Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

Δευτέρα, 1 Ιανουαρίου 2018 - 01:07

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

Συναγωνιστές εύχομαι καλή χρονιά σε όλους μας και ειδικά στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής που όλα αυτά τα χρόνια κρατάει ψηλά το λάβαρο του Εθνικισμού και το απέδειξε για άλλη μία χρονιά. Το μήνυμά για την νέα χρονιά πέρα από τις ευχές ήταν και ένα μήνυμα Αγώνα, ενός Αγώνα που σκοπό έχει το ασυμβίβαστο της Ελληνικής Μακεδονίας. Ζήτω η Νίκη και με την νέα χρονιά να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω από τους τοκογλύφους του ευρώ και από τα τσιράκια τους.

Δημήτρης, Ναύπλιο

Ζωγραφίζοντας όνειρα από σίδερο

Κάλεσε ο Μπουτάρης τον πρωθυπουργό των Σκοπίων να αλλάξει την χρονιά στην Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, όταν ο φιλοσκοπιανός δήμαρχος Θεσσαλονίκης ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους σχετικά με την επίσκεψη είπε πως δεν θα συζητήσουν περί ονόματος αλλά η επίσκεψη αυτή του Ζάεφ είναι καθαρά σε ιδιωτικό επίπεδο. Από την άλλη όλοι θυμόμαστε πως πριν λίγο καιρό ολόκληρη κυβέρνηση κάλεσε τον Ερντογάν και του επέτρεψε να κάνει τουρκοφιέστα στην Θράκη, όπως και να καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Βλέπουμε ξεκάθαρα ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο ξεπουλήματος από αριστερές δήθεν προοδευτικές δυνάμεις, οι οποίες μάλιστα λειτουργούν με την πλήρη στήριξη της γαλάζιας παράταξης. Όσον αφορά τις δηλώσεις του Μπουτάρη περί ιδιωτικού της επισκέψεως, αυτές είναι απλά γελοίες.

Ιωάννης Κ.

Οι πόλεμοι του σιωνιστικού παρακράτους των ΗΠΑ έχουν πολλά πρόσωπα

Μην νομίζετε ότι έχουμε ελληνική κυβέρνηση, όχι μην τρέφετε αυταπάτες, άλλωστε δεν είναι ένα συμπέρασμα το οποίο προκύπτει μόνο από τα τόσα χρόνια μνημονίων και την δουλικότητα των κομμάτων στις ξένες τοκογλυφικές δυνάμεις. Επιβεβαιώνεται καθημερινά πως η κυβέρνηση δεν είναι ελληνική και για την ακρίβεια απεχθάνεται μετά βδελυγμίας ό,τι σηματοδοτεί ένα ανεξάρτητο ελληνικό κράτος. Γι΄ αυτό το λόγο άλλωστε τα γιουσουφάκια της του Ερντογάν, έπειτα από παρεμβάσεις του τουρκικού υπουργείου εξωτερικών υπέβαλλαν αίτηση ακύρωσης ασύλου στον τούρκο αξιωματικό, γιατί στην Ελλάδα κουμάντο κάνει οποιοσδήποτε άλλος πλην των Ελλήνων...

Λ.Χ.

Ξημερώματα 31ης Δεκεμβρίου 1956: Πέφτει μαχόμενος ο εικοσάχρονος αγωνιστής της ΕΟΚΑ, Μιχαήλ Γεωργάλλας