H Ευρώπη προσφέρει στο Ισλάμ το σκοινί με το οποίο θα την κρεμάσει

Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 - 11:33

H Ευρώπη προσφέρει στο Ισλάμ το σκοινί με το οποίο θα την κρεμάσει

Ο τίτλος αυτού του άρθρου είναι παράφραση του γνωστού τσιτάτου του Λένιν «θα κρεμάσουμε τους καπιταλιστές με το σκοινί που θα μας πουλήσουν», ταιριάζει όμως απόλυτα με την πορεία που διαγράφεται για την Ευρώπη και τους αυτόχθονες λαούς της, τουτέστιν με την θέση μας ότι η γηραιά ήπειρος στο εγγύς μέλλον με την ανοχή και την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα γίνει ισλαμική και είναι μόνο θέμα χρόνου πριν αυτή η συνεχιζόμενη διαδικασία ισλαμισμού να καταλήξει σε εμφανές συμπέρασμα. Δεν πρόκειται περί απαισιοδοξίας ή συνωμοσιολογίας, αλλά για μια ρεαλιστική εκτίμηση της κατάστασης η οποία υποστηρίζεται από επιστημονικά και στατιστικά στοιχεία.

Το Ισλάμ στο ιστορικό παρελθόν έχει προσπαθήσει επανειλημμένα να κατακτήσει την Ευρώπη. Το 711 μ.Χ. έλαβε χώρα η πρώτη ισλαμική επίθεση στην Ευρώπη μέσω Γιβραλτάρ που είχε ως αποτέλεσμα την κατάκτηση της Ισπανίας και περιοχών της νότιας Γαλλίας, αλλά και την ήττα τους το 732 στην μάχη Tours και Poitiers από τον Charles Martel. Η δεύτερη προσπάθεια έγινε από τους Οθωμανούς το 1683 μ.Χ. με την πολιορκία της Βιέννης και την επακόλουθη ήττα τους από τον βασιλέα Γιαν Σομπιέσκι και τους συμμάχους του. Σήμερα ζούμε στα ιστορικά γεγονότα της τρίτης επιθετικής επέκτασης του Ισλάμ, η οποία όμως έχει μια άλλη μορφή πολέμου και αντιπαράθεσης. Αυτή την φορά ο πόλεμος βασίζεται στην λαθρομετανάστευση, στον πολλαπλασιασμό και στην τρομοκρατία. Ο σημερινός εξισλαμισμός προέρχεται από το εσωτερικό της Ευρώπης και χρησιμοποιούνται τα μέσα και οι δυνατότητες που προσφέρει η «δημοκρατία» και το νομικό σύστημα της Δύσης.

Η σαρία (νόμος του Ισλάμ) έχει αρχίσει να εφαρμόζεται με «νόμιμο» τρόπο και με την βοήθεια της δυτικής «δημοκρατίας», ενώ μακροπρόθεσμα τα δημογραφικά στοιχεία (η αύξηση των μουσουλμάνων) είναι ο πλέον αποφασιστικός παράγοντας του εξισλαμισμού της ηπείρου μας. Επεκτείνοντας με επιστημονικό τρόπο τα δημογραφικά δεδομένα του σήμερα στο μέλλον, αντιλαμβανόμαστε ότι επέρχεται μια ποσοτική ισότητα μεταξύ μουσουλμάνων και μη μουσουλμάνων μέσα στις επόμενες λίγες δεκαετίες. Για την Ελλάδα οι στατιστικές μελέτες δείχνουν ότι αυτή η μαθηματική ισότητα θα επέλθει την δεκαετία 2040-2050, κάτι που αδυνατεί και δεν θέλει να αποτρέψει η ελληνική «δημοκρατία» και η ιδεοληψία του συνταγματικού τόξου.

Πίσω από τον ορατό και αισθητό εξισλαμισμό της Ευρώπης δια της λαθρομετανάστευσης και τον πολλαπλασιασμό των μουσουλμάνων κρύβεται ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα ιστορικής αναλογίας, το οποίο είναι παραγνωρισμένο και σπάνια συζητείται. Πρόκειται για την γιγαντιαία μετακίνηση ανθρώπων που κινούνται από νότο προς βορρά, τουτέστιν από την Αφρική και Ασία προς την Ευρώπη, μια διαδικασία που οδηγεί στην μετάλλαξη της γηραιάς ηπείρου και στην διάλυση του δυτικού πολιτισμού. Στην εποχή μας γινόμαστε μάρτυρες βαθιών αλλαγών για το μέλλον των αυτοχθόνων λαών της ηπείρου, το αποτέλεσμα αυτών των αλλαγών θα είναι η μετάλλαξη και αποσυναρμολόγηση του τρόπου ζωής μας, θα είναι χώρες της Ευρώπης που θα κυριαρχούνται από την Ισλαμική Δημοκρατία (Ισλαμική Δημοκρατία της Γερμανίας, της Ελλάδας κλπ.), θα είναι μια Ευρώπη  την οποία είχε οραματιστεί ο Coudenhove-Kalergi από την δεκαετία του 1920 και περιγράφει το 1974 η συγγραφέας Giselle Littman στο μυθιστόρημα της «κόρη του Νείλου» ως Eurabia (Ευρώπη+ Αραβία).   

Η πληθυσμιακή έκρηξη των μουσουλμάνων στην Αφρική και στην Ασία αντισταθμίζεται από το αυξανόμενο πληθυσμιακό έλλειμμα στην Ευρώπη, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα χάσμα από το νότο προς τον βορρά το οποίο με φυσική συνέπεια ωθεί προς την ισορροπία και την κάλυψη του κενού. Ο πληθυσμός της Ευρώπης όχι μόνο μειώνεται συνεχώς, αλλά πεθαίνει μη αναστρέψιμα. Αλλά δεν είναι μόνο η φυσική συνέπεια που ωθεί στην κάλυψη του κενού με πληθυσμιακές μετακινήσεις από νότο προς βορρά. Οι πληθυσμιακές αυτές μετατοπίσεις, η ροή εκατομμυρίων μουσουλμάνων κυρίως από την Αφρική και την Ασία προς την Ευρώπη, είναι ένα μέτρο που αποφασίστηκε, υποστηρίζεται και επιθυμεί η Ευρωπαϊκή Ένωση, με σκοπό τον εξισλαμισμό και την εξολόθρευση της υπάρχουσας Ευρώπης και την εξόντωση των αυτοχθόνων λαών της.

Η ροή εκατομμυρίων Αφρικανών και Ασιατών που κινούνται προς την Ευρώπη με την ανοχή αλλά και την επιθυμία της ΕΕ έχει ως στόχο τον εξισλαμισμό των μελλοντικών γενεών της ηπείρου. Αυτοί που έρχονται είναι κυρίως μουσουλμάνοι και έρχονται χωρίς γυναίκες, πράγμα που σημαίνει ότι θα αποκτήσουν απογόνους με ευρωπαίες λευκές γυναίκες. Τουτέστιν ο μελλοντικός Ευρωπαίος που έχει προγραμματιστεί από την σιωνιστική Παγκόσμια Τάξη και το παραμάγαζο της με το όνομα ΕΕ θα είναι μουσουλμάνος με σκουρόχρωμο δέρμα. Όποιος οπαδός του συνταγματικού τόξου αμφισβητεί τα προαναφερθέντα, ακολουθούν μερικά απλά στατιστικά στοιχεία που ελπίζουμε να τον πείσουν. Πρώτον, τα τέσσερα πέμπτα των λαθρομεταναστών, προσφύγων κλπ. που έρχονται στην Ευρώπη είναι μουσουλμάνοι. Δεύτερον, το 65% που αιτούνται επισήμως άσυλο είναι άνδρες.  Τρίτον, από τους άνδρες που αιτούνται άσυλο το 72% είναι άνδρες ηλικίας κάτω των 30 ετών.  

Η πολυπολιτισμικότητα που εκπροσωπείται και προωθείται σε ολόκληρη την Ευρώπη από αριστερούς και νεοφιλελεύθερους, μαζί με την ιδεολογική επιρροή των πολιτών από τα σιωνιστικά ΜΜΕ υπέρ της πολύχρωμης συνύπαρξης θρησκειών και πολιτισμών,  είναι μια στρατηγική αραίωσης των ευρωπαϊκών αυτόχθονων πληθυσμών μέσω της προώθησης της λαθρομετανάστευσης. Η πολυπολιτισμικότητα δημιουργεί τις συνθήκες για απεριόριστη ροή μουσουλμάνων από Αφρική και Ασία και προσφέρει στο Ισλάμ το σκοινί με το οποίο στο εγγύς μέλλον θα κρεμαστούν οι Ευρωπαίοι και πρώτοι-πρώτοι οι Έλληνες, οι οποίοι δυστυχώς  πιστεύουν ακόμη ότι οι «συνταγματικές» τους κυβερνήσεις διαμορφώνουν το εθνικό τους πεπρωμένο μέσω του «δημοκρατικού» συστήματος.

Αλλά τι συμβαίνει όταν ορισμένοι Έλληνες καταλαβαίνουν τι σημαίνει πολυπολιτισμικότητα και ασκούν το νόμιμο δικαίωμα τους να αντιτίθενται στην μετανάστευση Αφρικανών και Ασιατών και στον εξισλαμισμό της πατρίδας τους; Ονομάζονται και συκοφαντούνται από τους ιδιοτελείς του συνταγματικού τόξου ως νεοναζί ή φασίστες. Λοιπόν καλύτερα νεοναζί και φασίστες, παρά μουσουλμάνοι με σκουρόχρωμο δέρμα που θα ζούμε σε μια χώρα με την ονομασία Ισλαμική Δημοκρατία της Ελλάδας.

Γ. Λιναρδής