Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2018 - 00:36

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Οι σκοπιανοί κάνουν δημοψήφισμα για το αν κλέψουν ή όχι την ιστορία και τον πολιτισμό μας και εμείς καθόμαστε στα αυγά μας. Μόνο οργή μπορώ να νιώσω και αγανάκτηση γι' αυτήν την κατάντια της άλλοτε ένδοξης Ελλάδας. Τι άλλο να περιμένουμε όμως, αφού οι "πολλοί" έκαναν πρωθυπουργό έναν άεργο και αστοιχείωτο πολιτικάντη και ετοιμάζονται να τον αντικαταστήσουν πάλι με έναν άεργο πολιτικάντη. Πώς να αγαπήσουν την Ελλάδα αυτοί που δεν έχουν μοχθήσει για το παραμικρό. Τελειώνουν τα ψωμιά τους που λέει ο σοφός λαός και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά, ο λαός ξυπνάει.

Μ.Π.

Οι «Μήδοι» θα νικηθούν και πάλι! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Δημοψήφισμα και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Οι ηττημένοι του '49 προσφέρουν την Μακεδονία μας στους κομιτατζήδες! Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ένα έθνος 2500 και πλέον ετών γονατίζει σε μια χούφτα απολίτιστους που πριν από 50 χρόνια δεν τους ήξερε η μάνα τους. Δεν φταίνε αυτοί όμως, βρίσκουν και τα κάνουν. Οι προδότες οι «αριστεροί» και οι «δεξιοί» φταίνε και θα πληρώσουν για αυτή την προδοσία. Δεν σκοτώθηκαν οι παππούδες μας στα βουνά σαν τα σκυλιά για να έρθουν οι τζιτζιφιόγκοι να χαρίσουν τα ιερά χώματά μας στους σκοπιανούς. Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας. Βούλγαρος να μην μείνει όπως είπε ο Παύλος Μελάς!

Δ.Ι.

Δημοψήφισμα… συμβουλευτικού χαρακτήρα στα Σκόπια: Η τυπική ολοκλήρωση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών

Η ασυδοσία των λαθρομεταναστών και του κάθε "διαφορετικού" δεν έχει πλέον προηγούμενο. Έχει καταλυθεί κάθε έννοια νομιμότητας και κοινωνικής συνοχής. Ο κάθε ένας και η πάσα μία κάνει ότι τους καπνίσει και λογαριασμό δεν δίνει σε κανέναν. Οι αστυνομικοί (όσοι έχουν απομείνει στους δρόμους γιατί η πλειοψηφία φυλάει τους έχοντες και τις κατουρημένες ποδιές τους) φοβισμένοι και οι περισσότεροι αδιάφοροι. Δημόσιοι υπάλληλοι κανονικοί. Μια βόλτα στο κέντρο των Αθηνών θα πείσει και τον πιο δύσπιστο. Αστυνομικοί να πίνουν το φραπεδάκι τους αμέριμνοι και παραδίπλα οι λαθρομετανάστες να πουλάνε λαθραία τσιγάρα και προϊόντα παρεμπορίου. Για τους επαίτες και τους "τζαμοκαθαριστές" στα φανάρια κανένα σχόλιο όπως και κανένας έλεγχος. Πληρώνει ο Έλληνας φόρους για να έχουν όλοι αυτοί δωρεάν περίθαλψη, παιδεία και κοινωνική πρόνοια. Μετά μιλούν για "δημοκρατία" που μας έχουν καταντήσει σκλάβους των λαθρομεταναστών! Μόνο με την Χρυσή Αυγή θα δούμε μια άσπρη μέρα.

Νικολέτα Κ.

Να γιατί εκτινάσσονται τα ποσοστά: Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό αντισυστημικό και Εθνικιστικό Κίνημα στην Ελλάδα