Η φυλλάδα των συκοφαντών και των μερκελιστών…

Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019 - 21:47

Η φυλλάδα των συκοφαντών και των μερκελιστών…

Δεν ξέρουμε πόσο πιο χαμηλά στην… Μερκελολατρεία της θα πέσει η ανεπίσημη έντυπη έκφραση του ΣΥΡΙΖΑ, γνωστή ως «Εφημερίδα των Συντακτών».

Το πρωτοσέλιδο της περασμένης Παρασκευής με τίτλο «Εμπιστοσύνη στον Αλέξη, μομφή στον Κυριάκο» δείχνει ότι ο πάτος της ανυποληψίας και της προστυχιάς, πραγματικά δεν έχει πάτο γι’ αυτήν την φυλλάδα.

Χαρές και πανηγύρια, επειδή στον διαγωνισμό εθελοδουλείας μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για την… καρδιά της Μέρκελ, ο Τσίπρας κερδίζει μέχρι τώρα τον Μητσοτάκη, ο οποίος «τρώει χυλόπιτα» και προφανώς πρέπει να… σκυλιάσει περισσότερο για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της.

Η φυλλάδα των φωτομοντάζ και των συκοφαντών, αποκτά τώρα και νέο προσωνύμιο, αυτό της φυλλάδας των μερκελιστών… Κατά τ’ άλλα, δίχως να αισχύνεται στον ελάχιστο βαθμό, η εν λόγω φυλλάδα συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι «μόνοι εργοδότες της είναι οι αναγνώστες της»! Ντροπή, ντροπή, ντροπή…

Γιώργος Μάστορας 

Υ.Γ. 5.750 «έγραψαν» οι πωλήσεις της φυλλάδας σε πανελλαδικό επίπεδο την Τρίτη 8 Ιανουαρίου, σπάζοντας προς τα κάτω (και) το φράγμα των 6.000 φύλλων. Δεν θα ευχηθούμε απλώς «και εις κατώτερα», αλλά «οριστικό λουκέτο» σ’ αυτήν την «πατσαβούρα» της δημοσιογραφίας και του ανθελληνισμού…