνεχίσετε έτσι και ολοένα και περισσότεροι Έλληνες εργαζόμενοι και άνεργοι θα βρίσκονται στο πλευρό σας.

A. E.

Εμπρηστική επίθεση αναρχοκομμουνιστών στο Α.Τ. Ακροπόλεως

KΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ξεσκεπάζεται η ψευτοδημοκρατία που εφάρμοσαν οι μέχρι σήμερα πολιτικοί όλων των παρατάξεων. Όσο θα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ η ευθύνη, η πολιτική συγκάλυψη με τα άρθρα του ισχύοντος συντάγματος (περί βουλευτικής ασυλίας - εφέσεις κλπ) και η ατιμωρησία των υπαιτίων και υπευθύνων, ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, επειδή δεν υπάρχει κανένα ψεγάδι πολιτικής ψευτιάς εναντίον της. Όσο η πολιτική προπαγάνδα θα στρέφεται κατα της Χρυσής Αυγής, τόσο θα ανεβαίνει το ποσοστό. Όσο Θα ανεβαίνει το ποσοστό, άλλο τόσο θα τρομάζουν οι υπεύθυνοι και υπαίτιοι.

Θωμάς, Καρδίτσα

Έκτακτο: Επίθεση σε Έλληνες από παρακρατικούς ψευτοαντεξουσιαστές, προστάτες των λαθρομεταναστών

Χαιρετισμός

Είμαστε μαζί σας και είμαστε πολλοί. Όσο κι αν σας πολεμάνε το μόνο που κάνουν είναι να μας δυναμώνουν ως αξιοπρεπείς ανθρώπους, ως πραγματικούς Έλληνες. Ο τόπος μας απαιτεί λύσεις και δράσεις εδώ και τώρα για να αντιμετωπιστεί η καθυστέρηση δεκαετιών. Παρακαλώ συνεχίστε τον τίμιο αγώνα.

Δ. Κ.

Εκατοντάδες Ελλήνων στην ομιλία στην Καρδίτσα

Σταθερή πορεία

Αξιότιμε κύριε Γενικέ Γραμματέα, του κόμματος της Χρυσής Αυγής,

Θα ήθελα να σας εκφράσω τα συγχαρητήρια μου και την υποστήριξη μου, για τη δράση σας και την πορεία που έχετε χαράξει. Διατηρήστε την σταθερή! Ο κόσμος άρχισε και καταλαβαίνει.

Με εκτίμηση

Γεώργιος Μ.

Πλοίαρχος ΕΝ

Λύσσαξαν οι φραγκοφονιάδες του Περισσού, γιατί στηρίζουμε τους Έλληνες ανέργους

Το παρεμπόριο στην ΑΣΟΕΕ

Θα ήθελα να καταγγείλω τους ανευθυνο-υπεύθυνους του Υπουργείου Προ. Πο. της ΕΛ.ΑΣ. και της Δημοτικής Αστυνομίας για τον εμπαιγμό απέναντι στους Έλληνες Πολίτες, οι οποίοι μαστίζονται από τα απάνθρωπα μέτρα που λαμβάνονται καθημερινά, αλλά δε βλέπουν καθόλου να βελτιώνεται η ζωή και η καθημερινότητά τους ως προς τις άπειρες παρανομίες και εγκλήματα που τελούνται εις βάρος τους. Ο Υπουργός Προ. Πο. υποτίθεται πως θα καθάριζε το κέντρο από τους παράνομους μετανάστες, το παρεμπόριο και τα ναρκωτικά. Εκτός από μερικές βόλτες στη Φωκίωνος Νέγρη και κάποιες κινήσεις εντυπωσιασμού, δεν έχει κάνει τίποτα ουσιαστικό προς αυτή την κατεύθυνση. Θα ήθελα να αναφερθώ ειδικότερα στην απαράδεκτη κατάσταση που επικτρατεί μπροστά και μέσα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της οδού Πατησίων (ΑΣΟΕΕ). Εκεί το παρεμπόριο οργιάζει. Τα πεζοδρόμια είναι κλειστά. Οι πεζοί δυσκολεύονται και φοβούνται να περπατήσουν. Το Πανεπιστήμιο που πληρώνουμε όλοι με τους υπέρογκους φόρους που μας έχουν βάλει, έχει μετατραπεί σε άνδρο κάθε λογής παρανόμων, από "αντιεξουσιαστές" που τα παίρνουν για να προστατεύουν τους λαθρομετανάστες έως κάθε καρυδιάς καρύδι που νομίζει πως η χώρα μας είναι μπ@@@λο. Ο πρύτανης κάνει τα στραβά μάτια και δεν καλεί την αστυνομία, παρ' όλο που μέσα στη σχολή έχει απειληθεί η ζωή εργαζομένων γυναικών. Αλήθεια δεν έχει ποινικές ευθύνες για το άσυλο που παρέχει στους παρανόμους; Γιατί δε γίνεται τίποτα για την ΑΣΟΕ; Ποιοι τα παίρνουν για να αδρανούν; Η Δημοτική Αστυνομία γιατί είναι μονίμως απούσα; Ο Δήμαρχος τι κάνει; Τελικά ίσως οι λαθρομετανάστες έχουν δίκιο και η χώρα είναι πραγματικά ένα πελώριο μπου@@@λο.

Θα ήθελα να σας παρακαλέσω, με τη δύναμη της κοινοβουλευτική σας ομάδας, να θέσετε το συγκεκριμένο θέμα στη Βουλή και να απαιτήσετε μία ξεκάθαρη απάντηση επί του θέματος. Οι κάτοικοι της περιοχής είμαστε αγανακτισμένοι. Δεν πάει άλλο.

Ευχαριστώ πολύ.

Επισκέπτης

Κατάθεση στεφάνου για την Ναυμαχία της Σαλαμίνας

Αδέρφια συγχαρητήρια για το αφιέρωμα που κάνατε σε έναν από τους καλύτερους Έλληνες φιλολόγους τον Ιωάννη Συκουτρή, η Ελλάδα κατ εμέ είναι χώρα πλούσια όχι από οικονομικούς παράγοντες αλλά πνευματικούς, πρέπει να γαλουχήσουμε τα παιδιά μας με αυτά τα φωτεινά παραδείγματα να γίνουν πρότυπα των νεαρών Ελλήνων με αυτούς θα πάμε μπροστά - αυτή είναι η κινητήριος δύναμης του Ελληνισμού. Εφόσον αυτά εξαλείφονται αφανιζόμαστε σιγά σιγά και εμείς τρανό παράδειγμα της σημερινής πραγματικότητας. Τέλος θα ήθελα να επισημάνω πολύ καλή η κίνηση με τα γραφεία ευρέσεως εργασίας, κάτι που θα ήταν καλό να επεκταθεί σε ολόκληρη την Ελλάδα, κάτι που προφανώς θα έχετε προγραμματίσει.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ, ΔΥΝΑΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Υποστηρικτής

Η αλήθεια για το περιστατικό στον Βόλο

Αν η διαπλεκόμενη και χορτάτη Άννα Παναγιωταρέα, η τσανακλίδου και ο βολευτης κοζάνης της νδ (άραγε μετά τη ψήφιση των μέτρων, θα μπορεί να βγει απο το σπίτι του??) ψάχνουν για εγκληματικές οργανώσεις και σπέιρες, ας διαβάσουν το πρωτοσέλιδο (του επίσης διαπλεκόμενου Χατζηνικολάου) της real news. Τα 10,5 δις που ξέπλυναν τα..."ντοράκια" της ΝΔ ισούται με τα νέα μέτρα που θα πάρουν εντός ολίγου. Αν ανοίξουν τα γκαβά τους θα καταλάβουν ποιοι ευθύνονται για τη χρωκοπία που ζούμε και αν όντως τα φάγαμε όλοι μαζί. Όσο για το ποιο κόμμα είναι σπείρα μπορεί να απαντηθεί απο αποιονδήποτε

Ευχαριστώ

Ανδρέας

Το ανφάν γκατέ της αριστεράς αγωνιά για την «ελευθερία της έκφρασης»

Συγχαρητήρια

Μπράβο σας για ότι κάνετε για τους Έλληνες και την Ελλάδα μας. Ένας ακόμα Έλληνας που προτίμησε να ζήσει και να δουλέψει στην πατρίδα του αντί να μείνει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γερμανία αλλά βλέπετε οι πολιτικοί μας είναι όλοι τους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ και προδότες και μας καταντήσανε ζητιάνους αντί να καμαρώνουμε για την Ελλαδάρα μας. Μπράβο σας και συνεχίσετε τον αγώνα. Οι πραγματικοί Έλληνες πατριώτες είναι μαζί σας.

Π. Θ.

Δυναμική παρουσία της Χρυσής Αυγής μέσα στη βουλή

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ

Καλησπέρα σας, με λένε Νίκο και είμαι στρατιωτικός, ο λόγος που στέλνω αυτό το e-mail είναι να σας πω συγχαρητήρια για το έργο σας και η πρώτια δεν θα αργήσει οι ''καθαροί'' φαίνονται, αρκετός κόσμος έχει αρχίσει και ξυπνάει επιτέλους. ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ μπορείτε και κάνετε κάτι για την χώρα, αυτήν την χώρα που ορκίστηκα να προστατεύω όταν μπήκα στις ένοπλες δυνάμεις και την βλέπω να καταστρέφεται εκ των έσω, θέλω να βοηθήσω όπως μπορώ, βαρέθηκα να κάθομαι με τα χέρια σταυρωμένα και να τους κοιτάω.
Με εκτίμηση
Νικόλαος Λ.