Η Εθνικιστική Νεολαία του σήμερα

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016 - 07:00

Η Εθνικιστική Νεολαία του σήμερα

Ζούμε στα χρόνια του ατομικισμού, του υλισμού, στα χρόνια της έλλειψης προτύπων και της ιδεολογικής ανυπαρξίας. Βλέπουμε ένα μεγάλο μέρος της νεολαίας μας να αδιαφορεί για τα σημαντικά προβλήματα που ταλανίζουν την πατρίδα μας.

Βλέπουμε μια νεολαία χωρίς εθνική συνείδηση και πρότυπα, νέους βουλιαγμένους μέσα στα ναρκωτικά. Ο υλισμός και ένας ψεύτικος ευδαιμονισμός έχουν κυριεύσει τις ψυχές των απογόνων του Αυξεντίου και του Μάτση. Οι νέοι της Κύπρου έχουν καταλήξει δούλοι των καταναλωτικών και ατομικιστικών τους επιθυμιών.

Ο υλιστικός τρόπος ζωής φθείρει την ψυχή του ανθρώπου, δημιουργώντας ανθρώπους εγωκεντρικούς οι οποίοι αδιαφορούν για ιδέες, αξίες και ιδανικά. Ο Αρχηγός της Χ.Α. Νικόλαος Μιχαλολιάκος σε ομιλία του σε εκδήλωση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είπε τα εξής: ”Χιλιάδες οι Έλληνες που αυτοκτόνησαν από τα δυσβάστακτα χρέη, όμως και άλλες εποχές η Ελλάδα είχε φτώχεια, το 50’,το 60’,όμως ούτε ένας Έλληνας δεν είχε αυτοκτονήσει για χρέη. Ξέρετε γιατί; Γιατί τότε υπήρχαν ιδανικά, υπήρχε η αγάπη στην πατρίδα, στην οικογένεια, όλα αυτά τα ξερίζωσαν. Δημιούργησαν ένα Λαό καταναλωτικών σκλάβων”.

Βλέπουμε τις εκάστοτε κυβερνήσεις να προωθούν σκόπιμα τον αφελληνισμό της παιδείας και την αποχαύνωση της νεολαίας μας. Μέσω διάφορων νεοταξικών, διεθνιστικών και επαναπροσεγγιστικών προγραμμάτων βλέπουμε κατευθυνόμενους καθηγητάδες να μολύνουν νέους ανθρώπους με το δηλητήριο του διεθνισμού και του ανθελληνισμού.

Εμείς η νεολαία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου στεκόμαστε απέναντι στον κάθε ανθέλληνα που έχει ως στόχο τον αφελληνισμό της πατρίδας μας. Απαιτούμε μια παιδεία Ελληνοκεντρική με σεβασμό στους αγώνες των προγόνων μας και η οποία θα καλλιεργεί στους νέους Έλληνες το αίσθημα της Εθνικής υπερηφάνειας.

Εμείς οι Εθνικιστές θα ακολουθήσουμε πιστά τον δρόμο που χάραξε ο 18χρονος Ευαγόρας Παλληκαρίδης, ο οποίος με το χαμόγελο στα χείλη πήγαινε στην αγχόνη ψάλλοντας τον εθνικό ύμνο.

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την θυσία του ήρωα μαθητή της ΕΟΚΑ Πετράκη Γιάλλουρου ο οποίος δεχόμενος τα δολοφονικά πυρά από Άγγλο στρατιώτη κατά την διάρκεια μαθητικής εκδήλωσης πριν αφήσει την τελευταία του πνοή κραύγασε «ΖΗΤΩ Η ΕΝΩΣΗ».

Έχουμε βαθιά μέσα στην Ελληνική μας καρδιά τον ηρωομάρτυρα του Ελληνισμού Λοχαγό Σωτήρη Σταυριανάκο. Τον γενναίο αυτό άνδρα που τον Αύγουστο του 1974, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η μάχη του στρατοπέδου της ΕΛΔΥΚ, αυτός μαζί με τους στρατιώτες του ήταν οι τελευταίοι που απέμειναν για να υπερασπιστούν το στρατόπεδο. Όταν οι τούρκοι ήταν πολυπληθέστεροι στην μάχη, ένας λοχίας είπε στον Λοχαγό Σταυριανάκο:”Δεν μου λες κύριε λοχαγέ εμείς εδώ οι λίγοι τι παριστάνουμε; Γιατί όσο και να αντέξουμε, όσο και να κρατήσουμε σε κάποια στιγμή θα πέσουμε.”

Και ο Σταυριανάκος του απάντησε: ”Άκουσε να σου πω λοχία. Εδώ είναι Ελλάδα και είμαστε υποχρεωμένοι να πέσουμε μέχρι ενός. Τα άρματα θα περάσουν από πάνω μας.”

Ο Γρηγόρης Αυξεντίου από τα καταράχια του Μαχαιρά μας προστάζει να συνεχίσουμε τον ιερό αγώνα. Τούτη η γη που πατάμε είναι ζυμωμένη με το αίμα της φυλής μας, ποτίστηκε με το αίμα του Αυξεντίου, του Καραολή, του Δημητρίου και τόσων άλλων λαμπρών αγωνιστών του έθνους μας. Έχουμε χρέος να αγωνιστούμε και να σταθούμε εμπόδιο στα ανθελληνικά σχέδια των ξένων και των εγχώριων προδοτών που επιχειρούν να ξεπουλήσουν την πατρίδα μας.

Αντεπίθεση